60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugünkü 2 . yaptığım kahvaltı öğlen yemeğim olmuş oldu günler kısa hiç acıkmadım yumurta tok tutuyor onun için olsa gerek.
okulda 1 bardak çay içtim. yarım kahve fincanı kadar leblebi yedim.

eve geldim. evde 1 büyük fincan adaaçayı içtim.

birazdan akşam yemeği yiyeceğim.
okuldan eve geldiğimde 56.8 kg idimkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende 4 buçuk ay önce doğum yaptım
53 kiloyla hamile kaldım 74buçukla doğuma girdim 11buçuk kilom gitti şuana kadar 10 kilo fazlam var yapıştı kaldı gitmiyor

kızım biraz daha büyüsün diyete başlamayı düşünüyorum sütüm az olduğu için şuan başlayamıyorum
ama nasıl diyet yapacağımıda bilmiyorum yani nasıl bir diyet uygulamalıyım ve 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim sizce?? eski halimi özledimmm(

canım süper gidiyorsun busaate 56.8kg geliyorsan yarın sabah kaç kg gelirsin kimbilir

gece uyumadan önce de 1 bardak elma sirkeli suyumu içiceğim bu günlük bu kadar ilk bir hafta kilo veremem diye tahmin ediyorum ayda 3 kilo versem 5 ayda hedefime ulaşacağım inşallah :hulya:

iyi akşamlar kızlar

akşam menüm

1 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık havuçlu patatesli karnıbahar yemeği
3 kaşık yoğurt
2 bardak su

canım sen hedef kilonun bile altında iken bukadar az yiyordun benim hedef kiloma daha 7-8kg olmasına rağmen senin kadar az yemiyorum

canım o şundan kaynaklanıyor bence bizler başta mideyi hemen küçültebiliyor muyuz elbette hayır değil mi ama giderek yediklerimizi azaltarak mide küçülüyor.ve kilo veriyoruz.
kilo verince de yani hedef tutturduktan sonra da bizim amacımız bitecek mi benim cevabım hayır o halde benim şu durumda az yemem kadar normal birşey var mı canımcım. hedefi tutturdum deyip yiyecek miktarımı midem istemezken arttırırsam midemi genişletmiş ve kilo almaya hazırlamış olmaz mıyım kendimi ?bitanem ben böyle düşünüyorum. eleştirilerini bekliyorumopuyorumnanaktan

kızlar
6 fındık
6 antep fıstığı
6 kabak çekirdeği yedim
250 ml su içtim

tabiki çok doğru düşünüyorsun ve ben bu yüzden menülerini hayranlıkla takip ediyorum ya canım...ben kilo versem de senin gibi düşünemediğim için koruyamadım zaten canım..hayat boyu kilo ver,al ile geçti ne yazık ki:çok üzgünüm: bu defa herşeyi yiyerek zayıflamak istiyorum ki diyet bitsin şunu yiyim bunu yiyim diye hayal kurmayım..ama bunu da başaramıyorum tatlı konusunda ne yazık ki..buyüzden olabildiğince tatlıdan uzak tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…