eşin dırdır etmesi işe yarıyor ama cnm dır dır etmeyince insan kendini salıveriyor daha az dikkat ediyor
ben diyet yaparken eltim burdaydı. baktı herşeyi tam yapıyorum. bayramda bile hiç bozmamıştım çünkü. kıskandı yemeklerimi masanın altına atmış. o zaman 75 kiloya falan düşmüştüm. şimdi 69 kiloya indim. o gelene kadar 60 olurum yaza daha çok var. beni görünce şoka girecek. boyu uzun ama 80 kilo falan vardır bakalım bu yaz neler olacak
bende şimdi 1 elma yerim. bu arada diyetisyen kontrolüne kaldı 10 gün. heycanlanıyorm bakalım sonuçlar ne çıkacak diye. listemde değişiklikte olacak heralde. gelince hemen yazarım. kaç kilo verdiğimi ne kadar yağ verdiğimide yazarım arkadaşlar
20 gündür diyetteyim
ekmek ve şeker yemiorum
bunun dışında 2-3 gün kendimi ödüllendirdiğim oldu ; çikolata-fast food olarak.
63 kiloydum şuan 62,4 kiloyum
henüz pek bi şey yok ortada ama yine de moral oldu bana bu durum
demek ki doğru yoldayım ve başarıcam:dance:
hedefim 58
geçen diyetisyen kontrolünde 10 kg vermiş,73kg gelmiştin değil mi canım? ben de en az senin kadar merak ediyorum neler değişecek budefa neler diyecek diye..seni takip edeceğim:lepi:
canım bende şeker tatlı kullanmıyorum 1 buçuk ayı geçti. tamamen çıkarttım ama günlük 5 dilim kepek yada çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum ve sporda yapıyorum. karbonhidrata ihtiyaç var. ekmekte yemelisin. uzun vadeli yapamazsın yoksa. vücut eksik bişey kalıncca kalorili şeylere yöneltir seni dayanamazsın. ben 2 aya yaklaştı hiç bozmadım çünkü canım istemiyor. gayette güzel zayıfladım
işte en önemli kısma geldik. baştan anlatayım. canım ben üst bedenime kiloo alıyorum bu yüzden tabikide 83 kilo oluna göbekte çok oluyo. başlarda ben bi rara sağlıksız diyetlerden çok kas verdim ama yağlarım hep kaldı. neysse bende korse kullandım. sonra bi baktım göbek korse yüzünden çok sarkmış. artık korsesiz duramaz hale geldim. baktım olmayacak ama berbattı yani. eşim bana nişanlıyken koşu bandı aldı zayıflayayım diye. ilk 1 yıl biraz topladı. sonra bir beden eğitimi hocasından bir tavsiye aldım. bana dediki. koşu bndında yürürken devamlı olarak karnını içine çek dedi. o zaman spor boyunca aktif çalışır karın kasların dedi. bende o zamandan beridir yapıyorum 14 kilo verdim ama sarkma olmadı. eskiye görede çok toplandı. erimede oldu bayağı. ben mekik sevmem pilateste sevmem o yüzden bu formulü uyguluyorum. çokta kolay. spor yaparken karnımı devamlı içe çekip öyle yürüyorum. sokakta yürüyüş yapıyosam o zamanda öyle yapıyorum. çok toplandı. artık zaten kıyafetlerden belli olmuyo
aa 14 kiloyu 2 ayda mı verdin :1shok: e ben çok yavaş ilerliyorum o zaman:bbo:
evet canım o zaman 72 buçuğa falan inmiştim. şimdi 69 gösteriyo tartı. toplam 14 kilo verdim delikafadulden
