selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşdgeldiniz a.s. geç kaldım kurstan gelince 1 saat dinlendim ve pcnin başına ancak gelebildim bugün yediklerim gene çok oldu benceklava: 8.00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 tane yeşil biber domat salatalık peynir 2 dilim liht ekmek 2 şekersiz çay 11.00 1 bardak karışım içecek 12.45 5 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı 1 tane salatalık 16.30 1 kase kısır 3 tane salatalık turşusu domat salatalık marul zeytin 1 tane peynir tatlısı 2 az şekerli çay 20.00 1 küçük bardak nescafe 1 tane büsküvi.............
canım o şundan kaynaklanıyor bence bizler başta mideyi hemen küçültebiliyor muyuz elbette hayır değil mi ama giderek yediklerimizi azaltarak mide küçülüyor.ve kilo veriyoruz.
kilo verince de yani hedef tutturduktan sonra da bizim amacımız bitecek mi benim cevabım hayır o halde benim şu durumda az yemem kadar normal birşey var mı canımcım. hedefi tutturdum deyip yiyecek miktarımı midem istemezken arttırırsam midemi genişletmiş ve kilo almaya hazırlamış olmaz mıyım kendimi ?bitanem ben böyle düşünüyorum. eleştirilerini bekliyorumopuyorumnanaktan
sevdaçiçeği arkadaşımızda internetten baktı emziren anne diyeti yapmaya çalışacaktı. zannedersem aynı liste olabilir
seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsindelikafadulden ortalıkta gezen bir patates çuvalısınopuyorumnanaktan benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::teytey::lepi:
Cvp için teşekkürler. sporu kışın bırakıyorduM.Ama artık evde yaparım.Yarın diet listesine harfiyen uyacağım.Bİliyorum ki ölçülü yemek insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor.
Takıma girmek ve kalmak için bir şart mı var?
selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşdgeldiniz a.s. geç kaldım kurstan gelince 1 saat dinlendim ve pcnin başına ancak gelebildim bugün yediklerim gene çok oldu benceklava: 8.00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 tane yeşil biber domat salatalık peynir 2 dilim liht ekmek 2 şekersiz çay 11.00 1 bardak karışım içecek 12.45 5 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı 1 tane salatalık 16.30 1 kase kısır 3 tane salatalık turşusu domat salatalık marul zeytin 1 tane peynir tatlısı 2 az şekerli çay 20.00 1 küçük bardak nescafe 1 tane büsküvi.............
böyle dikkat edersen umduğundan kısa sürede verirsin canım merak etme
günaydın kızlar. uyanınca 1 bardak su. ardından şimdiyse 1 yumurta peynir 1 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun hayatım günaydın bende 2 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 1 açık çay 1 domates 1 dilim peynir 1 elma yedim ama uyandığımda önce elma sirkeli suyumu içtim
ben 2 hafta boyunca tartılmamalıyım çünkü veremiyorum kiloları ve böylece moralim bozuluyor ben 2 hafta sonra tartılacağım her ay 3 kg versem 5 ayda 15 kg vermiş olacağım
güzel bir kahvaltı olmuş canım. ara öğünde meyve ye. öğlen et yesen daha çok tok tutuyor. mesela ekmel arası yağı süzülmüş ton balığı. akşmada sebze yemeği olur
dün yazdıklarında doğruydu hugocuğum ben önceden sabah kahvaltı etmezdim öğleni de geçiştirirdim akşamada tıkabasa akşam yemeği yerdim şimdi yapmıyorumlmaz:kendimi tutuyorum çok şükür iyi gidiyor bir tatlı krizi falan gelmedikaydirigubbakcemile3
bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın
hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm
yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha
kızlar merhaba
yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html
bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?