60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama çok yavaş gidiyor canım ben ramazan bayramının birinci günü sabah tartıldığımda da 61.5 idim örneğin 1 ay geçti ama ben hala aynı kilodayım nedensemafoldumben

tatlım acaba troit falan gibi bi rahatsızlığınmı var. yada hormonel veya karaciğerde işlev bozukluğu falanmı varki. regl düzensizliğin varmı

demek kiloyu gerçekten sevmiyormuş senin zayıflaman için laf sokumuşkaydirigubbakcemile3

evet canım hemde hiç sevmiyo çok sorun ediyodu. 2 yıllık evliliğimizde çok ağlattı beni. başka hiçbir sorunumuzda yok tek sorun buydu. hep kendini haklı görür. herkes zayıflıyo sen zayıflamıyosun zayıflamak istemiyosun diye beynimi yedi

aaaaaaa mafoldumben farmasi hangi topikte tartışmış canım?daha dün gece burada yazışmıştık

ayyy artık hiç sorun kalmadı çooook çooook mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq:

çok üzüldüm ya ama eminimki farmasi kötü birşey yazmamıştır karşı taraftakiler yanlış anlamıştır.farmasi belki onlara yardımcı olmaya çalışmışdırbilmiyorumkismile neyse farmasi dönünce anlarız ayrıntısını

Günaydin kizlar,

nasilsiniz? ben tam 60.7 e düsmüstüm bayramda tekrar kilo aldim moralim bozuldu gelmedim buraya.

ben yokken yeni arkadaslar da gelmis hosgeldiniz hepiniza.s.

hülyaeyüpcüm senle ayni kilolardayiz demek

blackandwhite, hugocuk, hulyaeyup, nugya nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins.

sağol canım. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hepinize tek tek. hepinizi çok seviyorum

ne olduysa burda olmuş. farmasi kapsama alanı dışında. tartıştığı arkadaşta öyle

hoşgeldin canım iyiyiz devam ediyoruz sonuna kadar azimle hırsla:dance: sen neler yapıyorsun keşke hemen gelseydin buraya yine şu anda vermiş olacaktın

hoşgeldin canım. valla özlettin kendini. bende herşey yolunda. bayramdada aynen hiç bozmadan devam ettim. heralde senle son konuştuğumuzda 10 kilo vermiştim. şimdi 14 kilo verdim tatlım 1 buçuk ay oldu. 83 kilodan 69 kiloya düştüm çok şükür

bayramdan sonra 9 klomu aldın canım. bende bayramda 2 kilo almıştım ama bayram tatili bitti hemen başladım diyete.
iyyiz herşey yolunda şükür.sen nasılsın bakalım

bugün spor yok dinlenirim bugün. dünden yemeğimide yapmıştım rahatı. sadece eşime barbunya yapacağım ama zaten barbunyaları haşladım gerisi kolay zate.

poseidon bayramda 9 kilomu aldın. yanlışlık olmasın. o kadar hızlı nasıl aldınki. ödemden şişkinlik varsa o da tartıya yansıyor. bol su iç canım. zaten hemen verirsin daha çok yeni çünkü gitmesi çok daha hızlı olacaktır. ama nasıl aldın neler yedin

aynen sana katiliyorum.ve gerekli yerlerede bidirdim.ikisi arasindaki gereksiz cekismenin bize yansitildigini gorunce iki arkadasada ceza vermisler.neyse biz diyete devam edelim.eee kimse benim listem hakkinda yorum yapmadi.

ebruli senin eşinde kiloya takıyor ama heralde benim eşim kadar değildir. geçen gün üşütmüş. bende battaniye örttüm sıcak çay yaptım meyve falan bayağı ilgilendim yani. çok mutlu olur ilgiyi sever. sağol dedi. bende bak ben senle ilgileniyorum hasta olunca ama ben zatürre geçirdiğimde sen benle ilgilenmedin dedim. o da ne dese beyenirsin. sen o zaman zayıf değildinki dedi. şoka girdim yok böyle bişey

aynen sana katiliyorum.ve gerekli yerlerede bidirdim.ikisi arasindaki gereksiz cekismenin bize yansitildigini gorunce iki arkadasada ceza vermisler.neyse biz diyete devam edelim.eee kimse benim listem hakkinda yorum yapmadi.

tatlım sabah çok yoğundum dikkat edemedim kusura bakma. tekrar yazarmısın. listeni doktorun ismi neydi. bende bakayım internetten

hugocum eşim en çok tatlı yemememe şaşırıyor.ben tatlı çok severim.evde olduğu zaman bitinceye kadar geçip çıkıp yerdim.şimdi yaptığım şeyler yerinde duruyor kendi yiyor.yaklaşık 1 aydır ben sadece bir defa sütlü tatlı yedim güllaç oda her zamanki yediğimin yarısını...birde tatlı ikram edildiğinde sadece tadına bakmak için 1 kaşık -çatal alıyorum.kek-çikolata-gofret-puding-şekerli sakız -bisküvi hiç birini yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…