daha yiyorum canımolumunekankayizsmile
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak şekersiz açık çay
canım ben arkeoloğum ama çalışmıyorum. kpss puanımda iyi değil. şimdilik hedefim zayıflamak. sonrasında çocuk düşünüyoruz nasipse. iş durumum var biyerde boşluk olursa alacaklar özel sektör ama tanıdık yani ama bakalım. şuanda tek istediğiim zayıflamak vede şu kaloriferlerin yanması. kaloriferci arıyolar ama ne zaman bulurlar bilmem. üşüyoruz.
güzel bir kahvaltı yapmışsın canım. tüm gününü böyle güzel geçmesi dileğiyle herkese kaçamaksız günler kızlar. bugünümüzde bol muhabbetli kaçamaksız geçsin inşallah
daha yiyorum canımolumunekankayizsmile
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak şekersiz açık çay
canım ben arkeoloğum ama çalışmıyorum. kpss puanımda iyi değil. şimdilik hedefim zayıflamak. sonrasında çocuk düşünüyoruz nasipse. iş durumum var biyerde boşluk olursa alacaklar özel sektör ama tanıdık yani ama bakalım. şuanda tek istediğiim zayıflamak vede şu kaloriferlerin yanması. kaloriferci arıyolar ama ne zaman bulurlar bilmem. üşüyoruz.
afiyet olsun şekerim.sana tavsiyem işten geç çıkıyorsunya mutlaka 1 gün önce akşamdan yemeklerini yapki eve gidince geç kalma yemek yemeye en geç 7 de yemiş olursun böylece.benim süt izni bitince öle yapacam işten çıkıp eve git sonra yemek yap olursa geç kalırım yemek yemeye oda diyet için iyi olmaz
canım oturma odasında ısıtıcı çalıştıryoruz orası iiyide mutfak çok soğuk oluyo. ısıtıcıyı başka yerede taşıyamıyorum. malum ev hali mutfaktada iş oluyo. hareketliyken anlamıyorumda. öğleden sonra sporu yapıp duş alıp oturma odasına geldiğimde dilendiğimde üşüyorum ama o zamanda battaniye falan idare ediyorum. bazen çok halsiz kaldığımdada c vitamini alıyorum artık şimdilik böyle idare edeceğim
aynı diyet ve sporu yapan iki grup yapmışlar. bir gruba light süt ve yoğurt vermişler diğerine vermemişler. ve light süt yoğurt tüketenlerin diğer gruba göre daha fazla yağ kaybettiğini görmiüşler. bu kanıtlanmıştı
hugocuğum çok güzel arkeolog demek ben aslında diyet olarak ne yapmayı düşünüyorsun diye sormuştum umarım patavatsızca gelmemiştir sana ama bu sayede öğrendim çok güzel benim de şu anda tek düşündüğüm kilo vermek inşallah hep beraber başaracağızkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
hos geldin sakin burdan ayrilma hedefimi gorene kadar burdayim insallahkızlar ben geldim.pardon ben ve kilolarım birlikte geldik kaydirigubbakcemile en son 62 ydim şuan 66 sizlerden ayrı kalalı 4 kilo aldım fakat çok hırslıyım bu kez..
masallah asmis adasim.darisi basimiza ama ben bu topigi pek seviyorum.SElamlar ne zamandır yazamadım çocuklarla uğraşmaktan pek vakit kalmıyor..
Ben 59 u gördüm şükürler olsun ramazandan bu yana tam 8 kılo vermişim...
Artık sizlere elveda çok öpüyorum 59 topiğine geçiyorum :))
sabah uyanınca 2 bardak su içtim kahvaltıda da 1 dilim kepekli ekmek 3 yeşil zeytin peynir salatalık yeşillik birazdan yeşilçay içerim ara öğündede yoğurt yicem
hugocum benim kayinvalidem tatile onlara gittigimizde en guzel yemeklerini doturuyor. ve yemek istemeyince gidin evinizde diyet yapin burda yiyin diyor. yani ustumde cok baski oluyor.Allahtan bu sefer 3 gun kalicaz ama daha bi duzen oturtmaya calisirken 3 gunde her seyin altust olmaisni istemiyorum.ya kusura bakma canım yanlış anlamışım. ben bugün öğleye tavuk sote yiyeceğim yine çünkü yarın dışarda kayınvalidemde olacağımdan orda zor oluyo o yüzden bende ton balığı hakkımı yerim. birazdan bir sütlü türk kahvesi içerim şekersiz. ardından 1 meyve yerim elma olabilir. bugün artık dans edecem mecbur ondan sonra duş alırım ardından yeşilçay maden suyu. saat 15 gibide yine 1 meyve 10 badem 10 antep fıstığı. akşamada dünden kalan yemeklerin aynısı. ev soğuk canım yemek yapmak istemiyo uğraşamıca. ama yarın dışarda olacağım için mecburen yarının yemeğini bugünden yapmalıyım. yarın için yeşilmercimek yaparım yanımda götürürüm 4 kaşık yarın akşam yemeğimde yerim. yanınada orda bulgur pilavı yaparım artık
gunaydin arkadaslar aksam aniden ciktim o yuzden aksamaksamdan bahsedeyim
az sekerli sutlu turk kahvesi ictim.aslinda kendime hic katmiycaktim ama esime hazirlarken az sekerli oldu.sonra cay ictik ama o sira canim abur cubur istedi.aslinda ac degildim ama riskli bi durumdaydim esimde findik ye ddedi
10 tene findik ve 1 kuru kayisiyla aksami kapadim
sabeh kalktigimda gobegimin inmeye basladigini gordum bu acaip muutluluk verici bisey.sabah biraz is yaptim ve ardindan kahvaltimi
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
1dilim esmer ekmek
1bardak yesil cay iste bu ve kendimi harika hissediyorum.
aksam bi davet var yani benim icin bi sinav olcak.asacagima inaniyo]
canım akşam yediğin 10 fındık ideal zaten. yanına meyveyle güzel olur. sen bu akşam için yanına meyve al kuru meyve falanda olur. kuru incir kayısı falan. 10 tanede fındık yersin böylece ikramlardan uzak kalırsın. çantanda herzaman böyle şeyler taşıki kalorili ikramlardan uzak durasın
meyvede ye yanına günlük 3 tane meyve ye mutlaka hergün
hugocum benim kayinvalidem tatile onlara gittigimizde en guzel yemeklerini doturuyor. ve yemek istemeyince gidin evinizde diyet yapin burda yiyin diyor. yani ustumde cok baski oluyor.Allahtan bu sefer 3 gun kalicaz ama daha bi duzen oturtmaya calisirken 3 gunde her seyin altust olmaisni istemiyorum.
ben diyet boyunca biyere gitmem gerektiğinde yemeklerimi yanımda götürüyorum. tam saatimde yiyorum hatta ara öğünlerimi bilr götürüyorum. orda acaba ne yesem diye stres olmuyorum. böylece daha hiç düzenim bozulmadı. ramazan bayramında bile böyle yaptım. yemeklerimi götürdüm yanımda. bu yüzden bayram hiç diyetimi bozmadan geçti. heryer kalorili yiyecek dolu oluyo bayramda yemekleri yanında götürmek en iyisi. zaten ben böyle yapınca kıskanç eltimde yemek çantamı mutfak masasının altına atmış ama allahtan yemeklerim dökülmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?