canım yaa sen gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsin ne kadar zayıf seviyormış eşin şaşırdım..peki siz anlaşarak mı görücü usulü mü evlendiniz yani sen eskiden de zayıf değilken evlendiyse sonra seni neden bukadar üzdü diye merak ettim çok özel değilse?
şimdi benim pre bebeğim 11 aylık 8 kilo çooook yaramaz ve bir okadarda tatlı sıpa allah herkesin evladını bağışlasın.allahıma binlerce şükür benim evladımıda bana bağışladı.ikimizde ölümün eşiğinden döndük kızlar.
gerçekten çok acı çekmişsin bu pis kilolar yüzünden ama bize de okadar çok yardım ediyorsun bitanem çok sağololumunekankayizsmile
amin canim.sendetekrar hosgeldin. burdan ayrilmak yok uzun bi zaman bize
cogunlukla yuzum olup yazamadim buraya ama genede burdaydim.
gerçekten çok zor günler geçirmişsin canım. allaha şükürki sana ve bebeğine bişey olmamış. allah bağışlasın bebeciğini. mutlu huzurlu olun bir ömür canım benim
Huylaeyüpcüm cok zor zamanlar gecirdin, ama bak ne güzel oldu simdi kizin toparlak bisey olmustur kimbilir, Allah yardim etti
kizlar biz simdi bir arkadasa gidiyoruz cok uzak 1 saat yol var var. simdiden hazirlaniyim ben.
arkadaşlar farmasi arkadaşımzın yazdıklarını okudum ve çok güldüm. o arkadaşta yazmış. ama kavgaları komik olmuş. gelsede anlatsa bize.
hugocuk unsulin hakkindaki topigi acta bilgilenelim.benim sorcaklarim cok olur
canım şöyle oldu. görücü usulu tanıştık. 3 ay falan arkadaşlık yaptık. sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldık. o zamanlarda derdi ama çok aşırı üstüme gelmezdi. evlendik ilk yıl çok üstelemedi. sonra işte zaman geçtikçe çocuk düşündükçe abarttı. bir arkadaşı demiş. eşin zaten çok kilolu birde doğum yaparsa iyice şişer obez olur demiş. ondan beridir başımın etini yedi. zayıflamdan çocuk yok dedi. ben dedim eskidende kiloluydum neden ayrılmadın en baştan diye. o zaman karakterini sevdim. beyendim güzel kızdın. tek kiloluydun onuda nasıl olsa verdiririm diye düşündüm dedi. öyle düşünmüş işte. öyle çok tartışmadık hiçbir zaman kavga etmedik daha çok sohpet ederiz vakit geçiririz gezeriz beraber te kilo konusunda anlaşamıyoduk o da geçti çok şükür düzeldi
arkadaşlar farmasi arkadaşımzın yazdıklarını okudum ve çok güldüm. o arkadaşta yazmış. ama kavgaları komik olmuş. gelsede anlatsa bize.
bence fazlasıyla hayır duamızı alıyorsun hugocuğum olumunekankayizsmile çok iyi niyetlisin herşey gönlünce olur da çok mutlu olursun inşallah her zaman:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?