60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha doğrusu şöyle bi 5 kilo versem çok güzel olacağım öyle bişey kalmadı fazla. eskiye göre zaten mucize oldu sanki eskisiyle şuan arasında çok fark var tabikide. zaten diyetisyen geçen gitmemde vücudun bundan sonra değişecek demişti bana bakalım artık bekleyip göreceğiz

gerçekten boy-kilo oranından da anlaşılıyor normal olduğun bir de sen düzenli spor yaptığın için bu ölçülerden bile zayıf göründüğüne eminim ben

tabiki soracaksın tatlım. bilmediğimiz şeyleri birbirimize sorarak öğreneceğizki yolumuzda engel kalmasın dümdüz olsun

hugocuk seninle boy kilomuz aynı hemen hemen. nasıl veriyorsun sen?

ben diyetisyene gidiyorum canım. 1 ayda 10 bir buçuk ayda 14 kilo verdim. diyet listeme harfi harfine uyuyorum hiç kaçamak yapmadım şeker ve tatlı hatta light içecekler dahil hiç kullanmıyorum artık. sen nasıl zayıfladın

ayyy 25inde gideceksin ya diyetisyene senden daha çok merak ediyorum kaç kg geleceksin listen nasıl değişecek ama ben ozaman antalya da seminerde olacağım notebook yanımda olursa öğrenirim de olmazsa meraktkan çatlarım 6 günkaydirigubbakcemile3

tabiki soracaksın tatlım. bilmediğimiz şeyleri birbirimize sorarak öğreneceğizki yolumuzda engel kalmasın dümdüz olsun

sağol bitanem sen geldin topiğimiz renklendi,hareketlendi ben kilo aralığım burası olmasına rağmen diğer topiklere bakıyordum artık hep buradayım..bir de cuma zayıflama yarışması için 6.takıma girdim iyi ki girmişim arkadaşlarım süper..bana da çok yardımcı oluyor moral yönünden ve kilo aldığımda onlara karşı kendimi suçlu hissediyorum yoksa daha fazla cozuturdum herhalde

canım günler yaklaştıkça bende heycenlanıyorum. bakalım ne çıkacak sonuçlar. kas yağ durumu nasıl. ne gibi değişiklikler yapacak çok merak ediyorum. zaten diyetisyenin verdiği listeye uyan bi ben varım. sıram yaklaştıkça heycanlanıyorum.

bende 75 kiloya kadar diyetisyenle verdim şimdi onun listelerini baştan yapıyorum hemde aç kalmadan 6 öğün:) maydonoz suyuda cok iyi geliyor.

ben hep burdayım. aslında başta 70 79 topiğindeydim ama çok sıkıcı muhabbet sohpet yoktu buraya geldim. geldiğimdede 83 kiloyla grubun en topaç üyesiydim şimdi artık yavaş yavaş size yaklaştım artık bende 69 kilo olaraktan bu grupta yerim

bende 75 kiloya kadar diyetisyenle verdim şimdi onun listelerini baştan yapıyorum hemde aç kalmadan 6 öğün:) maydonoz suyuda cok iyi geliyor.

bende 6 haftada bir gidiyorum kontrole. her gidişimde kilo verme durumuma bakarak değiştiriyor listemi çünkü hep aynı listeyi yapınca metabolizma alışıp vermiyomuş öyle dedi bana. üstelik metabolizma hızlandıkça ölçü miktarınıda arttırıyor.

evet:) spor olarak ne yapıyorsun?

haftada 4 gün tempolu yürüyüş. en az 45 en fazla 1 saat. ayrıca her hafta tempoyu biraz arttırıyorum ve her seferinde değişik dakikalarda bırakıyorum ama asla 45 dakikadan önce bırakmıyorum 1 saattende fazla yapmıyorum

hugocuğum teşekkür ederim sen de olmassan ne yaparızolumunekankayizsmile verdiğin ilgili moral dolu bilgiler için teşekkür ederim söylediklerin de doğru nasıl anladın bilmiyorum ama gerçekten de uzun süre acıkmadan kalbiliyorum hele bugün kursta hiç aklıma gelmedi yemek eve gelince 1 elma 1 mandalina yedim öğlen arasıda kursta 1 poğaça 1 çay akşama daha düşünmedim bilmiyorumkismilesen barbunya mı yapacaksın akşama öpüyorum opuyorumnanaktan

evet tatlım yemeğimi yaptım. ben akşam yemeğimi 6 da yiyorum. barbunya brokoli salatası, bulgur ve 1 kepçede tarhana var akşama

hugocuğum bir de pirinci şimdilik diyetten çıkaracak mıyım pirinç yenmemeli mi

bulsbiliyosan kabuklu pirinç iştah açmıyor. ama patates ve pirinç açıyor diye doktor bana yasakladı. zaten bi tanıdığımın kızı çok zayıf. kilo almak için diyetisyene gitmiş istenbulda. diyetisyende ona haşlanmış patates vermiş. ben bıraktım. bulgur yiyorum artık pirinç yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…