hoşgeldin aramıza canım. öncelikle tebrik ederim seni. 90 lardan düşmüşsün 60 lara. çok büyük başarı ve bunu başardınsa çok azimlisin demektir. bende 83 kiloydum 1 buçuk ay önce. diyetisyene gittim sporumda eskiden beri vardı zaten. 1 buçuk ayda düştüm 69 kiloya. boyum 170. işin büyük kısmmını hallettim. en azından insanların çenesini kapattım. şimdi herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyorlar. şimdi hedfim 60 kilo olmak. diyetisyen kontrolunde zayıflıyorum. listeme harfi harfine uydum hiç kaçamak yapmadım. şekeri tamamen kestim. tatlı hatta light içecekler bile yok. sakarinde kullanmıyorum. bu yüzden iştahım açık değil rahat diyet yapıyorum. sende yediklerini hergün bizim gibi buraya yaz. biz yazıyoruz ve birbirimize müdahale ediyoruz çok işe yarıyo. en umutsuz arkadaşlar bile burda zayıflıyorlar. topiğimizin tek kuralı var umutsuzluk yok. zayıflayacağız. birde yediklerimizi yazıyoruz o kadar. gerisi el birlik kendiliğinden geliyor. sende bize katıl beraber verelim kilolarımızımerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz.aylarca hatta yıllarca bu topikleri takip ettim.pek fırsat bulup yazamamıştım. benim hikayem şöle.yaklaşık 2 sene evvel 57 58 kg arasında gidip geliyordum.aslına bakarsanı evleneli 5 yıl odu ilk evlendiğimde 54 kg idim.58 kilo ile hamile kaldım.:CüvCüv:ama sanki o güne kadar hiç bir şey yememişim aç yaşamışım gibi bir iştah bir iştah ne bulduysam yedim.tarif edemem sizlere kekler pastalar kebaplar
9 ay sonunda bir baktım kilo 90 ları aşmış gidiyor. utancımdan bir daha tartılmadım.benim şanssızlığım eşim benden beter iştahlıydı o dönem.doktorum dikkatet çok yeme sütlü tatlı ye diyordu.ben eve gelip puding yapıyordum oturup bir tencereyi tek başıma yiyordum. sonunda doğum yaptım bebiş geldi.
eve gelince kilo 85 malasef.3 aylık izin dönemim kötü geçti emzirme doğum sonu rahtsızlıklarım falan derken işe başladım kilo 75.böyle olmayacak dedim kolları sıvadım.diyet ve spor.spor derken evde kendi kendime olduğum yerde koştum.böle böle 68 lere idim.yaklaşık bi 6 ay bu kiloda kaldım .sonra tekrar dikkat edince 65 lere düşebildim:sm_cool: bu yaz başına kadar .şimdi nerdeyse 2 aydır gene diyete başladım sizleride takip ediyorum.ve 62 kiloyum galiba.şimdi çook yıldım usandım .malum doğum kiloları kolay gitmiyor.bu anlatıklarım 2 yıl kadar sürdü.62 kiloyum ama sarkık bir göbüşüm var.mekik çekiyorum eşimle birlikte.biraz topladı.şimdi destek istiyorum 58 olmak istiyorum ama dedim ya çoook bunaldım.allah kolaylık verir inşllah
evet eşimiz kızmış olsa ne o kadar kilo alırdık ne de bu kadar beklerdik vermek içinaynen katılıyorum
keşke benim eşimde şikayet etse zayıfla deseydi bu kadar almazdım şimdiye kadar.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz.aylarca hatta yıllarca bu topikleri takip ettim.pek fırsat bulup yazamamıştım. benim hikayem şöle.yaklaşık 2 sene evvel 57 58 kg arasında gidip geliyordum.aslına bakarsanı evleneli 5 yıl odu ilk evlendiğimde 54 kg idim.58 kilo ile hamile kaldım.:CüvCüv:ama sanki o güne kadar hiç bir şey yememişim aç yaşamışım gibi bir iştah bir iştah ne bulduysam yedim.tarif edemem sizlere kekler pastalar kebaplar
9 ay sonunda bir baktım kilo 90 ları aşmış gidiyor. utancımdan bir daha tartılmadım.benim şanssızlığım eşim benden beter iştahlıydı o dönem.doktorum dikkatet çok yeme sütlü tatlı ye diyordu.ben eve gelip puding yapıyordum oturup bir tencereyi tek başıma yiyordum. sonunda doğum yaptım bebiş geldi.
