60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şöyle oldu. görücü usulu tanıştık. 3 ay falan arkadaşlık yaptık. sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldık. o zamanlarda derdi ama çok aşırı üstüme gelmezdi. evlendik ilk yıl çok üstelemedi. sonra işte zaman geçtikçe çocuk düşündükçe abarttı. bir arkadaşı demiş. eşin zaten çok kilolu birde doğum yaparsa iyice şişer obez olur demiş. ondan beridir başımın etini yedi. zayıflamdan çocuk yok dedi. ben dedim eskidende kiloluydum neden ayrılmadın en baştan diye. o zaman karakterini sevdim. beyendim güzel kızdın. tek kiloluydun onuda nasıl olsa verdiririm diye düşündüm dedi. öyle düşünmüş işte. öyle çok tartışmadık hiçbir zaman kavga etmedik daha çok sohpet ederiz vakit geçiririz gezeriz beraber te kilo konusunda anlaşamıyoduk o da geçti çok şükür düzeldi

gerçekten çok zor günler geçirmişsin canım. allaha şükürki sana ve bebeğine bişey olmamış. allah bağışlasın bebeciğini. mutlu huzurlu olun bir ömür canım benim

gerçekten çok acı çekmişsin bu pis kilolar yüzünden ama bize de okadar çok yardım ediyorsun bitanem çok sağololumunekankayizsmile

evet canım çok zor günler geçirdim ama çok şükür artık geçti. bidaha olmaz zaten çünkü en önemlisi benim beynim düşüncelerim değişti. artık zvk için yemiyorum. acıkınca sağlıklı şeyler yiyorum. şekeri hamur işini kızartmayı tatlıyı bırakıncada insülin sorunumda kalmadı insülin direnci dengede. sporda aksatmadan devam ediyorum artık sorun olmaz. ben çok çektiğimden dolayı başkalarının üzüntüsünü anlayabiliyorum bu konuda. insanlara yardım etmeye çalışıyorumki herkes yepyeni bir hayata başlasın diye. hayır dua almak için yapıyorum. hayat zaten zor değilmi birde bu kilo yüzünden hanımların erkeklerden çektiği oluyor iş çocuk birde bu olmasın isterim. isterim herkes zayıflasın yüzü gülsün hayır dua alayım faydalı olayım

Huylaeyüpcüm cok zor zamanlar gecirdin, ama bak ne güzel oldu simdi kizin toparlak bisey olmustur kimbilir, Allah yardim etti

kizlar biz simdi bir arkadasa gidiyoruz cok uzak 1 saat yol var var. simdiden hazirlaniyim ben.

gerçekten çok zor günler geçirmişsin canım. allaha şükürki sana ve bebeğine bişey olmamış. allah bağışlasın bebeciğini. mutlu huzurlu olun bir ömür canım benim

saol canım allh sanada söle zayıflayınca sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallh

Huylaeyüpcüm cok zor zamanlar gecirdin, ama bak ne güzel oldu simdi kizin toparlak bisey olmustur kimbilir, Allah yardim etti

kizlar biz simdi bir arkadasa gidiyoruz cok uzak 1 saat yol var var. simdiden hazirlaniyim ben.

gulegule git gulegule gel canim.aman yediklerine dikkat etyerimseniben

arkadaşlar farmasi arkadaşımzın yazdıklarını okudum ve çok güldüm. o arkadaşta yazmış. ama kavgaları komik olmuş. gelsede anlatsa bize.

işlerim yoğundu pek bakamadım kızlar hugocuk şimdide arkadaşımı aradım gerçi yemeğ çıkmış.tıp fakültesinde çalışıyor arkadaşımın yerine başka bi bayan çıktı tlf na.size sorabilirmiyim dedim sorun dedi oda ben diyetisyene gidicem ama tıpamı gelsem devlet hastanesinemi dedim çünkü çarşamba günü devletten başka bölümden randevum varda gitmişken ordaki diyetisyene gideyim dedim.bayan bana mutlaka orasıda iyidir ama buraya gelin daha iyi olur ilk önce dahiliye gidiyorsunuz testler yapılacak size hormon testleri dedi sonra diyetisyene yönlendirecekler dedi.çarşamba gününe sıra almam lazım arkadaşımın yemekten gelmesini bekleyeceğim artık hugocuk haberdar ederim seni yine ben valla senden bana gaz geldi bu gazla nereye kadar giderim artık bilmiyorumsempatiksalakcinnidelikafadulden

arkadaşlar farmasi arkadaşımzın yazdıklarını okudum ve çok güldüm. o arkadaşta yazmış. ama kavgaları komik olmuş. gelsede anlatsa bize.

