60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha yiyorum canımolumunekankayizsmile
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak şekersiz açık çay

güzel bir kahvaltı yapmışsın canım. tüm gününü böyle güzel geçmesi dileğiyle herkese kaçamaksız günler kızlar. bugünümüzde bol muhabbetli kaçamaksız geçsin inşallah

aynı diyet ve sporu yapan iki grup yapmışlar. bir gruba light süt ve yoğurt vermişler diğerine vermemişler. ve light süt yoğurt tüketenlerin diğer gruba göre daha fazla yağ kaybettiğini görmiüşler. bu kanıtlanmıştı

ben daha nöbetteyim çıkmadım eve gidince kaloriferlerin yanmış olması için dua ediyorum çünkü evde çok üşüyorum senin gibi tatlım elektrik sobası kullanıyorum ama o da yeterli olmuyor hasta olacağız daha da yanmazsa

hugocuğum çok güzel arkeolog demek ben aslında diyet olarak ne yapmayı düşünüyorsun diye sormuştum umarım patavatsızca gelmemiştir sana ama bu sayede öğrendim çok güzel benim de şu anda tek düşündüğüm kilo vermek inşallah hep beraber başaracağızkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

cnm yemeği zaten ya sabah erkenden kalkıp yapıyorum ya da öğlen arası akşam yemeğimi iş çıkışı hemen yiyorum yani en geç 6:30 akşam yemeğimi yemiş oluyorum

kolay gelsin hayatım

haftaya başlasam süt içmeye fena olmaz aslında teşekkürler bilgi için

ya kusura bakma canım yanlış anlamışım. ben bugün öğleye tavuk sote yiyeceğim yine çünkü yarın dışarda kayınvalidemde olacağımdan orda zor oluyo o yüzden bende ton balığı hakkımı yerim. birazdan bir sütlü türk kahvesi içerim şekersiz. ardından 1 meyve yerim elma olabilir. bugün artık dans edecem mecbur ondan sonra duş alırım ardından yeşilçay maden suyu. saat 15 gibide yine 1 meyve 10 badem 10 antep fıstığı. akşamada dünden kalan yemeklerin aynısı. ev soğuk canım yemek yapmak istemiyo uğraşamıca. ama yarın dışarda olacağım için mecburen yarının yemeğini bugünden yapmalıyım. yarın için yeşilmercimek yaparım yanımda götürürüm 4 kaşık yarın akşam yemeğimde yerim. yanınada orda bulgur pilavı yaparım artık

sabah uyanınca 2 bardak su içtim kahvaltıda da 1 dilim kepekli ekmek 3 yeşil zeytin peynir salatalık yeşillik birazdan yeşilçay içerim ara öğündede yoğurt yicem

gunaydin arkadaslar aksam aniden ciktim o yuzden aksamaksamdan bahsedeyim
az sekerli sutlu turk kahvesi ictim.aslinda kendime hic katmiycaktim ama esime hazirlarken az sekerli oldu.sonra cay ictik ama o sira canim abur cubur istedi.aslinda ac degildim ama riskli bi durumdaydim esimde findik ye ddedi
10 tene findik ve 1 kuru kayisiyla aksami kapadim
sabeh kalktigimda gobegimin inmeye basladigini gordum bu acaip muutluluk verici bisey.sabah biraz is yaptim ve ardindan kahvaltimi
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
1dilim esmer ekmek
1bardak yesil cay iste bu ve kendimi harika hissediyorum.
aksam bi davet var yani benim icin bi sinav olcak.asacagima inaniyorum
kızlar ben geldim.pardon ben ve kilolarım birlikte geldik kaydirigubbakcemile en son 62 ydim şuan 66 sizlerden ayrı kalalı 4 kilo aldım fakat çok hırslıyım bu kez..
hos geldin sakin burdan ayrilma hedefimi gorene kadar burdayim insallah
masallah asmis adasim.darisi basimiza ama ben bu topigi pek seviyorum.
esm03 gecmis olsun canim

ben diyet boyunca biyere gitmem gerektiğinde yemeklerimi yanımda götürüyorum. tam saatimde yiyorum hatta ara öğünlerimi bilr götürüyorum. orda acaba ne yesem diye stres olmuyorum. böylece daha hiç düzenim bozulmadı. ramazan bayramında bile böyle yaptım. yemeklerimi götürdüm yanımda. bu yüzden bayram hiç diyetimi bozmadan geçti. heryer kalorili yiyecek dolu oluyo bayramda yemekleri yanında götürmek en iyisi. zaten ben böyle yapınca kıskanç eltimde yemek çantamı mutfak masasının altına atmış ama allahtan yemeklerim dökülmemiş

hugocum benim kayinvalidem tatile onlara gittigimizde en guzel yemeklerini doturuyor. ve yemek istemeyince gidin evinizde diyet yapin burda yiyin diyor. yani ustumde cok baski oluyor.Allahtan bu sefer 3 gun kalicaz ama daha bi duzen oturtmaya calisirken 3 gunde her seyin altust olmaisni istemiyorum.

biyerde o da haklı. gelini gelmiş taa nerden kadın en iyisiyle ağırlamaya çalışır. sen türkiyeye gelince abur cuburdan uzak durursun. yaptığı yemekleride eskiye göre daha ölçülü yersin.böylece atlatırsın zaten emzieiyosunya sorun olmaz.

ayri yiyince yadirgamiyolarmi.ben sanirim boyle bisey yapamam.bide surekli gorusmedigimiz icin kalplerini kirmek istemiyorum.yani kayinvaldemlerde sofra ve herkesin sofrada olup yemeklerini yemesi cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…