60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi öğlen yemeğimi yiyorum. 1 kepçe yayla çorbası, 3 köfte kadar tavuk etini soğanlı baharatlı soteledim, 1 dilim çavdar ekmeği var. akşamları bulgur pilavı yemek içinn 4 kaşık sabah ve öğlen birer dilim ekmek yiyorum. akşama 3 dilim ekmek hakkım kalıyo. bende 4 kaşık pilavla 2 dilim hakkımı yiyorum ve yanındada 1 dilim ekmek hakkımı yiyorum sebze yemeği ve salatamla. böyle düzenim benim

teşekkürler bilgi için.sebze yemeğinin suyu neden yok kaşıkla içsek olmuyormu suyunu.3 gün tavuk 3 gün ton balığı yazmışsın hem öğlen hme akşam mı yedin yoksa sadece haftanın 3 gününde bir öğünündemi tükettin

bir öğünde et grubunu yiyosan diğer öğün sebze yiyeceksin. şöyleki öğlen 3 köfte kadar et yiyosan akşama sebze yiyeceksin. sebze ölçüsü için susuz. susuz ölç 8 kaşık sonra suyunu ekle canım. ardından 1 yemek kaşığı yağını ekle. et ve sebze grubu ayrı canım. öğlen sebze yiyosan akşama et grubundan yiyeceksin mesela 80 gr. ton balığı yiyosun bugün yarında yiyosun öbürgünde böylece haftada 3 kez yemiş oluyosun hakkın bitiyo. sonra tavukta aynı. ve 1 kezde kırmızı et anladınmı

yani sebze ve et grubunu aynı öğünde yemiyosun. bir öğününü sebze grubu diğer öğününü et grubu oluşturuyor

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz yardımlarıza ihtiyacım var şöyle anlatayım ben 64 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma gittim. sezeryanla doğum yaptım ve eve geldiğimde 80 kiloydum bu kadar kilo nasıl verilirdi.VELASIl BİRAZ DİKKAT hemde emzirme derken şuan 69 kiloyum 1.5 senede ancak 11 kilo ve verilmesi gereken 10 kilo daha var 59 kilolara inmek istiyorum ve bu konuda bir şeylerin beni tetiklemesi gerekiyo yardımlarınıza ve yol göstermelerinize ihtiyacım var

kesinlikle dogru yerdesin. ben de doguma 73 le gittim sonra hepsini geri aldim tekrar9 aylik gibi oldum.simdi sadece5 aylik gibi 65ler indim burada iki aydir takipteydim.ama yediklerimi yazmiyodm ama cok motive oldum burda.artik kilolar hizla gidebilir

Son düzenleme:

inş buna ihtiyacım var giydiğim şeylerle oramı buramı kapatmak zorunda kalmak sıkıyor artık aman bunla göbeğim çıkıyo aman bunla basenim çıkıyo demekten sıkıldım sayenizde bunu başaracağıma inanıyorum:teytey::teytey:

öğle yemeğim 1 kepçeyi geçmiştir tavuk döner,2 yk pilav,salata,bir bardak ayran bir dilimde kepek ekmeği almıştım ama canım istemedi yeterince doydum.

canım1:68 boyunda yım kızım emiyor ama artık 1.5 yaşında ve aktif emmiyor çalıştığım için sadece akşamdan alışkanlık olduğu için doyum amaçlı değil

gel canım hoşgeldin a.s. inşallah birbirimizi motive ederak zayıflayacağız.

hoşgeldin canım. ohh ohh topiğimiz hareketleniyor bayağı çok güzel. canım sevda arkadaşımızın dediği gibi yediklerini hergün yaz buraya biz yazıyoruz ve birbirimize müdahale ediyoruz. böyle böyle yeme alışkanlıkları değişiyo. kilo veriyoruz

hugocuk kardeş 2 yılda gitti ama yavaş oldu gibi sanki.böle olduğu daha iyi verilen kilolar kalıcı oluyor.öğlen şimdi 5 kaşık nohut yemeği yedim 1 dilime yakın ekmek 2 bardakta su içtim.
başka seçenek yoktu.
akşam öğünlerimi salata ile yapmak istiyorum amlum yeşillikler bollaşıyor yanlız salataya yağ koymasam eşim yemiyor.diyette 1 kaşık diyor ama bukadarı sizce diyeti delermi akşam öğününde bana diyetisyen bol yağsız salata demişti.

canım piknik aslında çok güzel olur. şöyle yağı az bir salata yanında götüreceğin ekmek ve ızgara. ızgara zararsızdır zaten. yiyebilirsin. yanınada ayranla olur.
tesekkurle hugocuk
sevda ciceği valla dünde benim evde bitti herşey.sebze hiç kalmadı bende yarın çıkıcam pazara bir sürü yeşillik alıcam artık marul salatası yemek istiyorum şöyle rokalı naneli limonlu zemuszemus
evet canim bende salatayi cok severim buralarda roka marol maydonoz zor bulunuyo bende lahanadan yapicam bi lahana aliyim diyorum.boyutlari kucuk oluyo zaten burda giene kadar biter .bizim cocuklarda seviyo,ve cok iyi kilo vermis bi arkadasimin tavsiyesi.sabahtan lahana salatasi hergun hazir oluyomus ve aciktiginda onu yiyormus
haa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae
akannehirkayinvaldede yaninizda oluyomu

evet canım eskiden severek ve isteyerek görüşüyordum ama şuan zorunlu bir hale geldi.canım ben hatay merkez sen nerden
benimbabaannemler iskenderunda yayladagliyiz
anladım canım ben zaten sürekli içime çeksem yapamam büyük bir ihtimal.ben de sürekli baş ağrısı olduğu için yeri geliyor koşu bandına bile bindirmiyor ağrılarım.:sinifsinif:
sadece ceksen seni daha az yorar.yaptigin hareket le zaten o sekil aliyo. ama salik kalsa karna ek bi faydasi olmuyo
bugun dikkatle beslen canim ve hareket yap gider insallah

listeye basladinmi canim
diyette olmamın en güzel yanı eşimin dırdırından kurtuldum. beynimi yerdi. diyete girdim rahat ettim valla. ohh kafam rahat şimdi
kafan ve bedenin rahat oh ne guzel.kiyafetler rahat

cogu gitmis azi kalmis.burda yazarak hersey daha guzel ilerliyo

inş ama bana biraz neler yapıyonuz burda neleri paylaşıyonuz konusunda yardımcı olursanız benim ne ler yapmam lazım neleri burda paylaşmalıyım yazarsanız ii olur

canım hugocuğun dediği gibi hergün yediklerini yazıyorsun sabah öğlen akşam ara öğünler ve kaçamakta yapıyorsan onuda yazıcaksın ki biz seni uyaralımyasakkelime inşallah yapmazsın.eğer spor olarak birşeylerde yapıyorsan onlarıda yaz.

lahanayı bende severim ama bende gaz yapıyor lahana ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…