yok be tatlım eskiden sataşır dururdu bana. laf sokardı hep. şimdilerde başladı.. kedi gibi dolanıyo peşimde
ama çok yavaş gidiyor canım ben ramazan bayramının birinci günü sabah tartıldığımda da 61.5 idim örneğin 1 ay geçti ama ben hala aynı kilodayım nedensemafoldumben
helal sana daha başka ne diyebilirimki. canın istememiş tıpkı benim gibi sen bu işi başaracaksın sevgi kelebeğim benim delikafadulden
demek kiloyu gerçekten sevmiyormuş senin zayıflaman için laf sokumuşkaydirigubbakcemile3
inşallah hugocuk en başta seninde desteğinle vericem kilolarımı
kızlar malesef farmasi tartışmış diğer topikte. o yüzdende kaç gün bilmiyorum ama aramızda olamıcak. site yasaklamış heralde. diğer arkadaşa 4 gün vermişler. farmasi eminim aramızda olamsada yazdıklarımızı okuyodur.
evet canım hemde hiç sevmiyo çok sorun ediyodu. 2 yıllık evliliğimizde çok ağlattı beni. başka hiçbir sorunumuzda yok tek sorun buydu. hep kendini haklı görür. herkes zayıflıyo sen zayıflamıyosun zayıflamak istemiyosun diye beynimi yedi
kızlar malesef farmasi tartışmış diğer topikte. o yüzdende kaç gün bilmiyorum ama aramızda olamıcak. site yasaklamış heralde. diğer arkadaşa 4 gün vermişler. farmasi eminim aramızda olamsada yazdıklarımızı okuyodur.
çok üzüldüm ya ama eminimki farmasi kötü birşey yazmamıştır karşı taraftakiler yanlış anlamıştır.farmasi belki onlara yardımcı olmaya çalışmışdırbilmiyorumkismile neyse farmasi dönünce anlarız ayrıntısını
bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın
hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm
yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha
kızlar merhaba
yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html
bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım
Günaydin kizlar,
nasilsiniz? ben tam 60.7 e düsmüstüm bayramda tekrar kilo aldim moralim bozuldu gelmedim buraya.
ben yokken yeni arkadaslar da gelmis hosgeldiniz hepiniza.s.
hülyaeyüpcüm senle ayni kilolardayiz demek
blackandwhite, hugocuk, hulyaeyup, nugya nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins.
Günaydin kizlar,
nasilsiniz? ben tam 60.7 e düsmüstüm bayramda tekrar kilo aldim moralim bozuldu gelmedim buraya.
blackandwhite, hugocuk, hulyaeyup, nugya nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins.
Günaydin kizlar,
birbirlerine hakaret etmişler.aceba hangisi başlattı bu çok önemli arkadaşlar.ortada bir terbiyesizlik var.sonrada buraya kopyalamışlar.niye bize bu yansıtılıyorki ...tartışmalar saklanır güzel bişeymiş gibi oratay dökülmez dökülmemeli.burası zayıflama sitesi didişme sitesi değil.şiddetle kınıyorum.
aynen sana katiliyorum.ve gerekli yerlerede bidirdim.ikisi arasindaki gereksiz cekismenin bize yansitildigini gorunce iki arkadasada ceza vermisler.neyse biz diyete devam edelim.eee kimse benim listem hakkinda yorum yapmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?