hugocuk çook azimlisin maşallh allah bozmasın.ben okadar yapamamki kızım müsade etmez.15 dk dabile üstüme çıkıyo yaramaz
eebruli çok güldürdün canım beni ya:roflol: bilirim çok kızarsındelikafadulden
süpersin valla:) bende kurstan geldim pırasa yemeği yedim üzerine limon sıktım şimdide rezene çayımı içiyorum
12 kiloyu ne kadar sürede nasıl verdin cnm
canım senin boyun kaç. kaç kilosun. mesela günlük neler yiyosun. nasıl besleniyosun asla hayır diyemediğin şeyler neler. kaçamakların daha çok neler oluyo
yarın için yeşilmercimek yemeği yapacaktım ama evde kalmamış. bende burda bulmuşım muhabbeti ayrılmak zor geldi. yazdan dolaba attığım taze fasulyeyi koydum ateşe. yarın onları götürürüm yanımda. kızlar varya yarin eşimin üniversiteden arkaadaşına gideceğiz. 2 yıldır görmüyoduk. bayan kendisi eşimin en yakın arkadaşının eski sevgilisiymiş. ayrılmışlar başkasıyla evlenişler ama aklı hala eşimin arkadaşında o yüzden eşimden bilgi almak için irtibatı kesmez ayda yılda bir arar. neyse işte zamanında ben çok kiloluyken beni beğenmemişti. bakışından anlamıştım. orama burama bakmıştı. eşim bana demesede muhakkak ona olumsuz şeyler demiştir. neyse aradan 2 yıl geçti. yarın vücuduma yapışan bi kotum va onu giyeceğim. şöyle güzelde bir makyaj yaparım fıstık gibi olurum bakalım ne diyecek. artık öyle göze batan biyerim kalmadı rahat rahat giyiniyorum dar pantolonlar falan. yarın şoka girecek kesin
allah hep güldürsün inşallah
20 temmuzda diyete başladım 2 ayda 10 kilo verdim, sonra dikkat etmemeye başladım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüş falan yapıyorum ideal kiloma inmeye 3 kilo daha kaldı ama ben extradan 5 kilo daha göndermek istiyorum etimden butumdan
tebrikler peki ilk hafta hemen kilo vermeye başladınmı yoksa bir kaç haftasonramı vermeye başaldın
evet 2 haftada 2.5 kilo vermiştim, her haft 1 kilo verdim idealide bu zaten şimdi kaçamaklar yapsamda abartsamda kilo almıyorumhihoyyyt
bence bu dediğin kişini çokta kişiliği sağlam değilmiş.artık evlenmiş ne soruyorki anlamadım....evet insan bazen beğenilmediğini anlar ki hiç önemli değil kıskançlığından yapar.desene yarın akşamda pek hoş bakmayacak sana çatlasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel dengeli vermişsinkilo verdiğin sürede spor da yapıyormuydun yapıyorsan haftanın kaç günü yapıyordun
hugocuk tıptaki arkadaşımı aradım ama en yakın 26 sına randevu veriyorlar ama ben 20 sinde gidecektim dr a.diyet için.şimdi aradı tekrar endokrinden sıra almış söylersin dedi dr zaten tahliller yapar sana sende hormanlarım bozuk dersin diyetisyene yönlendirebilirmisiniz diye sor yönlendirir büyük bir ihtimal dedi.inşallah olur canım gidebilirim tıptaki diyetisyene
yarın için yeşilmercimek yemeği yapacaktım ama evde kalmamış. bende burda bulmuşım muhabbeti ayrılmak zor geldi. yazdan dolaba attığım taze fasulyeyi koydum ateşe. yarın onları götürürüm yanımda. kızlar varya yarin eşimin üniversiteden arkaadaşına gideceğiz. 2 yıldır görmüyoduk. bayan kendisi eşimin en yakın arkadaşının eski sevgilisiymiş. ayrılmışlar başkasıyla evlenişler ama aklı hala eşimin arkadaşında o yüzden eşimden bilgi almak için irtibatı kesmez ayda yılda bir arar. neyse işte zamanında ben çok kiloluyken beni beğenmemişti. bakışından anlamıştım. orama burama bakmıştı. eşim bana demesede muhakkak ona olumsuz şeyler demiştir. neyse aradan 2 yıl geçti. yarın vücuduma yapışan bi kotum va onu giyeceğim. şöyle güzelde bir makyaj yaparım fıstık gibi olurum bakalım ne diyecek. artık öyle göze batan biyerim kalmadı rahat rahat giyiniyorum dar pantolonlar falan. yarın şoka girecek kesin
hugocuğum ben 6. takım cuma zayıflama yarışmasındayım her hafta cuma günleri saat 11.30 a kadar bildirim yapıyoruz ve paylaşım önemli sadece ve takımımız da bu aralar senin gibi motive edici birine ihtiyaç duyuyor.. kaptanımız da istediğiniz arkadaşlarınız varsa takımda boş yerimiz var dedi..bize katılır mısın bitanem?
tatlım spor yapmayı hiç sevmiyorum üşeniyorum sadece tempolu yürüyüş yapıyorum bölgesel hareketlerde yapsam hiç fena olmayacak ama eyvahedigeldismile yürüyüş yaparak daha rahat kilo verdim yapmadığım zamanlarda nekadr diyet yaparsan yap kilo vermek yavaş ilerliyor
gidersin canım. bende ilk önce endokrinolojiye gitmiştim. sonra ordan diyetisyene gönderdiler benide. çok ilgilendiler. sende artık gönül rahatlığı içinde verirsin kilolarını. diyet listenide bizle paylaş canım
gelmek isterdim canım ama zaten buraya yoğun yazıyorum. ordakilere söyle onlar bize katılsın. burda hep beraber olalım canım. aslında sizin kaptanınız böyle motive etmeli. madem kaptansa tüm bilgilerini aktarmalı ve sizi yönlendirmeli. bir de ben topik açmayı düşünüyorum canım. tüm bildiklerimi oraya yazıp bana uyan arkadaşlarla ordada yola devam etmeği düşünüyorumda ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?