60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin arkadasim, burda gerekli bilgi ve destegi alacagina inaniyorum. Hugocuk adli uyemiz diyetisyen kontrolunde rejim yapiyor ve 1,5 ayda 14 kilo verdi, ama listesine harfi harfine uyuyor hic aclik cekmiyor. Burda saglikli beslenerek zayiflamayi destekliyoruz, sanada yardimci oluruz insallah![/QUOTE]

Cvp için teşekkürler. sporu kışın bırakıyorduM.Ama artık evde yaparım.Yarın diet listesine harfiyen uyacağım.Bİliyorum ki ölçülü yemek insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor.
Takıma girmek ve kalmak için bir şart mı var?

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşdgeldiniz a.s. geç kaldım kurstan gelince 1 saat dinlendim ve pcnin başına ancak gelebildim bugün yediklerim gene çok oldu bence klava: 8.00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 tane yeşil biber domat salatalık peynir 2 dilim liht ekmek 2 şekersiz çay 11.00 1 bardak karışım içecek 12.45 5 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı 1 tane salatalık 16.30 1 kase kısır 3 tane salatalık turşusu domat salatalık marul zeytin 1 tane peynir tatlısı 2 az şekerli çay 20.00 1 küçük bardak nescafe 1 tane büsküvi.............

herşey çok güzelmiş ta ki bisküvi nescafe içene kadar opuyorumnanaktan

mavlicim benim yorum yapmam dogru olmaz.cunku bende boyle yiyorum bazen.sende biliyosun bulguru cok tuketmissin.bende cok severim ve tabi sonra siskinlik yapiyor.rahatsizlikveriyor.6 dan sonra yememense guzel olmus.

cok dogrsun canimzaten vucudumuzun ihtiyaclarini goze alip yersek kilo problemi ve saglik problemlerinin aza dusecegine eminim.

bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın

hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm

yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha

kızlar merhaba

yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html

bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım

Ben hic bi zaman ciddi bi sekilde spor yapmadim. Dansli sporlar hosuma gider benim ondan olsa gerek eskiden beri hep duz bir karnim ince bir belim vardi. Simdi hafif karnim var ustum ince butun kilolarim altlara toplaniyor. Bu topic bi takim degil yani katilmak icin bir kural yok. Diger takimlara katilmak icin galiba kurallar var ama o konuda bilgim yok canim. Buraya her zaman takilabilirsin opuyorumnanaktan

Canim yarin biskuvi felan yemezsin bisey olmaz hemen yaga donusmez, gerisine gelirse bence cok olculu. Yani bir duzen oturtmak cok zor kendimden biliyorum o yuzden cok uzulme boyle, moralini bozma olurmu opuyorumnanaktan

kizlar diyet listemi dolaba astim bakalim pztesine kadar nasil gidecek.
pazartesi turkiyeye gelecegim 3 gun kayinvaldemde diyeti zor uygularim.5 gun annemde yim sanirim daha iyi olcaktir.
bugun oruc tutmaya karar vermistim.bugne kadar mubarek gunlerde ve ramazan boyunca sahursuz oruc tutan ben diyetin motivesiyle ac acina kalmadan dengeli beslenme programima gecmemin ilk adimi olarak sahur yaptim.yedikleriminse listeme uygun olmasina calistim.
1.5 dilim esmer ekmek
1 domates
1kk peynir
3-4 asik yesil mercimek (eristesiz)yag 1 kasik ekledim
1lt su bardak yesilcaybelki 1 de portakal yiyecegim ama yiyip yememkte karar veremedim
kendimi diyete cok hazir hissediyorum .bakalim neler olcak
1
kizlar ben hiz bi liste takip ederek diyet yapmadim onceleri verdigim kilolarda ama bu sefer gercekten buna ihtiyacim varmis.insallah yuzum kizarmadan her gun bende yediklerimi yazacagim:lepi:tesekkurler hogocumŞeniz

günaydın kızlar. uyanınca 1 bardak su. ardından şimdiyse 1 yumurta peynir 1 dilim kepek ekmeği

ben 2 hafta boyunca tartılmamalıyım çünkü veremiyorum kiloları ve böylece moralim bozuluyor ben 2 hafta sonra tartılacağım her ay 3 kg versem 5 ayda 15 kg vermiş olacağım

afiyet olsun hayatım günaydın bende 2 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 1 açık çay 1 domates 1 dilim peynir 1 elma yedim ama uyandığımda önce elma sirkeli suyumu içtim

güzel bir kahvaltı olmuş canım. ara öğünde meyve ye. öğlen et yesen daha çok tok tutuyor. mesela ekmel arası yağı süzülmüş ton balığı. akşmada sebze yemeği olur

dün yazdıklarında doğruydu hugocuğum ben önceden sabah kahvaltı etmezdim öğleni de geçiştirirdim akşamada tıkabasa akşam yemeği yerdim şimdi yapmıyorumlmaz:kendimi tutuyorum çok şükür iyi gidiyor bir tatlı krizi falan gelmedikaydirigubbakcemile3

ben 2 hafta boyunca tartılmamalıyım çünkü veremiyorum kiloları ve böylece moralim bozuluyor ben 2 hafta sonra tartılacağım her ay 3 kg versem 5 ayda 15 kg vermiş olacağım

bende hergün tartılmam canım haftada 1 kez tartıkırım. insanın morali bozuluyo. en güzelini yaparsın

güzel bir kahvaltı olmuş canım. ara öğünde meyve ye. öğlen et yesen daha çok tok tutuyor. mesela ekmel arası yağı süzülmüş ton balığı. akşmada sebze yemeği olur

ton balığı iyi fikir ben de beğendim yeşil salata yaparım tuttum bu menüyü saol hayaolumunekankayizsmiletım

akşam menünde ne yemeği düşünüyorsun hugocuğum öğle yemeğinden sonra hazırlık yapayım son dakikaya girdiğinde saldırıyorum evdeki yemeklerekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

canım nerden anladım biliyomusun. kendimden. geçen sabah öğlen güzel gidiyodun akşama 1 tabak dolma yedin. böyle oluyor insülin direnci. sabah öğlen aç durursun sonra açlık krizi gelir saldırırsın yemeklere. ondan anladım. eskiden bende böyleydim. sabah öğlen diyet güzel giderdi öğleden sonra dayanamazdım bozardım. canım üzgünüm ama şekeri tatlıyı ve hatta light içecek ve yiyecekleri bile bırakman gerekecek. inan sadece 1 gün şeker ister canın. ikinci gün alışırsın. bak benim 1 buçuk ayı geçti ne şeker ne tatlı hiç aramıyorum. yoksa diyet zor oluyor.o açlık krizlerini kendimden biliyorum. diyet yaparkende eğer şeker kullanılıyosa yine geliyo o açlık krizleri başedilmiyor

kızlar yazdıklarınızdan hiçbişey anlamadım şaka falanmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…