ebruli senin eşinde kiloya takıyor ama heralde benim eşim kadar değildir. geçen gün üşütmüş. bende battaniye örttüm sıcak çay yaptım meyve falan bayağı ilgilendim yani. çok mutlu olur ilgiyi sever. sağol dedi. bende bak ben senle ilgileniyorum hasta olunca ama ben zatürre geçirdiğimde sen benle ilgilenmedin dedim. o da ne dese beyenirsin. sen o zaman zayıf değildinki dedi. şoka girdim yok böyle bişey
mesajim buydu hogocuk dr.edogan yuruk diyetsiz zayiflama sayfanin adidakizlar diyet listemi dolaba astim bakalim pztesine kadar nasil gidecek.
pazartesi turkiyeye gelecegim 3 gun kayinvaldemde diyeti zor uygularim.5 gun annemde yim sanirim daha iyi olcaktir.
bugun oruc tutmaya karar vermistim.bugne kadar mubarek gunlerde ve ramazan boyunca sahursuz oruc tutan ben diyetin motivesiyle ac acina kalmadan dengeli beslenme programima gecmemin ilk adimi olarak sahur yaptim.yedikleriminse listeme uygun olmasina calistim.
1.5 dilim esmer ekmek
1 domates
1kk peynir
3-4 asik yesil mercimek (eristesiz)yag 1 kasik ekledim
1lt su bardak yesilcaybelki 1 de portakal yiyecegim ama yiyip yememkte karar veremedim
kendimi diyete cok hazir hissediyorum .bakalim neler olcak
1
kizlar ben hiz bi liste takip ederek diyet yapmadim onceleri verdigim kilolarda ama bu sefer gercekten buna ihtiyacim varmis.insallah yuzum kizarmadan her gun bende yediklerimi yazacagim:lepi:tesekkurler hogocumŞeniz
ebruli senin eşinde kiloya takıyor ama heralde benim eşim kadar değildir. geçen gün üşütmüş. bende battaniye örttüm sıcak çay yaptım meyve falan bayağı ilgilendim yani. çok mutlu olur ilgiyi sever. sağol dedi. bende bak ben senle ilgileniyorum hasta olunca ama ben zatürre geçirdiğimde sen benle ilgilenmedin dedim. o da ne dese beyenirsin. sen o zaman zayıf değildinki dedi. şoka girdim yok böyle bişey
Günaydin kizlar,
nasilsiniz? ben tam 60.7 e düsmüstüm bayramda tekrar kilo aldim moralim bozuldu gelmedim buraya.
ben yokken yeni arkadaslar da gelmis hosgeldiniz hepiniza.s.
hülyaeyüpcüm senle ayni kilolardayiz demek
blackandwhite, hugocuk, hulyaeyup, nugya nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins.
önceleri çok takıyordu ben üzülüp ağlıyorum diye susardı..ama bu konuda çok konuşmuştur saattlerce benimle.şimdi çaba sarfettiğimi görüyor kilo vermesemde bişeyler yaptığımın farkında...bence onu sana şaka yapmıştır.evet şuan senin zayıflamanla çok ilgilendiği hatta yakınen ilgilendiği apaçık ortada..bilmiyorumkismile...ama bence sana şaka yaptı canım.hastalığının ciddiyetini anlamamış olabilir.iyi olacağına inanmış ondandır.hugocum kaç yıllık evlisiniz ve yaşın kaç?merak ettim.
mesajim buydu hogocuk dr.edogan yuruk diyetsiz zayiflama sayfanin adida
hoşgeldin canım iyiyiz devam ediyoruz sonuna kadar azimle hırsla:dance: sen neler yapıyorsun keşke hemen gelseydin buraya yine şu anda vermiş olacaktın
Hosbuldum arkadaslar, dogru gelseydim belki daha iyi motive olurdum. maasallah hugocuk sen ne güzel kilo veriyorsun öylehoşgeldin canım. valla özlettin kendini. bende herşey yolunda. bayramdada aynen hiç bozmadan devam ettim. heralde senle son konuştuğumuzda 10 kilo vermiştim. şimdi 14 kilo verdim tatlım 1 buçuk ay oldu. 83 kilodan 69 kiloya düştüm çok şükür
bayramdan sonra 9 klomu aldın canım. bende bayramda 2 kilo almıştım ama bayram tatili bitti hemen başladım diyete.
