60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım duşumu aldım geldim kızlar. yeşilçayımı içtim demin. şimdide 1 maden suyu içeceğim. ardından 1 yerli muz orta boy büyük değil. 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim. potasyum ihtiyacımmı var nedir bilmem bu aralar canım muz istiyor. neyseki muzu yasaklamadı diyetisyen yiyebileceğimi söyledi. zaten de çok olgun değil fazla şekerli değil. akşam güçsüz kaldım bugünde spor yaptım muz iyi gelir

evet öyle olsun bakalım ama artık 1 ay ödül yok tamammı. sadece tadımlık canın çekerse yersin bişeyden ama öyle kocaman bir dilim pasta yok oldumu tatlım kaydirigubbakcemile3

tamamdır tatlım 1 ay yasak 1 ay sonrada adana dürü yicem dermişim daha dünkü ediğimin vicdan azabı bile geçmeden :)

hugocumm cevap içinn teşekkürler dikkat edebilsemm en azından desteğinizlee motive olmak içinn bende buraya yazayımm ozamnn umudum tükenmekk üzeree zayıflamak istiyorumm

kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn

hoşgeldin canıma.s. 6 aylık bebişin olduğu için bence diyet falan yapma canım sen emziriyorsan eğer sütün azalır.hugocuğun da dediği gibi nette emziren anne diyeti diye var ona bakarsın yapamazsan eğer sende fazla değil ama herşeyden yiyerek ama karnın doymadan kalk sofradan böyle başlayabilirsin ilk önce.

kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn

hosgeldin canim sende bendensin.ben insallah emziren anneler icin bi liste buldum hugocuk sayesinde:1hug:yakinda uygulamaya basliyacagim insallah ben dogumdan sonra 72 den inmeye calisiyorum simdi kizim 10 aylik ben sah ac karnina 64u goruyorum ama daha cok yolum var.seni burda gordugume cok sevindim.birlikte zayiflariz opuyorumnanaktan

angelsky senin hedefin nedir boyun hamile kaligin kilo.sen yaz canim burda harika destekci arkadaslar var.benim acil cimam lazim hepinizi seviyorum

tamamdır tatlım 1 ay yasak 1 ay sonrada adana dürü yicem dermişim daha dünkü ediğimin vicdan azabı bile geçmeden :)

canım sen tüm fazlalıklarından kurtul elbette yersin. birgün çok kaçırsan ertesi gün dikkat eder telafi edersin. 1 gün çok kaçırmakla kilo alınmaz. sadece zayıflama döneminde düzeni bozmamak iştahı açmamak için yememek gerek. yoksa bi gün kaçırsan ertesi gün dikkat eder telafi edersin. bunu hayat boyu böyle sürdürürsen eğer kilo sorunun hiç olmaz

hugocumm cevap içinn teşekkürler dikkat edebilsemm en azından desteğinizlee motive olmak içinn bende buraya yazayımm ozamnn umudum tükenmekk üzeree zayıflamak istiyorumm

kesinlikle tukenmesin benim 3 cocugum var. ilk cocugumda 20 kilodan fazla almistim bende kalan 12 den fazlaydi.7. ayimda sadece vermem gereken 2 kilom kaldi ve geri hamile kaldim.2. cocugumda daha dengeli kilo aldim.asil sorun emzirmeyi kestikten sonra hayatimdaki azi degisiklerle basladi ve hala onun etkilerinden dolayi yeme aliskanligimi duzenleyemiyorum.bende bazen heralde olmayacak yasimda ilerledi diyorum ama hala pes etmiyorum.olcak insallah hep birlikte burda zayiflayacagiz canim.kaydirigubbakcemile5aksama gorusuruz canlar

canım 5 kilo fazla bi kilo değil. maşallah az kiloyla atlatmışsın hamileliği. emzirmek kilo vermede altın fırsattır yeterki kullan canım. 5 değil daha fazla bile kilo verebilirsin sen. o listeye uy. zaten börek bile vardı listede. birebir uygulamasanda benzer şeyler ye. sen 5 kiloyu takmışsın. ben ilk başladığımda tam 83 kiloydum. şimdi düştüm 69 kiloya. daha 9 kilo daha vereceğim inşallah

ben hep çocuk çocuk diye eşimin başının etini yerdim. allahtan o beni dinlemedi. düşünsenize 83 kiloyla hamile kalsam hamileliktede alacaktım olacaktım 100 kilo

arkadaşlar bugünkü yediklerimi yazayım size
sabah 1 bardak elma sirkesi bal
1 galeta
ara 1 mandalina
öğle 1 bardak çorba,1 dilim içli köfte yağını peçeteyle aldım.2 küçük kaşık bulgur pilavı
yarım saat sonra 1 kuru pasta
ara 1 havuç 1 kurma
yorumlarınız bekliyorum

su içiyorum....

bakıyorumm ama uygunn bişeyy bulamadımm birde çokk oburumm abur cubur yemesem tamm olacakk ama 1 günn yemiyorumm 2. günn dayanamıyorumm yiyorumm :sinifsinif:

bende çok mutlu oldumm canımm sendeki listeyi bende alayımm ozaman boyumm 1.68 68 kiloyumm 60 kilo olsam süper olacak 62 kiloyla hamile kalmıştımm ama daha sıkıydımm şimdi sanki heryerim vıcık vıcık :gitme:hiçç elbise alamıyorumm eskilerinde düğmeleri kapanmıyor :gitme:bende 82 ile gitmiştimm cnm doğuma işe başlasam veririmm biliyorumm ama ben bayrama fransaya gidicemm gitmeden vereyimm yenii ciciler alayımm istiyorum kendimee bana abur cubur yersemm kızınn hatta pataklayınn yhaaa kaydirigubbakcemile zaten abur cubur sütte yapmıyokii ohaoldumsmile biliyorumm ama yiyorumm iştee bende yediklerimii yazayımm burayaa

angelsky senin hedefin nedir boyun hamile kaligin kilo.sen yaz canim burda harika destekci arkadaslar var.benim acil cimam lazim hepinizi seviyorum

canım ümitsizlik yok herşey elimizde halle berry diyorki şuanda 40 lı yaşlarımdayım. ve çok ileri derecede insülin hastasıyım. buna rağmen hiç bırakmadım kendimi. sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. ve 20 li yaşlarıma göre çok daha formda sağlıklı ve güzelim. gerçektende öyle. onlar spor yapıp sağlıklı beslenip genç kalabiliyorlarsa bizde yapabiliriz bu işi

herşeyden az ve öz yemeye başladın farmasi gibi. az az yedikten sonra sorun değil. güzel

belkide daha fazla..ben hamilelikte 30 kilo alanı biliyorum hugocum

desene top gibi yuvarlacık olacaktım. eşim kesin kaçardı eve gelmezdi valla. ayy düşünemiyorum o halimi zaten iştahta açıktı eskiden hemde çok pasta canavarıydım hamileğim diye yiyecektim yiyecektim olacaktım bir balina

haklısınn cnmm ben şimdii işe abur cuburu kesmekle başlayımm işe bebeden fısat buldukça spor yapimm yanii en azından kondisyonn bisikletiyle falan çalışayımm olar mı kii off offff
hugocumm bende 20 kilo aldımm toplamda gebişliktee ama 2 kişilik yedimm resmen halenn de öyleyimm boğazımı tutamıyorumm tutamadığımm gibide kalorili şeyle yiyorum
nugyacımm hoşgeldinn demişsinn tatlımm hoşbuldummm muccckks

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…