evet öyle olsun bakalım ama artık 1 ay ödül yok tamammı. sadece tadımlık canın çekerse yersin bişeyden ama öyle kocaman bir dilim pasta yok oldumu tatlım kaydirigubbakcemile3
maşallah nugyacığım nazar deymesin sana. çok güzel bir diyet uyguluyosun 1 ayda gider kilolar
canım sen emzirdiğin için öyle her diyeti yapamazsın ama internette emziren anne diyeti var. hem sütün kesilmez hemde sağlıklı verirsin kilolarını. gayette güzel bir listeydi doktor vermiş. onu uygulamanı tavsiye ederim. bi bak ona göre uygulamaya çalışırsın. emzirdiğin için sen çok kalori yakıyosun şimdi
kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn
kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn
tamamdır tatlım 1 ay yasak 1 ay sonrada adana dürü yicem dermişim daha dünkü ediğimin vicdan azabı bile geçmeden :)
hugocumm cevap içinn teşekkürler dikkat edebilsemm en azından desteğinizlee motive olmak içinn bende buraya yazayımm ozamnn umudum tükenmekk üzeree zayıflamak istiyorumm
hugocumm cevap içinn teşekkürler dikkat edebilsemm en azından desteğinizlee motive olmak içinn bende buraya yazayımm ozamnn umudum tükenmekk üzeree zayıflamak istiyorumm
1 ayda 7 kilo verdim canım oda ödülüm olsun degilmi :) 1 ay daha kaçamak yok inş
bakıyorumm ama uygunn bişeyy bulamadımm birde çokk oburumm abur cubur yemesem tamm olacakk ama 1 günn yemiyorumm 2. günn dayanamıyorumm yiyorumm :sinifsinif:hoşgeldin canıma.s. 6 aylık bebişin olduğu için bence diyet falan yapma canım sen emziriyorsan eğer sütün azalır.hugocuğun da dediği gibi nette emziren anne diyeti diye var ona bakarsın yapamazsan eğer sende fazla değil ama herşeyden yiyerek ama karnın doymadan kalk sofradan böyle başlayabilirsin ilk önce.
hosgeldin canim sende bendensin.ben insallah emziren anneler icin bi liste buldum hugocuk sayesinde:1hug:yakinda uygulamaya basliyacagim insallah ben dogumdan sonra 72 den inmeye calisiyorum simdi kizim 10 aylik ben sah ac karnina 64u goruyorum ama daha cok yolum var.seni burda gordugume cok sevindim.birlikte zayiflariz opuyorumnanaktan
angelsky senin hedefin nedir boyun hamile kaligin kilo.sen yaz canim burda harika destekci arkadaslar var.benim acil cimam lazim hepinizi seviyorum
ben hep çocuk çocuk diye eşimin başının etini yerdim. Allahtan o beni dinlemedi. Düşünsenize 83 kiloyla hamile kalsam hamileliktede alacaktım olacaktım 100 kilo
arkadaşlar bugünkü yediklerimi yazayım size
sabah 1 bardak elma sirkesi bal
1 galeta
ara 1 mandalina
öğle 1 bardak çorba,1 dilim içli köfte yağını peçeteyle aldım.2 küçük kaşık bulgur pilavı
yarım saat sonra 1 kuru pasta
ara 1 havuç 1 kurma
yorumlarınız bekliyorum
su içiyorum....
belkide daha fazla..ben hamilelikte 30 kilo alanı biliyorum hugocum
canım ümitsizlik yok herşey elimizde halle berry diyorki şuanda 40 lı yaşlarımdayım. ve çok ileri derecede insülin hastasıyım. buna rağmen hiç bırakmadım kendimi. sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. ve 20 li yaşlarıma göre çok daha formda sağlıklı ve güzelim. gerçektende öyle. onlar spor yapıp sağlıklı beslenip genç kalabiliyorlarsa bizde yapabiliriz bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?