60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk çook azimlisin maşallh allah bozmasın.ben okadar yapamamki kızım müsade etmez.15 dk dabile üstüme çıkıyo yaramaz

anladım canım. çocukla zor tabi. benim çocuğum yok tabi rahat rahat yapıyoum. ama şu var. dans etmekte kardiyo egzersizidir. aç müziği şöyle tempolu çok hızlı olmadan beraber oynayın. belki o zaman beraber yapına rahat bırakır ufaklık. 15 dakika koşu bandı kullanmak çok az. zaten en erken 15 dakikada başlıyo. 15 dakikaya kadarda karbonhidratı şekeri falan yakıyo pek bi faydasını göremezsin. dans edebiliyosan o da iyidir canım

12 kiloyu ne kadar sürede nasıl verdin cnm

20 temmuzda diyete başladım 2 ayda 10 kilo verdim, sonra dikkat etmemeye başladım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüş falan yapıyorum ideal kiloma inmeye 3 kilo daha kaldı ama ben extradan 5 kilo daha göndermek istiyorum etimden butumdan

canım senin boyun kaç. kaç kilosun. mesela günlük neler yiyosun. nasıl besleniyosun asla hayır diyemediğin şeyler neler. kaçamakların daha çok neler oluyo

BOYUM 1:68 69 KİLOYUM YA SABAH GENELDE SALATALIK BEYAZ PEYNİR zeytin kepek ekmeği öğlede genelde sebze tavuk gibi ama akşamları kaçırıyorum genelde abur cubur oluyo hafta sonları kaçamaklarım oluyo onları kese bilsem hafta içi ofiste geyet sağlıklı yemkler pişiyo sağlıklı yiyorum asla hayır diyemediğim eğer akşam yanımda bir abur cumur yiyopsa ve hoşlandığım şeyse ister istemez ağzıma 1 tane attığımı görüyorum anlayacağınız yemek yemeyi seviyorum

bence bu dediğin kişini çokta kişiliği sağlam değilmiş.artık evlenmiş ne soruyorki anlamadım....evet insan bazen beğenilmediğini anlar ki hiç önemli değil kıskançlığından yapar.desene yarın akşamda pek hoş bakmayacak sana çatlasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrikler peki ilk hafta hemen kilo vermeye başladınmı yoksa bir kaç haftasonramı vermeye başaldın

hugocuk tıptaki arkadaşımı aradım ama en yakın 26 sına randevu veriyorlar ama ben 20 sinde gidecektim dr a.diyet için.şimdi aradı tekrar endokrinden sıra almış söylersin dedi dr zaten tahliller yapar sana sende hormanlarım bozuk dersin diyetisyene yönlendirebilirmisiniz diye sor yönlendirir büyük bir ihtimal dedi.inşallah olur canım gidebilirim tıptaki diyetisyene

hugocuğum ben 6. takım cuma zayıflama yarışmasındayım her hafta cuma günleri saat 11.30 a kadar bildirim yapıyoruz ve paylaşım önemli sadece ve takımımız da bu aralar senin gibi motive edici birine ihtiyaç duyuyor.. kaptanımız da istediğiniz arkadaşlarınız varsa takımda boş yerimiz var dedi..bize katılır mısın bitanem?

evet canım öyle işte aklı hala eski sevgilisinde ama yapcak bişey yok. ben kalkıpta biz nişanlıyken eşime çok kilolu diye burun kıvırmasına kızdım canım birde beni önemsemiyodu. zaten bir iki kez görüştük. daha doğrusu şöyle oldu. eşime dediki hafta sonu erkek kardeşim gelecek gezelim beraber dedi. benimde finallerim vardı tezim vardı olmaz gelemeyiz dedim kibarca. eşime dönüp o zaman biz beraber gidelim ararım seni dedi. sanki ben eşekbaşıyım. o zamandan beri sevmem o kızı. bakalım yarın beni görünce ne yapacak. öyle kendide zayıf değildi ama tabiki ben o zamanlar obez sınırında olduğumdan ondan çok daha şişmandım. şimdi çocuğu olmuş bakalım göreceğiz yarın kim önemsizmiş kötükedihüso

çok güzel dengeli vermişsinkilo verdiğin sürede spor da yapıyormuydun yapıyorsan haftanın kaç günü yapıyordun

tatlım spor yapmayı hiç sevmiyorum üşeniyorum sadece tempolu yürüyüş yapıyorum bölgesel hareketlerde yapsam hiç fena olmayacak ama eyvahedigeldismile yürüyüş yaparak daha rahat kilo verdim yapmadığım zamanlarda nekadr diyet yaparsan yap kilo vermek yavaş ilerliyor

gidersin canım. bende ilk önce endokrinolojiye gitmiştim. sonra ordan diyetisyene gönderdiler benide. çok ilgilendiler. sende artık gönül rahatlığı içinde verirsin kilolarını. diyet listenide bizle paylaş canım

ooooooooooooohhhhhhhhhhh süper olacak canım yaaa yarın seni görsen şaşkınlık krizlerine de girsin..veeeee sen gelip bize anlat bitanem..ve seni 6.takımda bekliyoruz

gelmek isterdim canım ama zaten buraya yoğun yazıyorum. ordakilere söyle onlar bize katılsın. burda hep beraber olalım canım. aslında sizin kaptanınız böyle motive etmeli. madem kaptansa tüm bilgilerini aktarmalı ve sizi yönlendirmeli. bir de ben topik açmayı düşünüyorum canım. tüm bildiklerimi oraya yazıp bana uyan arkadaşlarla ordada yola devam etmeği düşünüyorumda ondan

canım sen nasıl spor yapmıyosunki. zaten yürüyosun en faydalı sporlardan birini yapıyosun daha ne olacakki. hele bir 1 ay geçsin bak yürüye yürüye vücudun nasıl toplanacak bacakların kaslanacak. popon taş gibi olacak sarkma asla olmayacak. senin başka spora ihtiyacın yokki. ayrıca pilates, mekik sadece kas çalıştırma egzersizleridir. kasları çalıştırır çok kalori yaktırmaz vücudun sadece belli bölgelerini çalıştırır oysa yürürken tüm vücudun çalışır tatlım.

canım biz öyle topik tarzı herkese açık değiliz zaten kuralları var paylaşım ve her hafta cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor..2 hafta üst üste bildiri yapmayan takımdan çıkarılıyor ve mazeretsiz 3gün üst üste paylaşımda bulunmayan vs.. biz toplamda 8 kişi falanız zaten takım elemanları birbirini tanır ve motive eder bir arkadaşımız hamile olduğu için aramızdan ayrılma durumunda kalmıştı da o yüzden sana söylemiştim..istemiyorsan sen bilirsin canım.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…