iyyiz herşey yolunda şükür.sen nasılsın bakalım
N e yaptiniz kizlar 9 kilo mu allah korusun. kilo aldim da 1.5 kilo civari aldim. hamile kalsam 6 ayda ayncak alirim o dar kiloyu kaydirigubbakcemile3poseidon bayramda 9 kilomu aldın. yanlışlık olmasın. o kadar hızlı nasıl aldınki. ödemden şişkinlik varsa o da tartıya yansıyor. bol su iç canım. zaten hemen verirsin daha çok yeni çünkü gitmesi çok daha hızlı olacaktır. ama nasıl aldın neler yedin
Allah kabul etsin canim, kolay gelsin oruc oruc yemek yapicaksin.kizlar ben bi kac saatligine cikiyorum.malum oruc tutuyorum ve aclik iyice bastirmadan menumu hazirliyim ki sonra ne yiyecegimi sasirmiyim.
aksam icin etli taze fasulye yaptim.
bulgur pilavi ve tarhana corbasi yapmayi dusunuyorum
bu aksam iftar yapacagim icin birebir diyetteki menuyu uygulayamiyacagim ama ondan cikararkbu menuyu hazirladim
muhtemelen bu menuye bi de yogurt eklerim.
aksam olculeriyle tekrar yazarim size.
cocuklar kek istiyor.iste benim sinavim burda basliyor.bana dua edin
hosbuldum canim, ben de seningibiyim bir ileri bir geri. ramazanda iyi kilo verdim ama bayram geldi o birkac gün beni sisirdi. ramazanda verdikelrim geri geldi. burdan sunu anliyorum yemyerek kilo verilmezmisteşekkürler canım iyiyiz..en son görüştüğümüzden beri bende pek ilerleme yok maalesef iki ileri bir geri gidip geliyorum işte..ama aramıza dön hugocuğum bizi çok motive ediyor farmasi,hulyaeyüp,shaire,ebruli,yasemin87,secda çiçeği hepimiz birbirimize destek oluyoruz mükemmel bir dayanışma,paylaşım var..sen de aramıza dönersen aldığın tüm kiloları yerleşmeden verirsin canımopuyorumnanaktan
canım ben 27 yaşındayım. 2 yıl bitti 3. yılımza gireceğiz evliliğimizde. eskiye göre çok değişti. daha doğrusu şöyle oldu. eşim bursaya gitmişti yaklaşık 3 haftakaldı orda. ben gitmedim evde rahat rahat diyet yapabilmek için. o yokken çok rahat diyete başladım sporumu aksatmadım. hiçte demedim diyete başladım deyince. geldiğinde beni görünce şaşırdı zayıflamışsın dedi. sonra bi dahada hiç kilo muhabbeti yapmadı. susuyo. heralde şımarırda diyeti bırakırım diye korkuyor. bazen işte konu açılınca falan diyo zayıflıyosun diye. sadece bikere dediki eski ile şuan arasında o kadar fark varki anlatamam dedi. bu kilolar yüzünden çok kötü günler geçirdim. şimdi diyorum değermiydi o kadar lafa bak şimdi nasıl zayıflıyorum diye. o zamanda bes sana o lafları demeseydim sen zayıflamayı kafana koyup başlamazdın. ne desem bi türlü anlamıyodun diyor. bi ara yani eskiden boşanmak istemiştim ciddi ciddi oturup konuştum kabul etmedi. zayıflamak zor geliyo ondan boşanmaya kalkıyosun dedi. seni seviyorum ama sen zayıflamdanda aramız hiçbir zaman dört dörtlük olmaz dedi boşanmak yok illa zayıflayacaksın zaten bigün pes edeceksin dedi. böyle işte çok zor zamanlar geçirdim. ama düzeldi şimdi. 2 aydır bir tek kelime etmedi kalp kırıcı. bikez kötü bir bakışını yakalamadım daha. uğraşmıyor benle artık. daha mutlu daha iyi. daha sakin kedi gibi oldu diyorumya aynen öyle
canım zaten benim dediğimde buydu. bence çok güzel bir diyet. zaten abur cuburu kesersin. tüm yemeklerini listenin aynısı yapamasanda benzer yaparsın çok kilon yok senin. çabuk vereceğine eminim. emzirmenin avantajını kullanacaksın aç kalmadan zayıflayacaksın
canım ben 27 yaşındayım. 2 yıl bitti 3. yılımza gireceğiz evliliğimizde. eskiye göre çok değişti. daha doğrusu şöyle oldu. eşim bursaya gitmişti yaklaşık 3 haftakaldı orda. ben gitmedim evde rahat rahat diyet yapabilmek için. o yokken çok rahat diyete başladım sporumu aksatmadım. hiçte demedim diyete başladım deyince. geldiğinde beni görünce şaşırdı zayıflamışsın dedi. sonra bi dahada hiç kilo muhabbeti yapmadı. susuyo. heralde şımarırda diyeti bırakırım diye korkuyor. bazen işte konu açılınca falan diyo zayıflıyosun diye. sadece bikere dediki eski ile şuan arasında o kadar fark varki anlatamam dedi. bu kilolar yüzünden çok kötü günler geçirdim. şimdi diyorum değermiydi o kadar lafa bak şimdi nasıl zayıflıyorum diye. o zamanda bes sana o lafları demeseydim sen zayıflamayı kafana koyup başlamazdın. ne desem bi türlü anlamıyodun diyor. bi ara yani eskiden boşanmak istemiştim ciddi ciddi oturup konuştum kabul etmedi. zayıflamak zor geliyo ondan boşanmaya kalkıyosun dedi. seni seviyorum ama sen zayıflamdanda aramız hiçbir zaman dört dörtlük olmaz dedi boşanmak yok illa zayıflayacaksın zaten bigün pes edeceksin dedi. böyle işte çok zor zamanlar geçirdim. ama düzeldi şimdi. 2 aydır bir tek kelime etmedi kalp kırıcı. bikez kötü bir bakışını yakalamadım daha. uğraşmıyor benle artık. daha mutlu daha iyi. daha sakin kedi gibi oldu diyorumya aynen öyle
veirriz ins. hepbirlikte hugocuk.
