teşekkürler bilgi için.sebze yemeğinin suyu neden yok kaşıkla içsek olmuyormu suyunu.3 gün tavuk 3 gün ton balığı yazmışsın hem öğlen hme akşam mı yedin yoksa sadece haftanın 3 gününde bir öğünündemi tükettinelbette canım. önce bu liste standart bir listedir. sağlık sorunu olmayan herkes yapabilir kilo verebilir
protein: günlük 3 köfte kadardır. haftada bir gün kırmızı et, 3 gün 80 grlık ton balığı ve 3 gün tavuk. 1 köfte ölçüsü bir avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır.
yumurta: haftada 3 kez, hergün peynir yenecek fazla yağlı peynir olmayacak. eğer lor yeniyosa 4 yemek kaşığı
sebze: günlük 8 susuz yemek kaşığı sebze yemeği
hergün salata
karbonhidrat. günlük 5 dilim ekmek. eğer pilav yenecekse bulgur olacak pirinç yasak. makarnada kepekli olmalı. 2 yemek kaşığı dolusu pilav veya makarna 1 dilim ekmeğe eşit. eğer pilav yeniyosa eğer günlük ekmek hakkından düşülecek
çorba: 1 kepçe. ilave yağ yok. ayrıca et yemeklerine ilave yağ yok
yağ: günlük 4 yemek kaşığını geçmeyecek. zeytinyağı ve çiçekyağı kullanıyorum.
meyve:günlük 3 porsiyo
süt ve yoğurtsa günlük 2 su bardağı yarım yağlı
günlük 10 badem ve 10 antep fıstığı: zayıflarken vücudun ihtiyacı oluyomuş. öğleden sonraki öğünde yeniyor
spor: gün aşırı en az45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş.
şeker tatlı tamamen yasak. light içecek ve yiyecekler yasak. 4 saatten fazla aç kalmak yasak.
günlük 2 bardak yeşilçay
1 madensuyu günlük
meyveleri ara öğünde yiyorum süt hakkımdanda sabah ve akşam 1birrer su bardağı sütlü türk kahvesi içiyorum. yemekten sonra 1 saat su hariç bişey yemek yasak
teşekkürler bilgi için.sebze yemeğinin suyu neden yok kaşıkla içsek olmuyormu suyunu.3 gün tavuk 3 gün ton balığı yazmışsın hem öğlen hme akşam mı yedin yoksa sadece haftanın 3 gününde bir öğünündemi tükettin
bir öğünde et grubunu yiyosan diğer öğün sebze yiyeceksin. şöyleki öğlen 3 köfte kadar et yiyosan akşama sebze yiyeceksin. sebze ölçüsü için susuz. susuz ölç 8 kaşık sonra suyunu ekle canım. ardından 1 yemek kaşığı yağını ekle. et ve sebze grubu ayrı canım. öğlen sebze yiyosan akşama et grubundan yiyeceksin mesela 80 gr. ton balığı yiyosun bugün yarında yiyosun öbürgünde böylece haftada 3 kez yemiş oluyosun hakkın bitiyo. sonra tavukta aynı. ve 1 kezde kırmızı et anladınmı
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz yardımlarıza ihtiyacım var şöyle anlatayım ben 64 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma gittim. sezeryanla doğum yaptım ve eve geldiğimde 80 kiloydum bu kadar kilo nasıl verilirdi.VELASIl BİRAZ DİKKAT hemde emzirme derken şuan 69 kiloyum 1.5 senede ancak 11 kilo ve verilmesi gereken 10 kilo daha var 59 kilolara inmek istiyorum ve bu konuda bir şeylerin beni tetiklemesi gerekiyo yardımlarınıza ve yol göstermelerinize ihtiyacım var
kesinlikle dogru yerdesin. ben de doguma 73 le gittim sonra hepsini geri aldim tekrar9 aylik gibi oldum.simdi sadece5 aylik gibi 65ler indim burada iki aydir takipteydim.ama yediklerimi yazmiyodm ama cok motive oldum burda.artik kilolar hizla gidebilir
inş buna ihtiyacım var giydiğim şeylerle oramı buramı kapatmak zorunda kalmak sıkıyor artık aman bunla göbeğim çıkıyo aman bunla basenim çıkıyo demekten sıkıldım sayenizde bunu başaracağıma inanıyorum:teytey::teytey:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz yardımlarıza ihtiyacım var şöyle anlatayım ben 64 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma gittim. sezeryanla doğum yaptım ve eve geldiğimde 80 kiloydum bu kadar kilo nasıl verilirdi.VELASIl BİRAZ DİKKAT hemde emzirme derken şuan 69 kiloyum 1.5 senede ancak 11 kilo ve verilmesi gereken 10 kilo daha var 59 kilolara inmek istiyorum ve bu konuda bir şeylerin beni tetiklemesi gerekiyo yardımlarınıza ve yol göstermelerinize ihtiyacım var
ben sebzeyi yagsiz yapiyim derken hep yakiyorum.ve cok yavan oluyor,adam gibi pisiremedim yemeklrimi saglikli sekilde
gel canım hoşgeldin a.s. inşallah birbirimizi motive ederak zayıflayacağız.
inş ama bana biraz neler yapıyonuz burda neleri paylaşıyonuz konusunda yardımcı olursanız benim ne ler yapmam lazım neleri burda paylaşmalıyım yazarsanız ii olur
tesekkurle hugocukcanım piknik aslında çok güzel olur. şöyle yağı az bir salata yanında götüreceğin ekmek ve ızgara. ızgara zararsızdır zaten. yiyebilirsin. yanınada ayranla olur.
