tabiki çok doğru düşünüyorsun ve ben bu yüzden menülerini hayranlıkla takip ediyorum ya canım...ben kilo versem de senin gibi düşünemediğim için koruyamadım zaten canım..hayat boyu kilo ver,al ile geçti ne yazık ki:çok üzgünüm: bu defa herşeyi yiyerek zayıflamak istiyorum ki diyet bitsin şunu yiyim bunu yiyim diye hayal kurmayım..ama bunu da başaramıyorum tatlı konusunda ne yazık ki..buyüzden olabildiğince tatlıdan uzak tutuyorum kendimi
kızlar neden kimse birşey yazmıyor??
canım benim şekerli birşey istediğinde
havuç elma kuru kayısı vs ye bakalım bir de öyle denesene canım
tamamdır işim bitti canım
slm kızlar geçen hafta 65.8 gelıodum bugün 64.5 geldim çok mutlyuum hergün cardıo çalışıorum dietin yanında ...tavsiye ederim zayıflamak için kardıo egzersizlerinden yapın yağ yaktırıo..özellikle sabahları yapın çünkü tüm gece karbonhidrat depoları boşaldığı için sabah aç karnına yapılan sporda vüct direk yağlara saldırıo...kardıo olarak ben evde bisiklet sürüorum bisiklet tempolu koşu tempolu step bunlarda kardıo yani nabız yükselmeli nefes nefese kalıosanız yağ yakıorsunuz demektir ..tabi konuşamıcak gbide olmucaksınız...hpinize bol şans:)
süt gerçekten feci tuttu
bu kadar performans beklemiyordum
normalde acıktığımda uykumdan bile uyanırım ama çok rahat uyudum dün geceopuyorumnanaktan
çikolata sevmiyorum,çok nadir canım çekerse yerim.
cips de sivilce yapıyor diye yemiyorumsempatiksalakcinni
shaireciğim neredesin?
Gun boyu yazdiklarinizi okumaya calisiyorum, hugocuk esinle heyecani tekrar yakalamissiniz, senin adina cok sevindim!! Her gun gittikce guzelleseceksin :lepi:
Cok gec geldigimde herkesler gitmis oluyor, insallah haftasonu buralarda olurum surekli
inşallah canım haftasonu bol bol görüşürüz benim de yarın nöbetim var çok kalamayacağım ne yazık ki..busabah da tartıldın mı dünkü kilon şişkinlik miymiş canım?
inşallah canım haftasonu bol bol görüşürüz benim de yarın nöbetim var çok kalamayacağım ne yazık ki..busabah da tartıldın mı dünkü kilon şişkinlik miymiş canım?
herkese merhaba ben de bir takıma girmek istiyorum.68 kiloyum.3 yıldır 2.doğum kilosunu veremedim.Diyetisyene gittim nisan ayında ama devam etmedim.Eşim çok baskı yapıyor.Ama yine de birgün zayıflayacağıma inanıyor.
Diyetisyenin verdiği diyete 3-4 gün uyabiliyorum.Sonra bırakıyorum.Aşırı bir açlık bastırıyor.Desteklerinizi bekliyorum ben de
Evet canim siskinlikmis galiba cunki 61.5 ciktim yine, gorunce bi oh dedim valla boshayallersmile
Bu hafta vermem gibi geliyor cunki hic spor yapamadim baya yogunum. Daha cok ruhen bir yorgunluk hissediyorum. Haftasonu bol bol gobek atarim artik kaydirigubbakcemile2
ben de şişkinlik olduğunu düşünmüştüm zaten canım sevindim ohhh iyi olmuş vallahiolumunekankayizsmile ben de iki gündür pilates yapıyorum son 1 haftadır spor yapmıyordum ya verdiğim kiloları almaya başlayınca spora başlamak gerek diye düşündümkaydirigubbakcemile2
Canim sence yediklerim cokmu? Bana cok geldi biraz kizdim kendime. Bugun 3 tane cappuccino ictim ne gerek vardi diyip duruyorum. O yuzden yatana kadar cay ve bol su icecegim.
Senin ne nobetin var canim?
canım yediklerin çok değil ama cappucino fazla olmuş..içinde şeker de var değil mi?buarada mesaj kutuna bakar mısın tatlım?
valla bana siskinlik degil gibi geldi spor yapmadigim icin, birde biliyorsun duzensiz saatlerde yiyorum, duzensiz yatip kalkiyorum.
Bende pilatese baslamak istiyorum, kac aydir bunu sayikliyorum. DVD felan indirdim seyrettim baktim, nefes alma verme egzersizini yaptim ama daha hic baslamadim. Sen belirli bolgelere mi calisiyorsun canim? Benimde basenlerim incelse hic fena olmaz hani guclubacismile
canım yediklerin çok değil ama cappucino fazla olmuş..içinde şeker de var değil mi?buarada mesaj kutuna bakar mısın tatlım?
Sekersiz iciyorum canim icinde sut var ama makineden ciktigi icin galiba toz sutu kullaniyorlar, oyle tahmin ediyorum.
ben tüm hareketleri yapıyorum canım belirli bir bölge çalışmıyorum ama benim de karın çalışmam gerek
Aynen bende karin calismam lazim. Gerci verdigim kilolarin cogu gobekten gitti Allah'a sukur ama yedikten sonra siskinlik oluyor ya, sanki civik duruyor.
ben yatıyorum artık kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan
Allah rahatlik versin canim gorusmek uzere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?