benim hedefin 55 olmak sanirim 55 i hic göremicem zayifladikca kilo vermek zorlasiyor. :sinifsinif:
şimdi benim pre bebeğim 11 aylık 8 kilo çooook yaramaz ve bir okadarda tatlı sıpa allah herkesin evladını bağışlasın.allahıma binlerce şükür benim evladımıda bana bağışladı.ikimizde ölümün eşiğinden döndük kızlar.
insallah canim desteginizle.ben hatami buldum programsiz vermeye calisiyodum duzensiz yemeyle aldigim kilolari.oiyle olunca 2ileri 1 geri kilo vermeyle bogusuyodum.simdi guzel olur insallah.bide turkiyeye gidip gelsem tabi kio almadan:uhm:
dün moralim sabahtan akşama kadar çok bozuktu kuzlar salı günü yediğim pasta yüzünden degermiydi 1 günümü harap ettim.istediğim kiloya gelene kadar birdaha asla kaçamak yapmıcam sizlere söz veriyorum.
benim eşim hiç bir zaman zayıfla demedi.ben moralim bozdugumda bana kızardı ben seni her halinle seviyorum diye.
benim doğumum biraz sorunlu oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim ben 7 alık doğum yaptım. 3 gün yogun bakımda kaldım yogun bakımdan çıktıgımda 91 kilo idim ve beni görseniz resmen obez gibiydim şişmişti her tarafım.beni o halimle biile teselli etti aşkım dedi bitti işte çıktın yogun bakımdan servise artık daha rahat görüşecez dedi alnımdan öptü.
ben ona ben ona bebişimiz nasıl dedim da yogun bakımdaymış 950 grammış yaşam mücadelesi veriyormuş bana sölemedi tabi üzülmiyim diye.Çok tatlı dedi çok güzel bir bebek dedi.
sonra biz ben o haldeyken foto felan çekildik.sonra dedim sen beni o halimle nasıl sevdin alnımdan öptün elimi tuttun dedim.napacaktım ya dedi kilo aldın diye atacakmıydım.diyorum sana ben seni her halinle seviyorum dedi.
bende onu çoooook seviyorum zaman geçtikçe onu tanıdıkça ona daha fazla aşık oluyorum.allh bozmasın.
ama şölede bişe var zayıflayıncada mutlu oluyor ya anlıyorum ben :)
çok zor zamanlar geçirdim ama allaha şükür geçti. şimdi anlıyorum neden zayıflayamadığımı diyetleri yarım braktığımı. insülin direnci yüzünden. iştah açık o yüzden olmadı. şimdi çorap söküğü gibi gidiyor. o yüzden herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü çok acı çektim çok zor zamanlar geçirdim . birde şuda var aslında 9 kilo fazlam var ama yağım fazla değilya ondanda avantajım var. şimdi balık etli sağlıklı gözüküyorum. 5 kilo falan fazla gibi duruyor. 3 yıldır koştuğumdan bacaklarım kaslı yağda yok. boyumda iyi olduğu için iyi gözüküyorum. örneğin rahatlıkla artık dar bir pantolon giyebiliyorum. bacaklarım uzun ve kaslı olunca güzel gözüküyo.göbekte artık pantolondan fırlamıyor belli olmuyor. tabiki eşiminde çenesi kapanıyor böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?