evet canim bende salatayi cok severim buralarda roka marol maydonoz zor bulunuyo bende lahanadan yapicam bi lahana aliyim diyorum.boyutlari kucuk oluyo zaten burda giene kadar biter .bizim cocuklarda seviyo,ve cok iyi kilo vermis bi arkadasimin tavsiyesi.sabahtan lahana salatasi hergun hazir oluyomus ve aciktiginda onu yiyormussevda ciceği valla dünde benim evde bitti herşey.sebze hiç kalmadı bende yarın çıkıcam pazara bir sürü yeşillik alıcam artık marul salatası yemek istiyorum şöyle rokalı naneli limonlu zemuszemus
akannehirkayinvaldede yaninizda oluyomuhaa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae
benimbabaannemler iskenderunda yayladagliyizevet canım eskiden severek ve isteyerek görüşüyordum ama şuan zorunlu bir hale geldi.canım ben hatay merkez sen nerden
sadece ceksen seni daha az yorar.yaptigin hareket le zaten o sekil aliyo. ama salik kalsa karna ek bi faydasi olmuyoanladım canım ben zaten sürekli içime çeksem yapamam büyük bir ihtimal.ben de sürekli baş ağrısı olduğu için yeri geliyor koşu bandına bile bindirmiyor ağrılarım.:sinifsinif:
bugun dikkatle beslen canim ve hareket yap gider insallahgünaydin arkadaslar, ben daha yeni kalktim dün arkadasta aksam yememgine kalinca gec geldik eve
ysuf da gece 10 da uyudu, gec uyudugu icin gec kalkti ben de biraz uykumu aldim
simdi altini temizleyip kahvalti edicez
bu arada arkadasta gün boyunca kisir,patates salatasi, börek, trmisü..... ne bulduysam yedim:gitme:
listeye basladinmi canimgünaydın kızlar..sayenizde dikkat etmeye başladım gibi gibi.buraya yazıcam diye dikkat ediyorum yediklerime:) dün hiç abur cubur yemedim mesela..akşam yemekten sonra komşuya gittik orda bi sütlükahwe içtik..gece yatarken acıkmıştım bi elma yedim yattım..sabah yrm haşlanmış yumurta 2 kk peynir:) napim peyniri çok sewiyorum:) bide süt yoğurt tüketemediim için peyniri kısmam yasak..bi dilim ekmek yedim..şekersiz çay..biraxdan elmamı yiycem.
kafan ve bedenin rahat oh ne guzel.kiyafetler rahatdiyette olmamın en güzel yanı eşimin dırdırından kurtuldum. beynimi yerdi. diyete girdim rahat ettim valla. ohh kafam rahat şimdi
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz.aylarca hatta yıllarca bu topikleri takip ettim.pek fırsat bulup yazamamıştım. benim hikayem şöle.yaklaşık 2 sene evvel 57 58 kg arasında gidip geliyordum.aslına bakarsanı evleneli 5 yıl odu ilk evlendiğimde 54 kg idim.58 kilo ile hamile kaldım.:CüvCüv:ama sanki o güne kadar hiç bir şey yememişim aç yaşamışım gibi bir iştah bir iştah ne bulduysam yedim.tarif edemem sizlere kekler pastalar kebaplar
9 ay sonunda bir baktım kilo 90 ları aşmış gidiyor. utancımdan bir daha tartılmadım.benim şanssızlığım eşim benden beter iştahlıydı o dönem.doktorum dikkatet çok yeme sütlü tatlı ye diyordu.ben eve gelip puding yapıyordum oturup bir tencereyi tek başıma yiyordum. sonunda doğum yaptım bebiş geldi.
eve gelince kilo 85 malasef.3 aylık izin dönemim kötü geçti emzirme doğum sonu rahtsızlıklarım falan derken işe başladım kilo 75.böyle olmayacak dedim kolları sıvadım.diyet ve spor.spor derken evde kendi kendime olduğum yerde koştum.böle böle 68 lere idim.yaklaşık bi 6 ay bu kiloda kaldım .sonra tekrar dikkat edince 65 lere düşebildim:sm_cool: bu yaz başına kadar .şimdi nerdeyse 2 aydır gene diyete başladım sizleride takip ediyorum.ve 62 kiloyum galiba.şimdi çook yıldım usandım .malum doğum kiloları kolay gitmiyor.bu anlatıklarım 2 yıl kadar sürdü.62 kiloyum ama sarkık bir göbüşüm var.mekik çekiyorum eşimle birlikte.biraz topladı.şimdi destek istiyorum 58 olmak istiyorum ama dedim ya çoook bunaldım.allah kolaylık verir inşllah
inş ama bana biraz neler yapıyonuz burda neleri paylaşıyonuz konusunda yardımcı olursanız benim ne ler yapmam lazım neleri burda paylaşmalıyım yazarsanız ii olur
tesekkurle hugocuk
evet canim bende salatayi cok severim buralarda roka marol maydonoz zor bulunuyo bende lahanadan yapicam bi lahana aliyim diyorum.boyutlari kucuk oluyo zaten burda giene kadar biter .bizim cocuklarda seviyo,ve cok iyi kilo vermis bi arkadasimin tavsiyesi.sabahtan lahana salatasi hergun hazir oluyomus ve aciktiginda onu yiyormus
akannehirkayinvaldede yaninizda oluyomu
benimbabaannemler iskenderunda yayladagliyiz
sadece ceksen seni daha az yorar.yaptigin hareket le zaten o sekil aliyo. ama salik kalsa karna ek bi faydasi olmuyo
bugun dikkatle beslen canim ve hareket yap gider insallah
listeye basladinmi canim
kafan ve bedenin rahat oh ne guzel.kiyafetler rahat
cogu gitmis azi kalmis.burda yazarak hersey daha guzel ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?