hugocuk kardeş 2 yılda gitti ama yavaş oldu gibi sanki.böle olduğu daha iyi verilen kilolar kalıcı oluyor.öğlen şimdi 5 kaşık nohut yemeği yedim 1 dilime yakın ekmek 2 bardakta su içtim.
başka seçenek yoktu.
akşam öğünlerimi salata ile yapmak istiyorum amlum yeşillikler bollaşıyor yanlız salataya yağ koymasam eşim yemiyor.diyette 1 kaşık diyor ama bukadarı sizce diyeti delermi akşam öğününde bana diyetisyen bol yağsız salata demişti.
ben yediklerimi yaziyim
epeyi bi is yapip yoruldum ardinda 2 portakal(tatsiz tuzsuz-tatlicadiarzu-)
ardindan baska bi ise dalinca yemek gecikti3 gibi
3 kasik bulgur pilavi
6kasik taze fasulye
ardindan heralde cok ac kaldigim icin felaet tatli istegi oldu
2 hurma yedim
sonra 1 kase yogurt 1 dilim esmer ekmekle
neyse az sonra tatli krizim gecti
150 ip atladim ve bazi ayrobik hareketleri yaptim
emziriyormusun canım
sevda ciceği ben bir yk zeytin yağı yada normal yağla yapıyorum yemeği gayet güzel oluyor.hafif sulu yapmıyormusun canım yemeği
arkadaşım çok istikrarlı başladın tebrikler canım. böyle gidersen 5 kilodan daha bile fazla verirsin canım. bu arada kayınvalidem olmadığında yapıyo ama aniden geliyo kayınvalide kızıyo siz kudurmuşsunuz diyo. gülüp geçiyo işte manyak ya
selam herkese...
1 haftadır oğlumun hastalığı vardı biliyosunuz kusma ve ateş..buna dün ishal de eklendi...
aynı şekilde kızım ve bende de başlayınca sabah apar topar hastaneye gittik... tahlil verdik..
büyük ihtimalle rota virüsü diyo dr... az sonra sonuçları alacağız.. kusma devam ederse ki edecek hastaneye yatıracağız çocukları...
kız dün başlayınca iyi biraz ama oğlanın hiç hali kalmadı yazık..
dua edin kızlar çok tehlikeli bi virüs biliyosunuzdur mutlaka...
şimdi oynama zamanı. netten açtım klipleri 45 dakika oynarım. bu gecede spor olabilir zaten gece sporu :kedi: . yeter bugünlük spor
normalde domates kordum suyuyla piserdi dun yoktu.bi baktim yanmaya baslamis fasulyeler ne suyu ne yagi vardi.elim kavurarak yapmaya aliskin
selam herkese...
1 haftadır oğlumun hastalığı vardı biliyosunuz kusma ve ateş..buna dün ishal de eklendi...
aynı şekilde kızım ve bende de başlayınca sabah apar topar hastaneye gittik... tahlil verdik..
büyük ihtimalle rota virüsü diyo dr... az sonra sonuçları alacağız.. kusma devam ederse ki edecek hastaneye yatıracağız çocukları...
kız dün başlayınca iyi biraz ama oğlanın hiç hali kalmadı yazık..
dua edin kızlar çok tehlikeli bi virüs biliyosunuzdur mutlaka...
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şuan 61.800 e düştüm yaklaşık 2 haftada 2.400 verdim şuan hastalanmamda gerek biraz şişlikde vardır:)) aralık ayında tüp bebek tedavisine başlıycam ozamana kadar 57 kg düşmek istiyorum..yediklerim ilk hafta
sabah: 1 dilim ekmek paeynir domates salatalık çay
öğle : 1 tabak çorba 1 dilim ekmek salata 1 bardak ayran
akşam: aynı aralarda meyve
ikinci hafta akşamları 1 tabak kıymalı sebze 1 dilim ekmek salata ayran
öğlen yine çorba şeklinde yapıyorum
spor olarakda leslie 3 ml yapıyorum arada 5 ml e çıkıyorum şimdilik böyle hırsla gidiyorum..
inşallah burda sizinle dilediğim kiloya düşerimm
merhaba kızlar bir kilo verdim geçen haftadan beri ..sabah ymrta az yağlı peynir kepek ekmeği şekersiz çay ..ara bir muz öğlen çorba yoğurt salata akşama tavuk sote yapacağım....birde şu kilo çizelgesini nasıl oluşturucam yardımcı olurmsunz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?