60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemin uzun süre aç kalabiliyosun. kahvaltı yapmadan durabiliyosunç öğleden sonra açlık hissediyosun. öğleden sonra iştahın açılıyorr ve göbeğinde yağ var değilmi

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bana da mantıklı geldi

hugocuğum diğerleri de doğru öğleden sonra acıkıyorum sanırım tavuk ve balık yemeliyim protein alırsam acıkmam herhalde

hugocuğum diğerleri de doğru öğleden sonra acıkıyorum sanırım tavuk ve balık yemeliyim protein alırsam acıkmam herhalde

canım açlık değil iştah sebebi bunun. çok dikkat etmelisin. dışarda ızgara hariç bişey yememelisin. tost falan kepek ekmeği olmalı. pirinç patatesten şimdilik uzak kal. kızartmayı bırak. tatlıyı bırak. şekeride öyle ama bırakamıyosan en azından azalt. iştah sorunun var bendeki gibi. insülin direncin yüksek ondan açlık hissdiyosun. dengelemen lazım

eşim geldi kızlar şimdi akşam yemeğini hazırlamalıyım. eşimden internet kalırsa girerim sonra yoksa yarın sabah erkenden burdayım yarın görüşürüz. yasemin dikkatli ol canım. öğlen protein ye akşama sebze. yapabiliyosan benim diyet listemi uygula zor değil. ansülin direncini çok düşürüp dengede tutuyor iştah açılmıyor hiç. ben çok memnunum

evet evet doğru aynen öyle vallahi zaten böyle birden açlık krizi, geliyor saldırıyorum yemeklere sonra da diyorum ki 6 kaşık yemekle bile doyardım haklısın

saol hayatım öpüyorum opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım..görüşmek üzereopuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese

ben bu gün yine dengesiz yedim...
bir de kaçamaklar yaptım...ohaoldumsmile
inşallah yarın çok fazla yansımaz tartıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…