ben hugoyla zayıflama diye top,k kurmayı düşünüyorum. orda sağlıklı beslenme spor falan bayağı yazarım. herkesede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. topiğimede hepinizi beklerim. haftaya açarım topiği
ben hugoyla zayıflama diye top,k kurmayı düşünüyorum. orda sağlıklı beslenme spor falan bayağı yazarım. herkesede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. topiğimede hepinizi beklerim. haftaya açarım topiği
evet canım öyle işte aklı hala eski sevgilisinde ama yapcak bişey yok. ben kalkıpta biz nişanlıyken eşime çok kilolu diye burun kıvırmasına kızdım canım birde beni önemsemiyodu. zaten bir iki kez görüştük. daha doğrusu şöyle oldu. eşime dediki hafta sonu erkek kardeşim gelecek gezelim beraber dedi. benimde finallerim vardı tezim vardı olmaz gelemeyiz dedim kibarca. eşime dönüp o zaman biz beraber gidelim ararım seni dedi. sanki ben eşekbaşıyım. o zamandan beri sevmem o kızı. bakalım yarın beni görünce ne yapacak. öyle kendide zayıf değildi ama tabiki ben o zamanlar obez sınırında olduğumdan ondan çok daha şişmandım. şimdi çocuğu olmuş bakalım göreceğiz yarın kim önemsizmiş kötükedihüso
canım sen nasıl spor yapmıyosunki. zaten yürüyosun en faydalı sporlardan birini yapıyosun daha ne olacakki. hele bir 1 ay geçsin bak yürüye yürüye vücudun nasıl toplanacak bacakların kaslanacak. popon taş gibi olacak sarkma asla olmayacak. senin başka spora ihtiyacın yokki. ayrıca pilates, mekik sadece kas çalıştırma egzersizleridir. kasları çalıştırır çok kalori yaktırmaz vücudun sadece belli bölgelerini çalıştırır oysa yürürken tüm vücudun çalışır tatlım.
hugocuk sana birşey söyliyeyimmi 2 haftaya yaklaşacak ben artık 4 kaşık yada 6 kaşık diye yiyorum yani hiç kaçamağım olmadı yemek konusunda tatlıları çikolataları hatta akşam arkadaştaydım eşi kokoreç alacaktı aldırmadım bunları hep geri itiyorum önceden içimde kalırdı yemesem ama şimdi hiç içimde kalmıyor ve aramıyorum.evet belki şimdi yiyemiyorum ama zayıfladıktan sonra çok olmamak kaydıyla yerim öyle düşünüyorum.eğer diyetisyen işi olursa bana liste verildiğinde bende senin gibi harfi harfine uyucam önceden olsa uysamda kaçamak yapardım.endokrin bölümüne gidince ilk işim koşu bandına binebilirmiyim onuda sormak olucak.inşallah bi problem çıkmaz haydi bayanlar yola devam durmak yok zemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt banada bi heves sevinç geldi şimdi tutabilene aşk olsun heycanlandım birden:sm_cool:
kollarım diyetten öncede sarkıktı toparlayamıyorum göbişimde de biraz yağ var tek sorunum bu bölgeler göbek erirde kollar ve göğüslere napmalı
kolayı var kollar için yol var. hemde evde oturduğun yerden televizyon izleyerek çalışıyosun şimdi sen internetten gooogleden evde dumbelle kol çalışma diye ara. evde dumbelle yapılacak tüm kol egzersizleri var. çok kapsamlı tüm kol ve göğsü çalıştırıyor. ben 2 yıl yaptım çok memnunum kollarım çok sarkıktı tamamen toplandı bayağı kaslı ama kaslarım şiş değil. onu yap sende 1 ayda toplanır.. 1 litrelik cola şişeleriyle çalışırsın sonuçlar süper oluyor. göbek içinse yürürken göbeğini içe çekip yürü zaten hemen alışırsın çok kolay. zaten sen yürüdükçede yağlarında erir. hem yürüdüğün için göbeğini içe çekerek sarkmaz göbeğin ben bunları uyguladım sarkma yok hiç. tek göğüslerde var biraz
ya kusura bakma canım yanlış anlamışım. ben bugün öğleye tavuk sote yiyeceğim yine çünkü yarın dışarda kayınvalidemde olacağımdan orda zor oluyo o yüzden bende ton balığı hakkımı yerim. birazdan bir sütlü türk kahvesi içerim şekersiz. ardından 1 meyve yerim elma olabilir. bugün artık dans edecem mecbur ondan sonra duş alırım ardından yeşilçay maden suyu. saat 15 gibide yine 1 meyve 10 badem 10 antep fıstığı. akşamada dünden kalan yemeklerin aynısı. ev soğuk canım yemek yapmak istemiyo uğraşamıca. ama yarın dışarda olacağım için mecburen yarının yemeğini bugünden yapmalıyım. yarın için yeşilmercimek yaparım yanımda götürürüm 4 kaşık yarın akşam yemeğimde yerim. yanınada orda bulgur pilavı yaparım artık
çok iyi su şişelerine kum doldurmuştum onlarla çalışıyordum ama dediğin gibi oturduğum yerden uygulayabilirim tşkrlr cnm seni seviyorumkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin yasemin. opuyorumnanaktan
kollarım diyetten öncede sarkıktı toparlayamıyorum göbişimde de biraz yağ var tek sorunum bu bölgeler göbek erirde kollar ve göğüslere napmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?