60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN CANIM...AMAN BANA ELTİ DEMEYİN KUDURUYORUM..ALLAHIN CEZASI KARA CAHİLİN TEKİ BENCE Kİ APAÇIK ORTADA...YARIN AKŞAM KAYINVALİDEME GİDİCEZ MECBUR EŞEK GİBİ 3 HAFTADIR HAFTASONU GİTMİYORUZ.EŞİM ABİSİDE HAFTASONU GELİYOR DİYE İLLA O GÜN GİTMEK İSTİYOR.YOKSA NORMALDE HAFTAİÇİ BİRGÜN GİDİYORUZ ONLARA...BİŞEY DİYEYİMMİ BEN 1,5 YIL NİŞANLI KALDIM 1,5 YIL OLDU EVLENELİ HEP SEVDİM SUSTUM CAHİL CAHİL KONUŞMALARINA AMA ARTIK GÖZÜM AÇILDI LAF SOKUYORLARMIŞ BANA BEN APTALLIĞIMDAN DEĞİL ONLARI SEVDİĞİMDEN DOLAYI GÖREMEMİŞİM AMA ARTIK BİTTİ.YARIN AKŞAM BERABERİZ 3 GÜNDÜR ALLAHIM HAYIRLI MAZERET GÖNDER BİZE DİYORUM GİTMEMEK İÇİN.YÜZLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM.HER CUMARTESİ PROGRAMIMI OLUYORDU 3 HAFTADIR BU YOK...HUGOCUM YARIN AKŞAM BİZE GELSENİZE EŞİNİ ALIP....İYİ BİR BAHANE MİSAFİR VAR...zemuszemus

saatleri sikinti oluyor iste ara ogun olmuyor yada bana uymuyor.of of insallah sorunsuz gecer.annemde daha rahat olcami dusunuyorum ama onun da komsularla gunleri bitmiyo.annem kilo vermem desetek oluyo ama o yuzden anneme listemi daha rahat uygulayabilirim.

işte en önemli kısma geldik. baştan anlatayım. canım ben üst bedenime kiloo alıyorum bu yüzden tabikide 83 kilo oluna göbekte çok oluyo. başlarda ben bi rara sağlıksız diyetlerden çok kas verdim ama yağlarım hep kaldı. neysse bende korse kullandım. sonra bi baktım göbek korse yüzünden çok sarkmış. artık korsesiz duramaz hale geldim. baktım olmayacak ama berbattı yani. eşim bana nişanlıyken koşu bandı aldı zayıflayayım diye. ilk 1 yıl biraz topladı. sonra bir beden eğitimi hocasından bir tavsiye aldım. bana dediki. koşu bndında yürürken devamlı olarak karnını içine çek dedi. o zaman spor boyunca aktif çalışır karın kasların dedi. bende o zamandan beridir yapıyorum 14 kilo verdim ama sarkma olmadı. eskiye görede çok toplandı. erimede oldu bayağı. ben mekik sevmem pilateste sevmem o yüzden bu formulü uyguluyorum. çokta kolay. spor yaparken karnımı devamlı içe çekip öyle yürüyorum. sokakta yürüyüş yapıyosam o zamanda öyle yapıyorum. çok toplandı. artık zaten kıyafetlerden belli olmuyo

canim ne kadar kacsan esinin ailesi onlar sevsekte sevmesekte eslerimizin hatrina goruscez.cahilliklerini duzeltmeye calis.yanlislarla birakma onlarida.belki basta cok bilmis olcaksin gozlerinde ama sen dogru bildigini soylemekten geri durursan bi gun o cahillik sana zarar vermeye basliyacak.bu arada hatayin neresinden hemso

ayri yiyince yadirgamiyolarmi.ben sanirim boyle bisey yapamam.bide surekli gorusmedigimiz icin kalplerini kirmek istemiyorum.yani kayinvaldemlerde sofra ve herkesin sofrada olup yemeklerini yemesi cok onemli.

canım kayınvalidem bana acıyo. yazık diyo biz ne yiyoruz o ne yiyor diyo. eşime kızıyo sen getrdin bu hale bu kızı diyo allah öbür tarafta soracak hesabını diyo. ama yadırgamıyo. napsın kızcağız eşine yaranmaya çalışıyo oğlumda suç diyo. zaten yadırgasada ben yine bildiğimden vazgeçmem sonuçta böyle olması gerekiyo. bozarsam düzenimi bana zarar olur. diyetisyen asla düzeni bozma dedi napayım

günaydın çıtır hanımlar sabah kalkınca 1 bardak ılık su içtim kahvaltımıda domates,salatalık,kiprit kutusu peynir,4 zeytin,bir tane yeşil biber,bir dilim çavdar ekmeği bir şekerli açık çay.suyumu içiyorum şimdide

kesinlikle baslayinca 1-2 derken bakmisisin duzen kaybolmus.o yuzden ben her tatil sonrasi yanlarindan ayrildigimda 70 lere dayaniyo kilom.bu sefer 1 haftalik ama mayistaki tatilim problem olabilir o uzun surecek o zaman piknik vs. de oluyor.

