60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim senin adına çok azimlisin bende spor yaparken bu taktiği uygulayayım.cnm ya kepekli ekmek mi çavdar ekmeğimi hangisi tercih etmeliym

çok sevindim senin adına çok azimlisin bende spor yaparken bu taktiği uygulayayım.cnm ya kepekli ekmek mi çavdar ekmeğimi hangisi tercih etmeliym

canım devamlı kepek ekmeği yemek bende saç dökümesi yapıyo. demir eksikliğine neden oluyomuş. ben dönüşümlü kullanıyorum. mesela çavdar ekmeği alıyorum kullanıyorum. bitince kepek ekmeği o da bitince çavdar ekmeği o da bitince tam buğday ekmeği. bu şekilde dönüşümlü kullanıyorum. böyle verdi diyetisyen. yağ konusundada öyle. örneğin sebze yemeğime 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullandımsa pilavıma 1 yemek kaşığı çiçekyağı. salatama 1 yemek kaşığı zeytinyağı. böyle dönüşümlü oluyo. et yemeklerime yağ kullanmıyorum. günlük 4 yemek kaşığı yağ kullanırım en fazla. böyle verdi diyetisyen

ben diyet yaparken eltim burdaydı. baktı herşeyi tam yapıyorum. bayramda bile hiç bozmamıştım çünkü. kıskandı yemeklerimi masanın altına atmış. o zaman 75 kiloya falan düşmüştüm. şimdi 69 kiloya indim. o gelene kadar 60 olurum yaza daha çok var. beni görünce şoka girecek. boyu uzun ama 80 kilo falan vardır bakalım bu yaz neler olacak

benim eltim görümcelerim kayınvalidem hepside çok iyiler hepsinide çok severim valla.eltim hamile kaldı 7 haftalık hamile vede çok kilolu hamile kaldı.dedim bende diyetteyim eşim askerden gelsin düşünüyoz zayıflayıp hamile kalacam diye söledim benim gibi olma sakın önce zayıfla dedi yazık.

günaydin arkadaslar, ben daha yeni kalktim dün arkadasta aksam yememgine kalinca gec geldik eve

ysuf da gece 10 da uyudu, gec uyudugu icin gec kalkti ben de biraz uykumu aldim

simdi altini temizleyip kahvalti edicez

bu arada arkadasta gün boyunca kisir,patates salatasi, börek, trmisü..... ne bulduysam yedim:gitme:

günaydın kızlar..sayenizde dikkat etmeye başladım gibi gibi.buraya yazıcam diye dikkat ediyorum yediklerime:) dün hiç abur cubur yemedim mesela..akşam yemekten sonra komşuya gittik orda bi sütlükahwe içtik..gece yatarken acıkmıştım bi elma yedim yattım..sabah yrm haşlanmış yumurta 2 kk peynir:) napim peyniri çok sewiyorum:) bide süt yoğurt tüketemediim için peyniri kısmam yasak..bi dilim ekmek yedim..şekersiz çay..biraxdan elmamı yiycem.

afiyet olsun canım bende şimdi bir elma yiyeceğim

kıyma mısır bezelye den yemek yapacam.mısır bezelye diyette çok mu kalorili olur

canım olmaz ama şöyle. şimdi kıymayı soğanlı salçalı kavur biraz ama yağ kullanma. sonra bezelyesini mısırını ekle suyunu ekle pişir. yerken 1 yemek kaşığı yağ ilave et ben tüm yemeklerimi böyle yapıyorum. eşim hariç ona ayrı yapıyorum mecbure.

yemeği yağsız pişirip sonradan yerken 1 yemek kaşığı yağ ilave edildiğinde daha lezzetli oluyo. yaparken 1 kaşık yağlı yapınca o kadar lezzetli olmuyo

bende şimdi 1 elma yerim. bu arada diyetisyen kontrolüne kaldı 10 gün. heycanlanıyorm bakalım sonuçlar ne çıkacak diye. listemde değişiklikte olacak heralde. gelince hemen yazarım. kaç kilo verdiğimi ne kadar yağ verdiğimide yazarım arkadaşlar

diyette olmamın en güzel yanı eşimin dırdırından kurtuldum. beynimi yerdi. diyete girdim rahat ettim valla. ohh kafam rahat şimdi

eşin dırdır etmesi işe yarıyor ama cnm dır dır etmeyince insan kendini salıveriyor daha az dikkat ediyor

günayddddıınnnnnnnn
hanımlar slm verip kaçıcam akşama misafirimm var
hugocukk azmine hayranımmm eltine de hasta oldumm
(mannakk bi şiiimişşşsempatiksalakcinni)

yenii kalktımm daha akşamm ara öğüne misafirlere yaptığımm
bir-2 çeşitten tattımm yemektede patlıcan salata mercimek çorba
1 dilimm ekmekk umarımm bu kez gider şu kilolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…