evet tatlım yemeğimi yaptım. ben akşam yemeğimi 6 da yiyorum. barbunya brokoli salatası, bulgur ve 1 kepçede tarhana var akşama
bulsbiliyosan kabuklu pirinç iştah açmıyor. ama patates ve pirinç açıyor diye doktor bana yasakladı. zaten bi tanıdığımın kızı çok zayıf. kilo almak için diyetisyene gitmiş istenbulda. diyetisyende ona haşlanmış patates vermiş. ben bıraktım. bulgur yiyorum artık pirinç yerine
ben de akşam emeği için saat 18.00 i bekliyorum canım..akşam da kereviz yemeği,bulgur pilavı,yoğurt ve marul salatası yiyeceğim
yasemin uzun süre aç kalabiliyosun. kahvaltı yapmadan durabiliyosunç öğleden sonra açlık hissediyosun. öğleden sonra iştahın açılıyorr ve göbeğinde yağ var değilmi
ne güzel bir öğün canım tebrikler
hugocuğum kahvaltı yaptım bu sabah
şuanda 60 kilosun galiba. 3 kilon kalmış. şuanda normal sağlıklı görünüyosundur değilmi. öyle fazlalıkların yok değilmi
ama eskiden yapmadan durabiliyodun değilmi. sabah canın bişey istemiyodu değilmi
hugocuğum diğerleri de doğru öğleden sonra acıkıyorum sanırım tavuk ve balık yemeliyim protein alırsam acıkmam herhalde
canım açlık değil iştah sebebi bunun. çok dikkat etmelisin. dışarda ızgara hariç bişey yememelisin. tost falan kepek ekmeği olmalı. pirinç patatesten şimdilik uzak kal. kızartmayı bırak. tatlıyı bırak. şekeride öyle ama bırakamıyosan en azından azalt. iştah sorunun var bendeki gibi. insülin direncin yüksek ondan açlık hissdiyosun. dengelemen lazım
eşim geldi kızlar şimdi akşam yemeğini hazırlamalıyım. eşimden internet kalırsa girerim sonra yoksa yarın sabah erkenden burdayım yarın görüşürüz. yasemin dikkatli ol canım. öğlen protein ye akşama sebze. yapabiliyosan benim diyet listemi uygula zor değil. ansülin direncini çok düşürüp dengede tutuyor iştah açılmıyor hiç. ben çok memnunum
eşim geldi kızlar şimdi akşam yemeğini hazırlamalıyım. eşimden internet kalırsa girerim sonra yoksa yarın sabah erkenden burdayım yarın görüşürüz. yasemin dikkatli ol canım. öğlen protein ye akşama sebze. yapabiliyosan benim diyet listemi uygula zor değil. ansülin direncini çok düşürüp dengede tutuyor iştah açılmıyor hiç. ben çok memnunum
iyi dersler canımopuyorumnanaktan ben senin branşını sormayı unuttum ben de matematik öğretmeniyimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?