doğru söylüyorsun hugocuk bende geçen kış doktorum proğramında anlatmışlardı yürürken karnınızı içe çekerek yürüyün diye.bende aklıma geldikçe fazla olmamak kaydıyla koşu bandında yürüken karnımı içeçekip salıyorum çok yapamıyorum çok yapınca baş ağrısı yapıyor bende

benim evde sebzem vs. bitti. daha iki gun var gitmeme bu yuzden azda olsa biseyler almam lazim ki duzenim sasmasin.
hugocukayrica cantada findik vs. tasima fikri hosuma gitti.bunu yapacagim boylece cok acikinca saldirmam yiyeceklere.tesekkurler canim.benim cikmam lazim. kendinize iyi bakin ama cok yemeden

Son düzenleme:
biz her hafta haftada 1 gün gidiyoruz. benim kayınvalide iyidir. ama şu var. zamanında çok sorun yaşadığından psikolojisi iyi değil he deyip geçiyoruz. eltiyse aynı seninki gibi. o 40 yaşını geçmiş ben 27 ama benle yarışır her konuda. onun gibi yemek yapan yok onun gibi mikemmel kadın yok dünyada. ben ondan daha güzel yemek yaparım o da benden daha güzel temizlik yapar. yemekleri bu yüzden bana yaptırırlar. ya yemeğimi yemez yada ahh ahh şimdiki gençler internetten öğrenip yapıyo der . ya daha neler neler ama kayınvalidemde dedi. kıskanıyo seni dedi. bende gülüyorum aynı film gibi. abiye kuzunun bi alt modeli diyor eşimde. boş boş konuşur. ama neyseki uzakta senede bir görüyorum. iş gücü beni takip etmek. bayılır böyle bana bişeyler öğretmeye çalışmaya.

canım ben içime çekip bırakmıyorum. içime çekiyorum öyle spor yapıyorum çok kolay zaten bu sayede mekikten pilatesten kurtuldum.

kesinlikle baslayinca 1-2 derken bakmisisin duzen kaybolmus.o yuzden ben her tatil sonrasi yanlarindan ayrildigimda 70 lere dayaniyo kilom.bu sefer 1 haftalik ama mayistaki tatilim problem olabilir o uzun surecek o zaman piknik vs. de oluyor.

canım piknik aslında çok güzel olur. şöyle yağı az bir salata yanında götüreceğin ekmek ve ızgara. ızgara zararsızdır zaten. yiyebilirsin. yanınada ayranla olur.

sevda ciceği valla dünde benim evde bitti herşey.sebze hiç kalmadı bende yarın çıkıcam pazara bir sürü yeşillik alıcam artık marul salatası yemek istiyorum şöyle rokalı naneli limonlu zemuszemus

haa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae

evet canım eskiden severek ve isteyerek görüşüyordum ama şuan zorunlu bir hale geldi.canım ben hatay merkez sen nerden

canım ben içime çekip bırakmıyorum. içime çekiyorum öyle spor yapıyorum çok kolay zaten bu sayede mekikten pilatesten kurtuldum.

anladım canım ben zaten sürekli içime çeksem yapamam büyük bir ihtimal.ben de sürekli baş ağrısı olduğu için yeri geliyor koşu bandına bile bindirmiyor ağrılarım.:sinifsinif:

ooo tosticiğim hoşgeldin uzun zamandır görüşememiştik. en son 70-79 topiğinde görüşmüştük değilmi. hamile olduğunu söylemiştin nasıl bebek oldumu nasıl gidiyor

haa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae

eltin galiba eşiyle öpüşen delikafadulden neden acaba seni kıskandığından olmasın bi gösteriş olabilir sana karşı çekemiyorya seni eltin:1rolleyes:

haa bide şu var. Bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. Dudaklarına yapışır laelaelaelaelae

canım benimkide bana değer verdiğinde kudurur.hemen kocasına döner bak kardeşin nasıl davranıyor eşine der...ama bizde öyle öpüşme falan yok.herşey seviyeli başkalarının önünde..ya tek sorunu bende diğer eltimde çalışıyoruz diğeri burda değil.bunu çekemiyor.ama kendine sor kendi 2 çocuk bakıyormuş herkesten yorgunmuş hiç oturmamış bütün gğün temizlik yapar çocuklarla ilgilenmez ne zaman görsem küçük kız hasta bademcikleri şiş.

eltin galiba eşiyle öpüşen delikafadulden neden acaba seni kıskandığından olmasın bi gösteriş olabilir sana karşı çekemiyorya seni eltin:1rolleyes:

ya tatlımm hiç sorma eşine hakaret eder hemde nasıl. o kadarda seviyesizler ama 5 dakika sı-onra gelir aşkım canım muck muck felaket. yani hemde bizim yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…