eve gelince kilo 85 malasef.3 aylık izin dönemim kötü geçti emzirme doğum sonu rahtsızlıklarım falan derken işe başladım kilo 75.böyle olmayacak dedim kolları sıvadım.diyet ve spor.spor derken evde kendi kendime olduğum yerde koştum.böle böle 68 lere idim.yaklaşık bi 6 ay bu kiloda kaldım .sonra tekrar dikkat edince 65 lere düşebildim:sm_cool: bu yaz başına kadar .şimdi nerdeyse 2 aydır gene diyete başladım sizleride takip ediyorum.ve 62 kiloyum galiba.şimdi çook yıldım usandım .malum doğum kiloları kolay gitmiyor.bu anlatıklarım 2 yıl kadar sürdü.62 kiloyum ama sarkık bir göbüşüm var.mekik çekiyorum eşimle birlikte.biraz topladı.şimdi destek istiyorum 58 olmak istiyorum ama dedim ya çoook bunaldım.allah kolaylık verir inşllah
hoşgeldin 2 yıl içinde çok ii kilo vermişsinmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz.aylarca hatta yıllarca bu topikleri takip ettim.pek fırsat bulup yazamamıştım. benim hikayem şöle.yaklaşık 2 sene evvel 57 58 kg arasında gidip geliyordum.aslına bakarsanı evleneli 5 yıl odu ilk evlendiğimde 54 kg idim.58 kilo ile hamile kaldım.:CüvCüv:ama sanki o güne kadar hiç bir şey yememişim aç yaşamışım gibi bir iştah bir iştah ne bulduysam yedim.tarif edemem sizlere kekler pastalar kebaplar
hoşgeldin aramıza canım. öncelikle tebrik ederim seni. 90 lardan düşmüşsün 60 lara. çok büyük başarı ve bunu başardınsa çok azimlisin demektir. bende 83 kiloydum 1 buçuk ay önce. diyetisyene gittim sporumda eskiden beri vardı zaten. 1 buçuk ayda düştüm 69 kiloya. boyum 170. işin büyük kısmmını hallettim. en azından insanların çenesini kapattım. şimdi herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyorlar. şimdi hedfim 60 kilo olmak. diyetisyen kontrolunde zayıflıyorum. listeme harfi harfine uydum hiç kaçamak yapmadım. şekeri tamamen kestim. tatlı hatta light içecekler bile yok. sakarinde kullanmıyorum. bu yüzden iştahım açık değil rahat diyet yapıyorum. sende yediklerini hergün bizim gibi buraya yaz. biz yazıyoruz ve birbirimize müdahale ediyoruz çok işe yarıyo. en umutsuz arkadaşlar bile burda zayıflıyorlar. topiğimizin tek kuralı var umutsuzluk yok. zayıflayacağız. birde yediklerimizi yazıyoruz o kadar. gerisi el birlik kendiliğinden geliyor. sende bize katıl beraber verelim kilolarımızı
canım ben 1 ayda diyetisyen kontrolünde 10 kilo vererek 83 kilodan 72 kiloya indim. listemde ufak değişiklikler yaptı şimdi 69 kiloya indim. gün aşırı koşu bandında yürüyorum tempolu 45 dakika en az en fazla 1 saat. böyle devam ediyorum ayın 25.de tekrar gidicem kontrole. tekrardan listemi değiştirecek. boyum 170 cm. kilom şuanda 69. eskidende spor yaptığımdan kasım fazla yağım az. biraz göbek var ama kıyafetlerden belli olmuyor. listeme hep uydum asla kaçamak yapmadım. şekeri tatlıyı tamamen kestim. light cola bile yasak. sakarin yasak. günlük şeker ihtiyacımı 3 meyve hakkımı yiyerek karşılıyorum. böyle böyle gitti kilolar. şuanda iyiyim. xl beden zor olurken şimdi m bedene düştüm. standart kıyafetlerde oluyo. amacım 60 kilo olmak. sonrada diyetisyen zaten koruma programına alacak beni. etimekte olur. ben sevmediğimden normal kepek,çavdar, tam buğday ekmeği falan yiyorum
hugocuk 1 gün sabahtan yatana kadar neler yiyorsun listeni yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?