60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hugoyla zayıflama diye top,k kurmayı düşünüyorum. orda sağlıklı beslenme spor falan bayağı yazarım. herkesede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. topiğimede hepinizi beklerim. haftaya açarım topiği

hugocuk sana birşey söyliyeyimmi 2 haftaya yaklaşacak ben artık 4 kaşık yada 6 kaşık diye yiyorum yani hiç kaçamağım olmadı yemek konusunda tatlıları çikolataları hatta akşam arkadaştaydım eşi kokoreç alacaktı aldırmadım bunları hep geri itiyorum önceden içimde kalırdı yemesem ama şimdi hiç içimde kalmıyor ve aramıyorum.evet belki şimdi yiyemiyorum ama zayıfladıktan sonra çok olmamak kaydıyla yerim öyle düşünüyorum.eğer diyetisyen işi olursa bana liste verildiğinde bende senin gibi harfi harfine uyucam önceden olsa uysamda kaçamak yapardım.endokrin bölümüne gidince ilk işim koşu bandına binebilirmiyim onuda sormak olucak.inşallah bi problem çıkmaz haydi bayanlar yola devam durmak yok zemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt banada bi heves sevinç geldi şimdi tutabilene aşk olsun heycanlandım birden:sm_cool:

geliriz canım boş bırakırmıyız topiğini hiç

2 yılda o arkadaş almıştır kilo doğumda yapmış.yarın sende süz bakalım onu şöyle baştan aşağı
hiç önemseme bakalım ne yapacak

kollarım diyetten öncede sarkıktı toparlayamıyorum göbişimde de biraz yağ var tek sorunum bu bölgeler göbek erirde kollar ve göğüslere napmalı

ay sorma canım banada bu ara bir heycan bi azim geldi cozuttum resmen. delikafadulden . belkide intikam günü yaklaşıyo diye seviniyorumdur sonuçları gördükçe kötükedihüso . beni üzenlerden alacağım intikamım korkunç olacak uleeeeeeeen delikafadulden

kollarım diyetten öncede sarkıktı toparlayamıyorum göbişimde de biraz yağ var tek sorunum bu bölgeler göbek erirde kollar ve göğüslere napmalı

kolayı var kollar için yol var. hemde evde oturduğun yerden televizyon izleyerek çalışıyosun şimdi sen internetten gooogleden evde dumbelle kol çalışma diye ara. evde dumbelle yapılacak tüm kol egzersizleri var. çok kapsamlı tüm kol ve göğsü çalıştırıyor. ben 2 yıl yaptım çok memnunum kollarım çok sarkıktı tamamen toplandı bayağı kaslı ama kaslarım şiş değil. onu yap sende 1 ayda toplanır.. 1 litrelik cola şişeleriyle çalışırsın sonuçlar süper oluyor. göbek içinse yürürken göbeğini içe çekip yürü zaten hemen alışırsın çok kolay. zaten sen yürüdükçede yağlarında erir. hem yürüdüğün için göbeğini içe çekerek sarkmaz göbeğin ben bunları uyguladım sarkma yok hiç. tek göğüslerde var biraz

çok iyi su şişelerine kum doldurmuştum onlarla çalışıyordum ama dediğin gibi oturduğum yerden uygulayabilirim tşkrlr cnm seni seviyorumkaydirigubbakcemile5

menün çok güzemiş ben de şimdi açtım bilgisayarı

çok iyi su şişelerine kum doldurmuştum onlarla çalışıyordum ama dediğin gibi oturduğum yerden uygulayabilirim tşkrlr cnm seni seviyorumkaydirigubbakcemile5

rica ederim tatlım birbirimize destek yardım için burdayız. hep diyorum buda ben diye bişey yok. biz diye bişey var ve biz bir bütünüz

öğlene 1 büyük tabak yeşil salata limon ve zeytinyağı döktüm 2 kaşık yoğurt 8 adet yaprak sarma yedim
akşam yemeğini de artık erkenden yiyorum azönce akşam yemeğimde de 2 patates elma dilimi şeklinde doğradım 2 but bunlara toz kırmızı biber kekik nane karabiber 1 kaşık zeytinyağı karıştırıp fırına attım yanında dacokacimcoook1 tabak yeşil salata 2 yaprak sarma yedim

evet canım sabırsızlıkla bekliyorumşimdiden hayırlı olsunopuyorumnanaktan

hugacum diğer sayflarda bahsettim beslenme şeklimden ama galiba fark etmedin ben 1:68 boyunda 69 kiloyum sabhları slatalık domates peyaz peynir kepek ekmeği zweytinle besleniyorum öüledede genelde sebze ve tavuk yiyorum ama akşamları kaça biliyo abur cumurum çok oluyo akşamdan hayatta dayanamıyorum şu abur cubur şeylere hafta sonlarıda kaçmaklar artıyo eşime güzel kahvaltı hazırlıyayım derkken o yerekn ben bakmıyorum birde bakıyorum ben ondanda çok yemişim

bu arad ara öğün yoğurt ve kepek ekmeğimim yedim işyerinde olduğuım için ancak fırsat buldum bu arad suyuda 7 bardak oldu gün boyu

özellikle insülin direncini aşağılara çekip dahat diyet yapma üzerinde dururum. zaten dediğim gibi insülin dengede oldukça iştah açılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…