60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse kızlar önemli değil birisi kopyalamış buraya. bu arada topik düşünceme ne diyosunuz kızlar sizce açayımmı

hugocuk çok iyi bi fikir canım insanlar hem faydalı bilgiler alır bu hepimiz için geçerli şekerin ne kadar zararlı faydasız birşey olduğunu hepimiz anlamalıyız.ben destekliyorum canım seni:1hug:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
busabah tartıda 61.5i gördüm çoook mutluyumzemuszemus

çok sevindim tatlım. gördünmü bak kilo verebiliyormuşsun boşuna ümütsizliğe düştün. hep diyorum ne yediğini bildikten sonra nasıl olsa zayıflayacaksın eğer bir rahatsızlık yoksa. er geç gidecek kilolar

günaydın hanımlar sabah bir bardak ılık su içtim bir tanede kuru kayısı yedim.kahvaltıdada bir tane yumurta,bir dilim çavdar ekme1 ği,4 zeytin,salatalık,domates,1 tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir.

çok güzel canım. bugün herkes güne güzel başlamış inşallah arkasıda gelir kızlar. kaçamaksız gün olsun bugün

sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu

hulyaeyüp canım az değilmi bu menü sabah çok güzel kahvaltı yapacaksınki diğer öğünlerde ona göre az yiyerek yapmalısın .öğleye kadar acıkma sonra

hülyaeyüp bugün canın tatlı istiyormu. yada dün tatlu veya hamurişi yada kalorili şeyler çektimi

hayır canım ben şekerin tadnı unuttum istemiyorumda öle adaan yicem felan diyorum ya inan işin şakası onuda canım çekmiyor artk.ilk başlarda birisi karşımda bişe yerken kendimi tutacam diye başıma ağrılar girerdi inan şimdi çok rahatım çok şükür.
bizim bir arkadaş 75 kloydu üniversitede sonra kız diyet yaptı 58 e felan düştü.sonra 1 yıl felan farmasi gibi sadece yediklerine dikkat etti.klosnu oturttu vede almadı geri kilosunu şimdi halen 58 kiloda.
bizde istediğimiz kiloya gelince en az 1 yıl felan dikkat etmemiz lazım.bizde başarırız inşallah.
ben ilk başlarda 60 olayım yeter diyordum şimdi zayıflayınca acaba 56-57 felanmı olsam diyorum.neyse bakalım zaman ne gösterecek.

sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu

olur tabi tatlım niye olmasın. sonuçta seviyosan elbette olur. ama günlük meyve yemeği süt veya yoğurt yemeğide ihmal etme.

çok güzel canım. bugün herkes güne güzel başlamış inşallah arkasıda gelir kızlar. kaçamaksız gün olsun bugün

sağol canım ama ben sabah tardıda 71.800 çıktım,71 dim en son ama moralimi bozmadım spor yapmadığım için galiba.salı günü dr gidicem sporu sorucam bakalım en kısa zamanda başlamak istiyorum

kahvaltımız aynı. sadece ben haftada 3 gün yumurta ekliyorum o kadar. eğer ıspanak yemeğini yumurtalı yapacaksamda haftalık yumurta hakkımın birini ıspanakta kullanıyorum. elbetteki zayıfladıktan sonra adana yersin canım. çok kaçırsan bile diğer gün telafi edersin hiç kilo almazsın. bende öyle yapacağım. tek şeker tatlı beyaz undan yapılmış hamur işleri, pirinç ve kızartmaları yemem. light içecek ve yiyecekleri tüketmem bidaha kilo alacağımı sanmıyorum. zaten şuandada hiç taktığım yok daha 9 kilom var ama çok yağım olmadığından giydiğim yakışıyor. kendimi diyettede hissetmiyorum o yüzden güle oynaya geçiyo zaman

hulyaeyup dün bana çok büyük bir yaş pasta dilimi getirdiler.bende sağolun ben yemiyeceğim dedim geri çevirdim valla hiçde canım istemedi

sağol canım ama ben sabah tardıda 71.800 çıktım,71 dim en son ama moralimi bozmadım spor yapmadığım için galiba.salı günü dr gidicem sporu sorucam bakalım en kısa zamanda başlamak istiyorum

olsun canım. doktora danışıp yaparsın sende. bu arada evde sevdiğin müziklerle oynayamazmısın acaba sorun olurmuki. şöyle tempolu hızlı değil. bunuda sor bu da çok güzel ve eylenceli bir kardiyo sporudur

hulyaeyup dün bana çok büyük bir yaş pasta dilimi getirdiler.bende sağolun ben yemiyeceğim dedim geri çevirdim valla hiçde canım istemedi

helal sana daha başka ne diyebilirimki. canın istememiş tıpkı benim gibi sen bu işi başaracaksın sevgi kelebeğim benim delikafadulden

önceden eşim böyle değil miydi hugocuğum?zayıflayınca mı oldu aniden?

çok güzel CANIM YA keşke bende irademe hakim olabilseydim ama neyse 1 ayın ödülü olsun zaten toprladım kendimi bende.

hulyaeyüp canım az değilmi bu menü sabah çok güzel kahvaltı yapacaksınki diğer öğünlerde ona göre az yiyerek yapmalısın .öğleye kadar acıkma sonra

onuda zorla yedim inanki metabolizmam çalışsın diye midem bulandı yerken midem küçüldü herhalde yemek yemek bile istemiyorum ara öğünleri felan çok zor yiyorum.

ama çok yavaş gidiyor canım ben ramazan bayramının birinci günü sabah tartıldığımda da 61.5 idim örneğin 1 ay geçti ama ben hala aynı kilodayım nedensemafoldumben

çok güzel CANIM YA keşke bende irademe hakim olabilseydim ama neyse 1 ayın ödülü olsun zaten toprladım kendimi bende.

evet öyle olsun diyelim. bidaha olmasın diyelim. yola devam ümitsizlik yok çünkü daha kilo olmadı yediğin pasta. yakarsın nasılsa. bu hafta çok dikkatli davran yeter

kızlar malesef farmasi tartışmış diğer topikte. o yüzdende kaç gün bilmiyorum ama aramızda olamıcak. site yasaklamış heralde. diğer arkadaşa 4 gün vermişler. farmasi eminim aramızda olamsada yazdıklarımızı okuyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…