60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim şekerli birşey istediğinde
havuç elma kuru kayısı vs ye bakalım bir de öyle denesene canım

canım benim şekerli birşey istediğinde
havuç elma kuru kayısı vs ye bakalım bir de öyle denesene canım

havuç senin de aklında bulunsun canım ama yenmemesi daha iyi..çok fazla şeker içeriyor..ama kuru kayısı ve elmedan vazgeçemiyorum şimdilerde çünkü ben tam bir tatlı düşkünüyüm yıllardır çay,kahve,nescafe hiç şeker kullanmam ama her türlü tatlı,çikolata vs. zayıf noktam işte dayanamıyorum..veee 5 temmuzdan beri diyette olmama rağmen sadece 3-4 kg vermek çok acı ve sinir bozucu oldu benim için tempolu yürüyüş ve pilates ile desteklememe rağmen veremedim fazla..belki de arada yediğim o tatlı kaçamaklarından dolayıdır diye düşündüm ve 2-3 haftadır sadece meyveden almaya çalışıyorum şekeri tabi 3 kaçamak yaptım yine de buzamanda 1 dilim kek,1 çikolata ve 2 adet biskrem gibi..dolayısı ile 2-3 hafta önce 62.8 idim şuanda da 62.4 falanım herhalde..her sabah kuru kayısı ve ılık su içiyorum..ara öğünlerimde de elmayı dilimleyip üzerine tarçın serpiyorum

slm kızlar geçen hafta 65.8 gelıodum bugün 64.5 geldim çok mutlyuum hergün cardıo çalışıorum dietin yanında ...tavsiye ederim zayıflamak için kardıo egzersizlerinden yapın yağ yaktırıo..özellikle sabahları yapın çünkü tüm gece karbonhidrat depoları boşaldığı için sabah aç karnına yapılan sporda vüct direk yağlara saldırıo...kardıo olarak ben evde bisiklet sürüorum bisiklet tempolu koşu tempolu step bunlarda kardıo yani nabız yükselmeli nefes nefese kalıosanız yağ yakıorsunuz demektir ..tabi konuşamıcak gbide olmucaksınız...hpinize bol şans:)

süper canımmm yaa tebrik ederim:lepi:

Kizlar yeni yazabilme imkani buldum daha onceden geldim surekli okumaya calisiyorum ama isler yuzunden simdi oturabildim.

Artik kriz geldiginde sut taktigini uygulayacagim, gercekten ise yariyor

shaireciğim neredesin?

Burdayim canim sizleri cok ozledim bilgisayar acik okumaya calisiyorum arada islerimi yapiyorum ama simdi oturabildim canim..

Yediklerim:

Sabah ve oglen yemegi ayni: 2 kepek ekmek icinde iki ince parca light peynir

Arada 1 elma yedim ve bir litre su ictim.

Aksam: 100 gr korili ve domates soslu tavuk gogsu 150 gr sebze ile soteledim. Cok buyuk porsiyon cikti inanamadim, elimin hic ayari yok :mymeka: kasik olcusune gecmem lazim bi an once. Bugun esimin yemeginden kalan pirinc pilavi vardi 3 kasikta ondan yedim :kedi:

Elma sirkeli suyumu ictim, simdi yesil cayim demleniyor..

Gun boyu yazdiklarinizi okumaya calisiyorum, hugocuk esinle heyecani tekrar yakalamissiniz, senin adina cok sevindim!! Her gun gittikce guzelleseceksin :lepi:

Cok gec geldigimde herkesler gitmis oluyor, insallah haftasonu buralarda olurum surekli

Gun boyu yazdiklarinizi okumaya calisiyorum, hugocuk esinle heyecani tekrar yakalamissiniz, senin adina cok sevindim!! Her gun gittikce guzelleseceksin :lepi:

Cok gec geldigimde herkesler gitmis oluyor, insallah haftasonu buralarda olurum surekli

inşallah canım haftasonu bol bol görüşürüz benim de yarın nöbetim var çok kalamayacağım ne yazık ki..busabah da tartıldın mı dünkü kilon şişkinlik miymiş canım?

herkese merhaba ben de bir takıma girmek istiyorum.68 kiloyum.3 yıldır 2.doğum kilosunu veremedim.Diyetisyene gittim nisan ayında ama devam etmedim.Eşim çok baskı yapıyor.Ama yine de birgün zayıflayacağıma inanıyor.
Diyetisyenin verdiği diyete 3-4 gün uyabiliyorum.Sonra bırakıyorum.Aşırı bir açlık bastırıyor.Desteklerinizi bekliyorum ben de

inşallah canım haftasonu bol bol görüşürüz benim de yarın nöbetim var çok kalamayacağım ne yazık ki..busabah da tartıldın mı dünkü kilon şişkinlik miymiş canım?

Evet canim siskinlikmis galiba cunki 61.5 ciktim yine, gorunce bi oh dedim valla boshayallersmile

Bu hafta vermem gibi geliyor cunki hic spor yapamadim baya yogunum. Daha cok ruhen bir yorgunluk hissediyorum. Haftasonu bol bol gobek atarim artik kaydirigubbakcemile2

Canim sence yediklerim cokmu? Bana cok geldi biraz kizdim kendime. Bugun 3 tane cappuccino ictim ne gerek vardi diyip duruyorum. O yuzden yatana kadar cay ve bol su icecegim.

Senin ne nobetin var canim?

Hosgeldin arkadasim, burda gerekli bilgi ve destegi alacagina inaniyorum. Hugocuk adli uyemiz diyetisyen kontrolunde rejim yapiyor ve 1,5 ayda 14 kilo verdi, ama listesine harfi harfine uyuyor hic aclik cekmiyor. Burda saglikli beslenerek zayiflamayi destekliyoruz, sanada yardimci oluruz insallah!

ben de şişkinlik olduğunu düşünmüştüm zaten canım sevindim ohhh iyi olmuş vallahiolumunekankayizsmile ben de iki gündür pilates yapıyorum son 1 haftadır spor yapmıyordum ya verdiğim kiloları almaya başlayınca spora başlamak gerek diye düşündümkaydirigubbakcemile2

valla bana siskinlik degil gibi geldi spor yapmadigim icin, birde biliyorsun duzensiz saatlerde yiyorum, duzensiz yatip kalkiyorum.

Bende pilatese baslamak istiyorum, kac aydir bunu sayikliyorum. DVD felan indirdim seyrettim baktim, nefes alma verme egzersizini yaptim ama daha hic baslamadim. Sen belirli bolgelere mi calisiyorsun canim? Benimde basenlerim incelse hic fena olmaz hani guclubacismile

ben tüm hareketleri yapıyorum canım belirli bir bölge çalışmıyorum ama benim de karın çalışmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…