haklısınn cnmm ben şimdii işe abur cuburu kesmekle başlayımm işe bebeden fısat buldukça spor yapimm yanii en azından kondisyonn bisikletiyle falan çalışayımm olar mı kii off offff
hugocumm bende 20 kilo aldımm toplamda gebişliktee ama 2 kişilik yedimm resmen halenn de öyleyimm boğazımı tutamıyorumm tutamadığımm gibide kalorili şeyle yiyorum
nugyacımm hoşgeldinn demişsinn tatlımm hoşbuldummm muccckks
şimdi bir tane elma yiyeceğim ara öğünüm
angelsky aramıza hoşgeldin canımolumunekankayizsmile burada motivasyon süper canım
canım çok kilo almışsın ama vermişsin sonuçta önemli olanda bu zaten. demekki metabolizman hızlı çalışıyor. diyete baktınmı internetten. uygulayabilirmisin
hoşbuldukk siyahh vede beyazımm olumunekankayizsmile
diyett baktımm ama evde olduğumm içinn düzenlii diill yediklerimm yhaa öğlenn eşim gelene kadar bişey yiyemiyorumm o gelince kahvaltı ediyoruzz akşamda 17 gibi geliyor 18-19 gibi akşam yemeğimizi yiyoruz listeye uymaya çalışacamm inşallah sevda çiçeğindekii liste hangi liste onada bi bakayımda hangisi daha uygunsa onu yapayım bi liste buldumm ben 2 hafta falan hergün 1 saat yürüdümm ama kilomm kıpırdamadıı hiçç şimdide hava soğudu hiç çıkamıyorumm sizin başka önerilerinniz var mıı ne yapabilirimm
yanına birazda kuruyemiş ye.
canım emzirdiğin için bi şeyler demek yanlış olur ama abur cubur kes. yürüyemiyosan dans et sevdiğin müziklerde evde. şöyle tempolu çok hızlı olmadan
ben de şimdi yeşil elmamı kabukları ile dilimledim üzerine de tarçın serptim yiyorum
öyle yapiimm cnmm haklısınn bugünn yediğimm sonn saçma şeyleri de yazayımm
bilmiyorumkismile
10 gibi 3 adet gofret 5-6 tane fındık
12 gibi 7-8 zeytin 1 yumurta eşliinde kaşarlı omlet
2 gbii patlamış mısır
afiyet olsunn tatlımm
ben de şimdi yeşil elmamı kabukları ile dilimledim üzerine de tarçın serptim yiyorum
sağol canım canın tatlı istediği zaman öneririm tarçın tatlı isteğini çok güzel bastırıyor
evet canım tarçın tatlı isteğini bastırıyor. ben zamanında hergece süte tarçın katıp içerdim ama çok koyuyodum galiba tiksindim. şimdi hiç yiyemiyorum bende zorlamıyorum. sevmediğim şeyi zorlayarak yediğimde sonra canım kalorili şeyler istiyor benim. o yüzden kabağıda bıraktım. böyle en azından sevdiğim şeyleri yiyerek zayıflıyorum
kızlar bu arada bende tüm gün evde yanlız oluyorum. eşim sabah 6 buçukta gidiyor en erken akşam 5 buçukta gelir. bazende 7 buçukta gelir. bende yanlız olunca eskiden sabah kahvaltısı yapmaz. 11 lere kadar aç dururdum sonrada börek çörek yerdim tabi onca saat aç durunca sonrası kötü oluyor. gider gelir cola içerdim. ama şimdi kendime bir düzen oturttum çok şükür. kilo vermek istiyosak düzenli beslenmeliyiz
çok sevindim canım. diyetisyenine ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?