çok sevindim senin adına çok azimlisin bende spor yaparken bu taktiği uygulayayım.cnm ya kepekli ekmek mi çavdar ekmeğimi hangisi tercih etmeliymişte en önemli kısma geldik. baştan anlatayım. canım ben üst bedenime kiloo alıyorum bu yüzden tabikide 83 kilo oluna göbekte çok oluyo. başlarda ben bi rara sağlıksız diyetlerden çok kas verdim ama yağlarım hep kaldı. neysse bende korse kullandım. sonra bi baktım göbek korse yüzünden çok sarkmış. artık korsesiz duramaz hale geldim. baktım olmayacak ama berbattı yani. eşim bana nişanlıyken koşu bandı aldı zayıflayayım diye. ilk 1 yıl biraz topladı. sonra bir beden eğitimi hocasından bir tavsiye aldım. bana dediki. koşu bndında yürürken devamlı olarak karnını içine çek dedi. o zaman spor boyunca aktif çalışır karın kasların dedi. bende o zamandan beridir yapıyorum 14 kilo verdim ama sarkma olmadı. eskiye görede çok toplandı. erimede oldu bayağı. ben mekik sevmem pilateste sevmem o yüzden bu formulü uyguluyorum. çokta kolay. spor yaparken karnımı devamlı içe çekip öyle yürüyorum. sokakta yürüyüş yapıyosam o zamanda öyle yapıyorum. çok toplandı. artık zaten kıyafetlerden belli olmuyo
çok sevindim senin adına çok azimlisin bende spor yaparken bu taktiği uygulayayım.cnm ya kepekli ekmek mi çavdar ekmeğimi hangisi tercih etmeliym
yoğurdumu yiyorum şimdi içene tarçında ekledim biraz şekeri dengeliyormuş
yogordun nasıl canım yağsızmı
günaydın kızlar..sayenizde dikkat etmeye başladım gibi gibi.buraya yazıcam diye dikkat ediyorum yediklerime:) dün hiç abur cubur yemedim mesela..akşam yemekten sonra komşuya gittik orda bi sütlükahwe içtik..gece yatarken acıkmıştım bi elma yedim yattım..sabah yrm haşlanmış yumurta 2 kk peynir:) napim peyniri çok sewiyorum:) bide süt yoğurt tüketemediim için peyniri kısmam yasak..bi dilim ekmek yedim..şekersiz çay..biraxdan elmamı yiycem.
afiyet olsun canım bende şimdi bir elma yiyeceğim
kıyma mısır bezelye den yemek yapacam.mısır bezelye diyette çok mu kalorili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?