neyse kızlar önemli değil birisi kopyalamış buraya. bu arada topik düşünceme ne diyosunuz kızlar sizce açayımmı
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
busabah tartıda 61.5i gördüm çoook mutluyumzemuszemus
günaydın hanımlar sabah bir bardak ılık su içtim bir tanede kuru kayısı yedim.kahvaltıdada bir tane yumurta,bir dilim çavdar ekme1 ği,4 zeytin,salatalık,domates,1 tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir.
sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu
hülyaeyüp bugün canın tatlı istiyormu. yada dün tatlu veya hamurişi yada kalorili şeyler çektimi
sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu
çok güzel canım. bugün herkes güne güzel başlamış inşallah arkasıda gelir kızlar. kaçamaksız gün olsun bugün
hayır canım ben şekerin tadnı unuttum istemiyorumda öle adaan yicem felan diyorum ya inan işin şakası onuda canım çekmiyor artk.ilk başlarda birisi karşımda bişe yerken kendimi tutacam diye başıma ağrılar girerdi inan şimdi çok rahatım çok şükür.
bizim bir arkadaş 75 kloydu üniversitede sonra kız diyet yaptı 58 e felan düştü.sonra 1 yıl felan farmasi gibi sadece yediklerine dikkat etti.klosnu oturttu vede almadı geri kilosunu şimdi halen 58 kiloda.
bizde istediğimiz kiloya gelince en az 1 yıl felan dikkat etmemiz lazım.bizde başarırız inşallah.
ben ilk başlarda 60 olayım yeter diyordum şimdi zayıflayınca acaba 56-57 felanmı olsam diyorum.neyse bakalım zaman ne gösterecek.
hayır canım ben şekerin tadnı unuttum istemiyorumda öle adaan yicem felan diyorum ya inan işin şakası onuda canım çekmiyor artk.ilk başlarda birisi karşımda bişe yerken kendimi tutacam diye başıma ağrılar girerdi inan şimdi çok rahatım çok şükür.
bizim bir arkadaş 75 kloydu üniversitede sonra kız diyet yaptı 58 e felan düştü.sonra 1 yıl felan farmasi gibi sadece yediklerine dikkat etti.klosnu oturttu vede almadı geri kilosunu şimdi halen 58 kiloda.
bizde istediğimiz kiloya gelince en az 1 yıl felan dikkat etmemiz lazım.bizde başarırız inşallah.
ben ilk başlarda 60 olayım yeter diyordum şimdi zayıflayınca acaba 56-57 felanmı olsam diyorum.neyse bakalım zaman ne gösterecek.
sağol canım ama ben sabah tardıda 71.800 çıktım,71 dim en son ama moralimi bozmadım spor yapmadığım için galiba.salı günü dr gidicem sporu sorucam bakalım en kısa zamanda başlamak istiyorum
hulyaeyup dün bana çok büyük bir yaş pasta dilimi getirdiler.bende sağolun ben yemiyeceğim dedim geri çevirdim valla hiçde canım istemedi
günaydın tatlım. ara bakarsın buraya. güzel gidiyosun. eminim eşinde iradene azmine şaşırıyordur. yakında herkesin ağzı açık kalacak. geçen hafta daha önce giyemediğim bir kot giydim. eskiden göbek pörtlerdi üüstten. eşimde asla giydirmezdi onu. geçen hafta giydim pantolunu bildiği için önce tam ağzını açtı kızacaktı sonra baktı ama ağzı hala daha açıktı. açık kalmış. bede nasıl dedim çok iyi giyebilirsin artık dedi dün akşamda bana sardı biraz peşimde dolandı ama ben yüz vermedim. sonra zaten kaloriferlerde yanmıyor üşütürüm dedi işimiz var valla :kedi: kedi gibi peşimde dolanıp duruyor :kedi:
hulyaeyup dün bana çok büyük bir yaş pasta dilimi getirdiler.bende sağolun ben yemiyeceğim dedim geri çevirdim valla hiçde canım istemedi
hulyaeyüp canım az değilmi bu menü sabah çok güzel kahvaltı yapacaksınki diğer öğünlerde ona göre az yiyerek yapmalısın .öğleye kadar acıkma sonra
önceden eşim böyle değil miydi hugocuğum?zayıflayınca mı oldu aniden?
çok sevindim tatlım. gördünmü bak kilo verebiliyormuşsun boşuna ümütsizliğe düştün. hep diyorum ne yediğini bildikten sonra nasıl olsa zayıflayacaksın eğer bir rahatsızlık yoksa. er geç gidecek kilolar
çok güzel CANIM YA keşke bende irademe hakim olabilseydim ama neyse 1 ayın ödülü olsun zaten toprladım kendimi bende.
evet öyle olsun diyelim. bidaha olmasın diyelim. yola devam ümitsizlik yok çünkü daha kilo olmadı yediğin pasta. yakarsın nasılsa. bu hafta çok dikkatli davran yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?