60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef çalıştığım için gün içide sütlü türk kahvesi yapamamki ancak akşam keyfi olabilir.şuan pişmanlık duyuyorum:bbo:zaten selülitler aldırmıyorum artık küçüklüğümden beri var onlar.bu arada bilimsel olarak metobolizmayı hızlandıran tek şey yeşil çaymış bilimsel olarak ispatlanan yani.diyetisyenim sölemişti günde 3- 4 bardak

xanım çok geçmiş olsun. canım grip başlangıcı falanmı acaba. c vitamini al. maden suyu iç. varsa ıhlamurda iyi gelir. canım bak sen hep çok yavaş kilo verdiğini söylüyosun üstelik diyet ve spora rağmen o yüzden troit yada guatr yada hormon bozukluğu veya vitamin eksikliğin olabilir. bence sen bi test yaptır eğer bi rahatsızlığın falan varsa diyette tetiklemiş olabilir. mesela ben birer yıl arayla 2 kez zatürre geçirdim üstelik öyle bişeyki hiç öksürük yok. sadece yemek asla yiyemiyodum çıkartıyodum ve aşırı üşüyodum. gündüz iyi bişey yok ama akşam oldumu felaket sabaha kadar rahat vermiyodu. doktorlar anlamadı çünkü ciğerlerimi dinliyolar bişey yok. böyle 2 hafta geçirdim. grip dediler dünya iğne ilaç verdiler geçmedi. son hafta artık sadece su içiyodum onuda çıkarmaya başladım. derken bir rüya gördüm. rüyamda annem sıtıma bal sürüyodu. ciğerlerin hasta kızım geçsin dedi rüyamda. ertesi gün iki arkadaşım koluma girerek göğüs hastalıklarına götürdü. rontgen çektiler. doktor koşa koşa geli zatürre var çok ilerlemiş dedi. bu gece burda kal dedi. sabaha yediklerini çıkartmadan durursan durumun iyilye işaret dedi. neyse yattım o gece hastanede en azından yarım muz yedim. ilaçla iğneyle düzettiler. şimdide aşı oldum 5 yıl koruyor. diyeceğim erken teşhis önemli. ihmal etme kendini doktora git canım olurmu. soğuk algınlığı bile olsa git ben ölümden döndüm

canım o zaman kahveyi akşam evinde yapar içersin. ayrıca dert etme bilmiyoddun üçü bi aradanın zararlı olduğunu şimdi öğrendin artık içmezsin canım olur biter.

yarın için yeşilmercimek yemeği yapacaktım ama evde kalmamış. bende burda bulmuşım muhabbeti ayrılmak zor geldi. yazdan dolaba attığım taze fasulyeyi koydum ateşe. yarın onları götürürüm yanımda. kızlar varya yarin eşimin üniversiteden arkaadaşına gideceğiz. 2 yıldır görmüyoduk. bayan kendisi eşimin en yakın arkadaşının eski sevgilisiymiş. ayrılmışlar başkasıyla evlenişler ama aklı hala eşimin arkadaşında o yüzden eşimden bilgi almak için irtibatı kesmez ayda yılda bir arar. neyse işte zamanında ben çok kiloluyken beni beğenmemişti. bakışından anlamıştım. orama burama bakmıştı. eşim bana demesede muhakkak ona olumsuz şeyler demiştir. neyse aradan 2 yıl geçti. yarın vücuduma yapışan bi kotum va onu giyeceğim. şöyle güzelde bir makyaj yaparım fıstık gibi olurum bakalım ne diyecek. artık öyle göze batan biyerim kalmadı rahat rahat giyiniyorum dar pantolonlar falan. yarın şoka girecek kesin

blacandwhite ın sorusuna ek olarak bende cvp verebilirmiyim.canım eğer diyet süresince kas kaybı fazla olduysa yüzün gözün soluk ve halsiz kalabilirsin.acaba bu sürede yeterince protein aldınmı.eğer almıyorsan kas kaybı olur buda istenen bir durum değil canım.

canım benim çok teşekkür ederimolumunekankayizsmile dün maden suyu içtim ıhlamur ve adaçayı da..ama bugün de içeyim maden suyu ve ben 2 yıl önce hormon tahlillerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu o yüzden rahatım..ama senin başarını görünce ben de tahlillerimi yaptırıp böyle sağlıklı ve hızlı kio verebilsem onca spor ve dikkat etmeme rağmen iki ileri bir geri yapmam diye düşündüm..ama bu halsizlik birkaç gün daha sürerse doktora giderim dediğin gibi hemen yoksa seminerden sonra giderim artık..ben tek başıma yaşıyorum ya annem ile konuştuk bugün sesimi böyle duyunca dayanamadı yarın babam ile birlikte gelecekler..o bana biraz daha bakar artık

evet cnm protein aldım hiç sevmeme rağmen ton balığı yiyorum ihmal etmeden buakşam salata ile balık yine menüm..ilgin için teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan

evet çok doğru. yetersiz beslenildiğindede oluyo. protein eksikliğinden calsiyum eksikliğinden oluyo. bir de aşırı spor yapıncada oluyo. ben bi ara cozutmuştum günde 2 saat yapıyodum delikafadulden

süpersin valla:) bende kurstan geldim pırasa yemeği yedim üzerine limon sıktım şimdide rezene çayımı içiyorum

aa 2 saat çok fazla valla ben 15 dk zor yapıyorum.oda yer hareketleri.bu arada diyetisyen haftada 3 gün 45 dk demişti.oda yürüyüş veya koşu çünki nabız hızlanınca yağ yakıyoo vücut.spor esnasında 15 dk sonra yağ yakımı başlıyor canımm.

allah razı olsun evet emziriyorum amakızm şuan1.5 yaşında ve çalıştığım için sadece akşam yiyo oda eğlence artık doyumluk değil

canım senin boyun kaç. kaç kilosun. mesela günlük neler yiyosun. nasıl besleniyosun asla hayır diyemediğin şeyler neler. kaçamakların daha çok neler oluyo

ben 3 yıldır koşu bandı kullanıyorum canım. eskiden hergün 1 saat koşardım ardından 1 saatte ağırlıkla kas çalışırdım. spor konusunda yeterince tecrübeliyim anlayacağın. şimdiyse gün aşırı verdi diyetisyen performansım iyidir. eskiden 80 lik halimle 1 saatte 6 km. rahat koşardım zorlanmadan ama şimdi değişti tabi. gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüorum. canım asıl yağ yakımı 25. dakikadan sonra başlar. 15. dakikada başlaması için çok güzel ve dengeli beslenme olması gerekir. ayrıca hep aynı tempoda yürünmez vücut bir süre sonra alışıp en az seviyede enerji harcar. ben 4.7 ile 5.1 arasında yürüyorum. bazen 45 bazen 50 bazen 55 bazende 60 dakika yaparım. asla her zaman aynı olmaz. dereceyi değiştiririm devamlı. en faydalı spordur diyebilirim kardiyo sporları içinde. ben hiç diyet yapmadan sadece spor yaparak yüzde 45 lerden yüzde 30lara düşürdüm yağ oranımı. üstelikte fil gibi yiyerek delikafadulden

hugocuk çook azimlisin maşallh allah bozmasın.ben okadar yapamamki kızım müsade etmez.15 dk dabile üstüme çıkıyo yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…