hugocuk ben bulamadım canım nerden bulucaz bende merak ettim şimdi yardımcı olurmusun nerden bakmam gerekiyor

hugocuk unsulin hakkindaki topigi acta bilgilenelim.benim sorcaklarim cok olur

açmayı düşünüyorum canım. çünkü herkeste yok bu sorun. üstelik herhangi bi rahatsızlıkta vermiyor. en büyük belirtisi sabahtan öğleye kadar aç durp sonra akşama doğru deli gibi yemeklere saldırmak. açlık krizleri. tatlı krizleri falan yapıyor. böyle oluncada tabikide diyet yapmak imkansız hale geliyor. burda bende bu sorun vardı ama çözdüm. bikaç arkadaşta daha var. mesela farmaside yok çünkü olsa öyle 1 kaşık tatlı yiyip duramazdı. sonra yine açlık hissedip yemeklere saldırırdı. bu sorun uzun vadede zarar veriyor. çünkü insülin direnci zamanla artıyor ve zamanla daha çok yiyosun. obezliğe kadar yolu olan bir rahatsızlık ama dengeli beslenme ve şeker tatlı hamurişi kızartmayı bırakarak ortadan kalkabilecek bir sorun. insülin sorunu olanlar uzun vadeli diyet yapamazlar. insülini kontrol atına alınmadığı sürece mutlaka çok büyük kaçamaklar olur.

ayyyy hepsi geçmişte kalsın artık ozor günlerinin ve herşeyden önemlisi zaten senin kendine güvenin gelecek..yalnız bende şöyle olmuşru babamın rahatsızlığı yüzünden 28 günde 11 kg vermiştim ben diyet ve spor yapmadan bir şey yiyip içememiştim sonra midem küçüldü hazır deyip diyet ve spora başlamış 7-8 kg daha vermiştim ve kendimi yine de hep o eski kilolu halim gibi görürdüm ilk 11 hızlı gitti yaaa kendi vücuduma alışamadım alış verişe gidiyordum 44 beden olmaz büyük bedenden 46 dan almak zorunda kalmayım diye önceden alış veriş çile olurken zayıfladıktan sonra gittim 40 olmuşumdur derken 36 beden aldım:lepi: 59 kg olmuştum ama ozamana kadar eskileri terzide daraltmıştım falan..tabi benim pis boğazım durmadı 58-58kg dan 70e çıktım

gecmis olsun Allah bi daha oyle acilar vermessin.hastalikta saglikta biz insanlar icin.hayatimiz cok degerli.kilo vermekte herseyden once sagligimiz icin degilmi.

geyik sohpeti alo kaçamak hattına yazmış. 45. sayfada. bi okuyun isterseniz çok güldüm. patates çuvalı falan yazmış farmasi. erkiden aralarında sorun varmış galiba

bence fazlasıyla hayır duamızı alıyorsun hugocuğum olumunekankayizsmile çok iyi niyetlisin herşey gönlünce olur da çok mutlu olursun inşallah her zaman:1hug:

bence fazlasıyla hayır duamızı alıyorsun hugocuğum olumunekankayizsmile çok iyi niyetlisin herşey gönlünce olur da çok mutlu olursun inşallah her zaman:1hug:

sağolun canlar. hepimiz farmasi arkadaşımızın dediği gibi 36 beden olacağız. ya çok güldüm kızlar. farmasi dün coşmuş resmen delikafadulden . sen çok yaşa emi farmasi gülmekten kırıldım. delikafadulden . aslında farmasi o topiğe yazmış ama o arkadaş sorunu buraya taşımış farmasi hep buraya takılıyo diye

farmasi çok düzenli devamlı burda olan bi arkadaşımız. şuandada eminim çok sıkılıyodur. hatta ben yazdıklarımızıda okuduğunu düşünüyorum. merak etme farmasi seni bekleyeceğiz 2 akşık 3 kaşık yoluna devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…