60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıyorum çıkış saatim yaklaştı yavaş yavaş hazırlanayım görüşmek üzere çıtır bayanlar byy

farketmemişim canım kusura bakma. aslında gayet güzel beslenen birisin. akşamları sorun anlaşılan. öncelikle şunu düşün. tüm gün yediklerine dikkat edipte akşam kaçırmak o günü bozar. sabahtan akşama kadar güzel beslendin sağlıklı kilo verebilirsin ama akşam kaçırırsan yazık olur. canının çektiğinden 1 yada 2 tane tadımlık al canım. ve akşamları meyve ye

diyete başladığımdan beri canım hiç tatlı istemiyor gerçi başlayalı 5 gün sayılır
bütün tatlı yeme durumlarını başarıyla atlattım umarım kilo verinceye kadar da böyle olur şimdi pantolonumu bile zor kapatıyorum zaten anca düşük belli giyebiliyorum diğer modelde göbeğim sıkıştığından midem rahatsız oluyor ve diyet boyunca abartılı yemememe rağmen yan yağlarımda yana taşmıyormu:kedi: ay çok üzülüyorum sanki simit takmışım havuza atlayacağım :roflol: kendimle biraz alay edyimde aklım başıma gelsin ah vereceğim kilolarımı başka yoplu yok şişmanlık benim kaderim olmammalı bende küçük beden pantolonlar ve badiler giymek istiyorum

sayenizde akşamlardanda kurtulacağım burda size hesap vereceğimi bilmek beni kıstlaya bilir birde biraz tevrübeliyim daha önce 67 kilolardan diyetle 54 düşmüştüm ama bebek falan bu hale geldim hayırlısı artık hafta sonları giremiyecem ama pazartesi sabah hemen hafta sonu ne yedim yazacam

onlarda gider. sen dolma seviyosun galiba. dolman pirinçli olmasın bulgurlu olsun ayrıca içi için yağ kullanma. baharatlı maydonozlu soğanlı nasıl seviyosan bulgura ekle içini hazırla ama yağ koyma. sonra sar dolmayı pişir. ardından tenrereye dövülmüş sarımsak ekle kapat ağzını tenrerenin koksun mis gibi. yerken 1 yemek kaşığı yağ ilave et. bu şekilde yap dolmalarını zararı olmaz. pirinçli yapılan yağ konan dolmalar iştah açar ama bu şekilde yapıp yiyebilirsin

bence güzel bir başarı canım öncelikle tebrik ediyorum 67 den 54 e 13 kilo çok iyi bence zaten tecrübende varmış gene verirsin

ay evet hugocuğum daha önce de demiştin bulgurlu pirinçliye göre daha sağlıklı ama annem yapmıştı ben de dedimki tatlı yemeyeyim bir de saydım adedini önceden saymazdım ama bugün çok haraket yaptım step yaptım 45 dk yürüyüş da 2 saat tabi yavaş yürüdüm merdivenlerden de çok inip çıktım kaydirigubbakcemile2 ama tabi bundan sonra pirinçli sarma dolma olsa dahi yemeyeceğimlmaz: bulgurlu yapacağım

bir daha pirinç ve patates yok çıkarıyorum haytımdan daha sağlıklı gıdallar tüketeceğim sebze ve meyve ağırlıklı olacak söz veriyorumkaydirigubbakcemile2

yasemin maşallahın var. hemen vazgeçiyosun böyle gidersen eğer verirsin kilolarını. pirinç iştah açtığından zorlar seni. canın yine ister. dediğim gibi yersen iştahın hem açılamaz hemde daha uzun süre tok kalırsın. şimdi akşam yemeği yiyorum 2 tane turptan salata yapıtım. rendeledim limonsuyu ve 1 kaşık yağ koydum. 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 8 kaşık barbunya ve 1 dilim kepek ekmek

yarın için ne yemeği düşünüyorsun hugocuğum

yarın için bugünden hazırladım yemeklerimi. yarın gezmeye gideceğimizden şimdi yaptım yemeğimi. öğleye 80 gr. ton balığı ekmek yerim. akşam içinse yeşil fasulye pişirdim 8 kaşık onu yerim yanında 1 dilim ekmek ve bulgur pilavımda var. bunları götürürm yanımda giderken napalım düzen bozulmasın yeterki

yayla çorbası hazır olanlar danmı yapıyoruz hugocuğum yoksa evde kendin mi yapıyorsun daha doğrusu çorba içeceğim zaman hazır içebilirmiyim

bazı insanlar var soruyorsun nasıl bu kadar kilo verdin söylemiyorlar ne var bunda halbuki benim arkadaşımın yengesi de zayıfladı hemde 20 kilodan fazla verdi ama menüsünü falan söylemiyor burda ne güzel paylaşıyoruz

yayla çorbası hazır olanlar danmı yapıyoruz hugocuğum yoksa evde kendin mi yapıyorsun daha doğrusu çorba içeceğim zaman hazır içebilirmiyim

hazır alıyorum canım ama kremalı çorba almıyorum tek aldığım çorbam yayla çorbası. o da 1 kepçe yiyosun zaten. mercimek ve tarhana çorbalarımı kendim yapıyorum. havalar soğukya içim ısınıyo içince

güzelmiş menün çok doyurucu geliyor ben de böyle yapayım en iyisi

böyle kıskançlar çok. halbuki yardımcı olsan hayır dua alsan ne olur değilmi. ama yok işte kskançlık. bende 14 kilo verdim insan bi zayıflamışsın der dimi. yüzüme bakıyolar bön bön. eskiden üzülürdüm o kadar kilo verdim belli olmuyo insanlar anlamıyo diye ama değilmiş hep kıskançlıktanmış. bal gibi zayıfladığımı biliyolarmış. boşver sen bizim kimseye ihtiyacımız yok kendi işimizi kendimiz çok güzel hallediyoruz burda

hugocuğum mercimeği ben de çok seviyorum onu ben şöyle yapıyorum 1 yemek kaşığı mercimek 1 soğan 1 domates 1 kabak 1 yeşil bir de kırmızı biber haşlıyorum sonra blendırdan geçiriyorum içine de 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kırmızı biber 1çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı karabiber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…