60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam menünde ne yemeği düşünüyorsun hugocuğum öğle yemeğinden sonra hazırlık yapayım son dakikaya girdiğinde saldırıyorum evdeki yemeklerekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

canım ben hergün ayrı yemek yapmıyorum. israf olmasın diye. örneğin dün barbunya yaptım bugün akşam yine yerim 8 kaşık. hergün değilde 2 günde bir yapıyorum canım. sadcece öğlen yemeklerimi günlük yapıyorum. tavuk hakkım haftada 3 gün onu pişiririm zaten çabuk pişiyo. birde haftada 1 gün hakkım olan kırmızı eti günlük pişiririm. zaten ton balığı hazır

anladım öğlene tavuk veya ton balığı bulgur salata yoğurt akşamada barbunya mercimek çorbası sebze çorbası sebze yemeği yoğurt gibi öğle protein akşam sebze teşekkür ederim hugocuğum sanki böyle bana özel bir diyetisyenle konuşuyorum gibi hisssettim aralarda da meyve zaten ben kahvaltıda herhangi bir meyveyi yiyorum öğlen akşam da yerimopuyorumnanaktan

bir de hugocuğum ben kahve içiyorum yani günde 1 neskafe sütlü 1 de türk kahvesi neskafeye 1 tatlandırıcı atıyorum türk kahvesine de 2 tatlandırıcı kahvesiz yapamıyorum bitki çayı da günde ancak 1 kupa içebiliyorum

rica edrim canım. insülin direnci berbat bişey. insanın canına oluyor. diyetler bozuluyor yarım kalıyo. çok çektim ben. eskiden hep kendimi suçlardım yapamıyorum iradesizim dayanamıyorum herkes zayıflıyor ben zayıflayamıyorum diye ama meğer sorun insülin direncindeymiş. bu yüzden diyetlerim yarım kalmış. şimdi şekeri tatlıyı tamamen kesince sorunda kalmadı. kilolarda gidiyo güzel güzel. insanın kendini tanıması gerek. bu illet kendini belli eder. eğer varsa kişidee bu soru çözmek gerekir yoksa kilo verilme çok zor olur çünkğ heran diyet bozma riski vardır. ayrıca zayıfladıktan sonrada kilo koruma çok ama çok zordur.

kızlar bende bir topik açmak istiyorum. insülin direnci ile alakalı. hem diyet yapıp hemde insülin direnciyle başetmeye çalışan arkadaşlar orda yazabilirler ve bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ne dersiniz nasıl fikir

selam kızlar. dün bir tartışmamı olmuş yoksa anlamadım bişey. farmasi arkadaşımıza saldırımı olmuş anlanmadım

farmasi kullanıcısından alıntı
seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsin ortalıkta gezen bir patates çuvalısın benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyik:da nce:

ne oluyor ben bişe anlamadım valla

günaydın arkadaşlar geçmişi okuyup geldim.işler yine çok yoğun sşte açık olacak ama ben ara ara bakabilicem.
şuan elma sirkesi ve ballı suyumu içiyorum.bende hugocum gibi yumurta haşlayıp yiycektim bu sabah ama unuttum...

burdaki tüm arkadaşlarımızın ortak sorunu var. ve herkes zayıflamaya çalışıyor. ve herkes birbirine yardımcı olmak istiyor. herkes tüm ekip olarak herkes temiz iyi niyetle birbirine yaklaşıyor. farmasi arkadaşımızı yanlış anlayan biri laf atmış heralde. bana öyle geliyoki farmasi çok kilo verince oraya yardımcı olmak için yazmıştır. ordakide heralde zayıflayamıyorsa ondan 36 bedenlere laf söylemiş. keşke herkes 36 beden olabilseydi. tabiki bizim topiğimizdeki herkes 36 beden olacak zaten bizde korku ümitsizlik yok. ümitsiz olana yer yok burda. herkesde özgüven olacak ve zayıflayacağız. kimseyi özgüvensiz görmek istemiyorum üzülüyorum

sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu

birbirlerine hakaret etmişler.aceba hangisi başlattı bu çok önemli arkadaşlar.ortada bir terbiyesizlik var.sonrada buraya kopyalamışlar.niye bize bu yansıtılıyorki ...tartışmalar saklanır güzel bişeymiş gibi oratay dökülmez dökülmemeli.burası zayıflama sitesi didişme sitesi değil.şiddetle kınıyorum.

günaydın tatlım. ara bakarsın buraya. güzel gidiyosun. eminim eşinde iradene azmine şaşırıyordur. yakında herkesin ağzı açık kalacak. geçen hafta daha önce giyemediğim bir kot giydim. eskiden göbek pörtlerdi üüstten. eşimde asla giydirmezdi onu. geçen hafta giydim pantolunu bildiği için önce tam ağzını açtı kızacaktı sonra baktı ama ağzı hala daha açıktı. açık kalmış. bede nasıl dedim çok iyi giyebilirsin artık dedi dün akşamda bana sardı biraz peşimde dolandı ama ben yüz vermedim. sonra zaten kaloriferlerde yanmıyor üşütürüm dedi işimiz var valla :kedi: kedi gibi peşimde dolanıp duruyor :kedi:

neyse kızlar önemli değil birisi kopyalamış buraya. bu arada topik düşünceme ne diyosunuz kızlar sizce açayımmı

hülyaeyüp bugün canın tatlı istiyormu. yada dün tatlu veya hamurişi yada kalorili şeyler çektimi

günaydın hanımlar sabah bir bardak ılık su içtim bir tanede kuru kayısı yedim.kahvaltıdada bir tane yumurta,bir dilim çavdar ekme1 ği,4 zeytin,salatalık,domates,1 tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…