60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısınn cnmm yha Allah razıı olsun bunun için burdayımmm çokk saoll çok ilgilisinn olumunekankayizsmile

maalesef bugün erken kalkmama rağmen kahvaltım geçe kaldı aslında saat 10.00 a kadar yapılmalı ama ben bugün spor ve duştan sonra kahvaltı yaptım..dolayısıyla bugün 2 ana öğün olacak maalesef

canım eşimin tatil günlerinde bizde gece geç yatıyoruz. çünkü bırakmıyo artık beni :kedi: . sabahta geç kalkıyoruz. eğer geç kakılıyorsa gün içinde öğünler ona göre düzenlenmeli. mesela kahvaltı saat 10 gibi yapıldıysa 11 buçukta ara öğün 1 buçukta öğlen yemeği 3 buçuk 4 gibi ara öğün, saat 7 gibi akşam yemeği saat akşam 9 gibide ara öğün olur. yine öğünlerin arasında 2 saat falan arayla düzenlersin. ben böyle yapıyorum

canım ideal kilon 57 ise fazla yağlarındanda kurtulduysan sorun olmaz. insanı olduğundan daha kilolu gösteren yağdır zaten fiziği bozanda yağdır. sen yürüyüş yapıyosun kasın artacak yağların eriyecek. o yüzden rakamlara takılma. yağların gitsin yeter zaten fıstık gibi olursun

inş bakalım 57 yi bi göreyim bakalım neler olacak :içelim:

eşim bırakmıyor diyorsun ama sporunu da aksatmadığın için çok daha iyi olur bence..hugocuğum sen de sütlü türk kahvesi içiyorsun ya..ben nescafeyi bırakamadım her gün şekersiz sütlü nescafe içiyorum..diyet yapmaya 5 temmuzda başladım ve leslie,pilates ile de destekledim buna rağmen toplamda ancak 4kg verebildim neler engelliyor merak ediyorum tatlıyı kestim biliyorsun kaçamak yaptığımda da buraya hemen yazıyorum ne yediysem ama her sabah tartılıyorum yine gitmiyor kilom..diyetisyene gittiğinde şu sütlü şekersiz nescafenin içilip,içilemeyeceğini sorma fırsatın olabilir mi canım?

canım benim önce ben bi hamile kalayım allahımdan başka bişey istemiyorum.1 yıldır heray doktora gidiyorum ufak tefek engeller çıkıyor bende de eşimde de ama eşimdeki daha baskın...o yüzden kilo vereyimde hamile kalayım demiyorum sadece hamile kalana kadar ne versem kar diyorum.ama senin vucudun alıştı şuan kilo veremeye bu yüzden tabikide devam et.bi bakarsın ideal kilona ulaşır ulaşmaz :CüvCüv:inşallah hemen hamile kalırsın.

canım biliyosun bende şekersiz sütlü nescafe içiyodum ama diyetisyeen dediki nescafe yağların yakılmasını engelliyormuş bıraktırdı. ekspresso yada filtre kahve yada türk kahvesi içmek gerekiyormuş şekersiz. bende şimdi sütlü türk kahvesi içiyorum artık. tat olarak sütlü şekersiz nescafe ile sütlü şekersiz türk kahvesi arasında fark yok gibi bişey. nescafe yasak artık bana

hımmmm ozaman türk kahvesine su yerine süt koyup hazırlıyorsun dimi canım? ben öyle kahve fincanı ile de doymam ki kupa isterim:çok üzgünüm:

doğru söylüyosun canım. sende zaten sağlıklı besleniyosun kilo veriyosun. 1 ayda bayağı zayıflarsın. hamile kalıncada dikkat edersin çok kilo almazsın. bebişin doğduktan sonrada emzirir sağlıklı beslenir manken gibi olursun canım. bakalım o zaman kayınvaliden sana laf edecekmi

bende sütlü türk kahvesi içiyorum.evde nescafe kalmamış diye son 1 aydır.neyseki şimdi öğrendim yağların yakmasını engellediğini artık eve almam.almazsamda içmem zaten.sütlü türk kahvesi daha güzel...hemde TÜRKkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmmm ozaman türk kahvesine su yerine süt koyup hazırlıyorsun dimi canım? ben öyle kahve fincanı ile de doymam ki kupa isterim:çok üzgünüm:

kahve fincanıyla değil su bardağı ölçüsüyle içiyorum zaten. günlük 2 bardak süt hakkım varya. bi bardağını sabah türk kahvesi olarak içiyorum. su kullanmıyorum hiç. direk bir bardak sütü cezveye koyup 2 çay kaşığı dolusu türk kahvesi ekliyorum karıştırarak pişiriyorum. çok bol köpüklü oluyor. afiyetle içiyorum. akşamda böyle yapıyorum. diyette olsamda hakkım neyse günlük onlardan sevdiğim şeyler yapıyorum keyfimdende ödün vermiyorum anlayacağın

canım süpermiş yaa boyun çok büyük avantaj mükemmel şuan da bile harika görünüyorsundur sen eminim:lepi:

kıyafetlerle güzel gözüküyorum. balık etli işte. soyununca anca belli oluyo göbek var daha biraz. ben tamamen yok olmasını istiyorum. heralde 9 kilo daha verince gider. ama kıyafetlerden hiç belli olmuyo. kimse bana kilolu diyemiyo artık anlaşılmıyor hiç. ama ben takıntılıyım işte illa gidecek göbek kalmayacak dümdüz olacak. eşimde çok takıntılıydı şimdi artık takmıyo eskiye göre çok fark var diyo soyununca. kıyafetlerden zaten belli olmuyor. artık eşim takmıyo ben takıyorum

ooooohhh ne güzel zaten keyfimizden ödün verirsek yine o zararlı şeyleri yediğimiz günlerdeki keyfimizi özleriz canım..en doğrusunu yapıyorsun..merak ettiğim herşeyi de sana soruyorum teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…