60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım teşekkürler

öğlen dünden kalan karnıbaharı yedim yanına 2 yemek kaşığı y.y yoğurt 1 dilik kepekli ekmek roka maydanoz.ben salatayı sürekli yapamadığımdan yeşilliklere limon sıkıp yanında yiyorum yemeklerin

akşama çarşıda işim var eve biraz geç gidecem akşam yemeğini kaçıracam yani onun yerine 2 galeta yesem bir de ayran içsem olurmu sizce

:hooray: ohhhh beee :sm_cool: alkisalkisalkis işte bu düşünce tarzı beni kurtaracak sağol arkadaşım

akşama çarşıda işim var eve biraz geç gidecem akşam yemeğini kaçıracam yani onun yerine 2 galeta yesem bir de ayran içsem olurmu sizce

bence süper olur bende bişey bulmazsam çarşıdaysam galeta ve ayran içerim.galeta bulamazsam çubuk kraker yerim gerçi çok sağlıklı değil diyettekine ama çok zararlı değil bence hem tadıda süper

ancak geldim. şimdi yeşilçayımı içiyorym. sonrada 1 maden suyu.

afiyet olsun canım benim bende şimdi ara öğünümü yedim.2mandalina 1 havuç...öğle bir kuru pasta yemiştim 1 kahve içtim.sabah bugün fazla kaçtı 3 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık yedim müdür kahvaltı ziyafeti verdi bugün bizlere.afferim kendine ama her zaman böyle olmasın yoksa fırça yer bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şuan hani şu hazır üçü bir arada kahveler varya onun şekerszi olanından içiyorum 3 tanede lıght bisküvi olurmu acap

şuan hani şu hazır üçü bir arada kahveler varya onun şekerszi olanından içiyorum 3 tanede lıght bisküvi olurmu acap

olmaz canım. onlarda krema var. birde diyetisyenim nescafe yağ yakımını yavaşlatıyo diye bana türk kahvesi verdi. bende 1 su bardağı sütten sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum güzel oluyo. sende böyle iç.

öğlenle akşamı dengeledinmi bişey olmaz tatlım. kurtulalım kilolardan millete verelim dersini kaydirigubbakcemile3

ancak geldim. şimdi yeşilçayımı içiyorym. sonrada 1 maden suyu.

hoşgeldin canım..sana bir şey soracağım ben kendimi çoook halsiz hissediyorum..dün iş yerinde herkes geçmiş olsun rengin falan kalmamış çok kötü görünüyorsun,bembeyaz olmuş yüzün falan..neler dediler ve her gören dedi..nedir bu halsizliğimin sebebi bitanem ne yapmalıyım?noteboook kucağımda kalkmaya bile halim yok ev işi falan yapamıyorum hiçmafoldumben

ayyy krema değilmi ya tüh ne olacak şimdi bir bardakta sabah içmiştim diyet gittimi yani bugün.bitki çayları içiyorum zaten özellikle yeşil çay

eebruli çok güldürdün canım beni ya:roflol: bilirim çok kızarsındelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…