kıyafetlerle güzel gözüküyorum. balık etli işte. soyununca anca belli oluyo göbek var daha biraz. ben tamamen yok olmasını istiyorum. heralde 9 kilo daha verince gider. ama kıyafetlerden hiç belli olmuyo. kimse bana kilolu diyemiyo artık anlaşılmıyor hiç. ama ben takıntılıyım işte illa gidecek göbek kalmayacak dümdüz olacak. eşimde çok takıntılıydı şimdi artık takmıyo eskiye göre çok fark var diyo soyununca. kıyafetlerden zaten belli olmuyor. artık eşim takmıyo ben takıyorum
kıyafetlerle güzel gözüküyorum. balık etli işte. soyununca anca belli oluyo göbek var daha biraz. ben tamamen yok olmasını istiyorum. heralde 9 kilo daha verince gider. ama kıyafetlerden hiç belli olmuyo. kimse bana kilolu diyemiyo artık anlaşılmıyor hiç. ama ben takıntılıyım işte illa gidecek göbek kalmayacak dümdüz olacak. eşimde çok takıntılıydı şimdi artık takmıyo eskiye göre çok fark var diyo soyununca. kıyafetlerden zaten belli olmuyor. artık eşim takmıyo ben takıyorum
bla[FONT="Arial Black" .!.:[/FONT]ckandwhite;15655172]ooooohhh ne güzel zaten keyfimizden ödün verirsek yine o zararlı şeyleri yediğimiz günlerdeki keyfimizi özleriz canım..en doğrusunu yapıyorsun..merak ettiğim herşeyi de sana soruyorum teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmile
hugocuk seninle boy kilomuz aynı hemen hemen. nasıl veriyorsun sen?
daha doğrusu şöyle bi 5 kilo versem çok güzel olacağım öyle bişey kalmadı fazla. eskiye göre zaten mucize oldu sanki eskisiyle şuan arasında çok fark var tabikide. zaten diyetisyen geçen gitmemde vücudun bundan sonra değişecek demişti bana bakalım artık bekleyip göreceğiz
tabiki soracaksın tatlım. bilmediğimiz şeyleri birbirimize sorarak öğreneceğizki yolumuzda engel kalmasın dümdüz olsun
ayyy 25inde gideceksin ya diyetisyene senden daha çok merak ediyorum kaç kg geleceksin listen nasıl değişecek ama ben ozaman antalya da seminerde olacağım notebook yanımda olursa öğrenirim de olmazsa meraktkan çatlarım 6 günkaydirigubbakcemile3
bende 75 kiloya kadar diyetisyenle verdim şimdi onun listelerini baştan yapıyorum hemde aç kalmadan 6 öğün:) maydonoz suyuda cok iyi geliyor.
evet:) spor olarak ne yapıyorsun?
yaseminciğim yazdıklarını okudum. aç durabilen biri olduğunu düşüyorum. kısıtladığında çok güzel diyet yapabilirsin. bir anda zayıflayamazsın. annenin yaptığı yemekleri yemedğin iyi olmuş he çok kalori alacaktın hemde iştahın açılacaktı. akşam yemeklerinde sebze yemekleri ağırlıklı beslen canım. öğlende protein olsun. mutlaka ana öğünlerde yemek ye. sağlıklı yemekler ye. geçiştirmeye çalışma öğünlerini. unutma ana öğünde eğer yemek yemezsen bir sonraki öğünde çok daha fazla acıkacaksın canım. tok olsanda ye. benimde bazen canım istemiyor ama illa yiyorum. yemesem bi sonraki öğün çok acıkacağım ve eşime yaptığım kalorili yemeklerden yemek isteyeceğim. bu yüzden aç kalmamalı aç olmasakta öğün saatinde yemeliyiz
hugocuğum teşekkür ederim sen de olmassan ne yaparızolumunekankayizsmile verdiğin ilgili moral dolu bilgiler için teşekkür ederim söylediklerin de doğru nasıl anladın bilmiyorum ama gerçekten de uzun süre acıkmadan kalbiliyorum hele bugün kursta hiç aklıma gelmedi yemek eve gelince 1 elma 1 mandalina yedim öğlen arasıda kursta 1 poğaça 1 çay akşama daha düşünmedim bilmiyorumkismilesen barbunya mı yapacaksın akşama öpüyorum opuyorumnanaktan
evet tatlım yemeğimi yaptım. ben akşam yemeğimi 6 da yiyorum. barbunya brokoli salatası, bulgur ve 1 kepçede tarhana var akşama
canım brokoli salatasını çiğ mi yapıyorsun yani haşlıyormusun brokolileri
tadı güzel oluyordur saol canım tarif içinhaşlıyorum canım. ardınan sarımsak ekliyorum dövülmüş limon suyu ve 1 yemek kaşığıda yağ ilave ediyorum o kadar.
hugocuğum bir de pirinci şimdilik diyetten çıkaracak mıyım pirinç yenmemeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?