60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok kilo almışsın ama vermişsin sonuçta önemli olanda bu zaten. demekki metabolizman hızlı çalışıyor. diyete baktınmı internetten. uygulayabilirmisin

angelsky aramıza hoşgeldin canımolumunekankayizsmile burada motivasyon süper canım

hoşbuldukk siyahh vede beyazımm olumunekankayizsmile

canım çok kilo almışsın ama vermişsin sonuçta önemli olanda bu zaten. demekki metabolizman hızlı çalışıyor. diyete baktınmı internetten. uygulayabilirmisin

diyett baktımm ama evde olduğumm içinn düzenlii diill yediklerimm yhaa öğlenn eşim gelene kadar bişey yiyemiyorumm o gelince kahvaltı ediyoruzz akşamda 17 gibi geliyor 18-19 gibi akşam yemeğimizi yiyoruz listeye uymaya çalışacamm inşallah sevda çiçeğindekii liste hangi liste onada bi bakayımda hangisi daha uygunsa onu yapayım bi liste buldumm ben 2 hafta falan hergün 1 saat yürüdümm ama kilomm kıpırdamadıı hiçç şimdide hava soğudu hiç çıkamıyorumm sizin başka önerilerinniz var mıı ne yapabilirimm

ebruliciğim bende senin gibi çocuk istiyorum ama daha 9 kilom var vermem gerekn. açıkçası onu vermeden hamile kalmak istemiyorum. tüm kilolar gitsin vücut alışsın zayıf kalayım bikaç ay ondan sonra. böylece hamilelikte aldığım kilolardan kurtulmak daha kolay olur benim için zaten hamile kaldığımdada diyetisyen kontrolünde olacağım. 10 kilo alsam sonra rahat veririm diye düşünüyorum. şimdi hamile kalsam zaten 9 kilo fazlam var. hamileliktede 10 kilo alsam diyetisyen kontrolunde olacağım 80 kilo. 10 kiloyu rahat veririm ama geri kalan zorlayabilir. çünkü vücut eğer hamilelikten sonra yediklerine dikkat edilirse eski durumuna kolay dönüyor. benim zaten şuan 9 kilo fazlam var o yüzden zayıfladıktan sonra çocuk düşünüyoruz ama tabikide nasip yinede

canım emzirdiğin için bi şeyler demek yanlış olur ama abur cubur kes. yürüyemiyosan dans et sevdiğin müziklerde evde. şöyle tempolu çok hızlı olmadan

sevdaçiçeği arkadaşımızda internetten baktı emziren anne diyeti yapmaya çalışacaktı. zannedersem aynı liste olabilir

canım emzirdiğin için bi şeyler demek yanlış olur ama abur cubur kes. yürüyemiyosan dans et sevdiğin müziklerde evde. şöyle tempolu çok hızlı olmadan

öyle yapiimm cnmm haklısınn bugünn yediğimm sonn saçma şeyleri de yazayımm
bilmiyorumkismile
10 gibi 3 adet gofret 5-6 tane fındık
12 gibi 7-8 zeytin 1 yumurta eşliinde kaşarlı omlet
2 gbii patlamış mısır

canım anlaşılan yemekle kahvaltıyla pek aran yok. güne gofretle başlıyosun. bunları bırakman gerekiyor. kahvaltı yapacaksın öğlen ve akşamları yemek yiyeceksin. ara öğünlerinde olmalı. şuanda emzirdiğinden yediklerin kilo yapmıyo ama böyle sağlıksız beslenirsen emzirme bitince kilo alırsın ve bu sefer zor olur vermen. emzirmek kadın için spor gibidir kullan avantajını. yarından itibaren sağlıklı beslenmeye çalış. yavaş yavaş bi düzen oturtursun canım

sağol canım canın tatlı istediği zaman öneririm tarçın tatlı isteğini çok güzel bastırıyor

evet canım tarçın tatlı isteğini bastırıyor. ben zamanında hergece süte tarçın katıp içerdim ama çok koyuyodum galiba tiksindim. şimdi hiç yiyemiyorum bende zorlamıyorum. sevmediğim şeyi zorlayarak yediğimde sonra canım kalorili şeyler istiyor benim. o yüzden kabağıda bıraktım. böyle en azından sevdiğim şeyleri yiyerek zayıflıyorum

kızlar bu arada bende tüm gün evde yanlız oluyorum. eşim sabah 6 buçukta gidiyor en erken akşam 5 buçukta gelir. bazende 7 buçukta gelir. bende yanlız olunca eskiden sabah kahvaltısı yapmaz. 11 lere kadar aç dururdum sonrada börek çörek yerdim tabi onca saat aç durunca sonrası kötü oluyor. gider gelir cola içerdim. ama şimdi kendime bir düzen oturttum çok şükür. kilo vermek istiyosak düzenli beslenmeliyiz

çok doğru söylüyorsun hugocuğum ben daha önceki diyet denemelerimde hep az kalorili diyetleri seçip hemen sonuç almak için herşeyi kesiyordum ve sonuç hüsran kilo veriyorsun ama herşeyi özlediğin için hemen kilo alıyorsun yeyince tabi..bu yüzden diyette katı yasaklar olmamalı bende onu anladım..kendimi diğer insanlardan farklı acınacak halde görüyorum light ürünleri falan yiyincekaydirigubbakcemile3

maalesef bugün erken kalkmama rağmen kahvaltım geçe kaldı aslında saat 10.00 a kadar yapılmalı ama ben bugün spor ve duştan sonra kahvaltı yaptım..dolayısıyla bugün 2 ana öğün olacak maalesef

çok sevindim canım. diyetisyenine ne zaman gideceksin

tatlım ideal kilom 57 ymiş ama ben 52 olmak istiyorum, 57 olunca gideyim diye düşünüyorum diyetimi adam gibi yapmıyorum tabi eskisine nazaran abur cubur pasta hamur işi yok, düzenli yemek yiyorum ve yürüyüş yapıyorum birazda spor yapsam kollarım ve göğüsler toparlanacak ama çok üşeniyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…