böyle kıskançlar çok. halbuki yardımcı olsan hayır dua alsan ne olur değilmi. ama yok işte kskançlık. bende 14 kilo verdim insan bi zayıflamışsın der dimi. yüzüme bakıyolar bön bön. eskiden üzülürdüm o kadar kilo verdim belli olmuyo insanlar anlamıyo diye ama değilmiş hep kıskançlıktanmış. bal gibi zayıfladığımı biliyolarmış. boşver sen bizim kimseye ihtiyacımız yok kendi işimizi kendimiz çok güzel hallediyoruz burda
hugocuğum mercimeği ben de çok seviyorum onu ben şöyle yapıyorum 1 yemek kaşığı mercimek 1 soğan 1 domates 1 kabak 1 yeşil bir de kırmızı biber haşlıyorum sonra blendırdan geçiriyorum içine de 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kırmızı biber 1çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı karabiber
hımm güzel tarif canım sağol. deneyeyim. ben haşlıyorum mercimeği. süzgeçten geçiriyorum. karabiber ekliyorum tek. yağ koymadım hiç.
sanırım yağ katmasam daha hızlı zayıflarım zaten diğer yiyeceklerden yağ alıyorumsenin tarifin süzme mercimek çorbası çok severim bir de aklıma gelmişken biz böyle çorbanın yanında turşu yiyebiliyor muyuz
kızlar bir yerde okudum gece uyumadan önce 1 bardak süt içmek hem iştahı kesiyormuş hemde saat 12 ile 2 arasında vücut uyurken özelbir gelişim hormonu salgılıyormuş işte bu hormona katkı sağlasın diye süt yağların yakımını hızlandırıyormuşbilmiyorumkismile
haa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae
yarın için yeşilmercimek yemeği yapacaktım ama evde kalmamış. bende burda bulmuşım muhabbeti ayrılmak zor geldi. yazdan dolaba attığım taze fasulyeyi koydum ateşe. yarın onları götürürüm yanımda. kızlar varya yarin eşimin üniversiteden arkaadaşına gideceğiz. 2 yıldır görmüyoduk. bayan kendisi eşimin en yakın arkadaşının eski sevgilisiymiş. ayrılmışlar başkasıyla evlenişler ama aklı hala eşimin arkadaşında o yüzden eşimden bilgi almak için irtibatı kesmez ayda yılda bir arar. neyse işte zamanında ben çok kiloluyken beni beğenmemişti. bakışından anlamıştım. orama burama bakmıştı. eşim bana demesede muhakkak ona olumsuz şeyler demiştir. neyse aradan 2 yıl geçti. yarın vücuduma yapışan bi kotum va onu giyeceğim. şöyle güzelde bir makyaj yaparım fıstık gibi olurum bakalım ne diyecek. artık öyle göze batan biyerim kalmadı rahat rahat giyiniyorum dar pantolonlar falan. yarın şoka girecek kesin
sanırım yağ katmasam daha hızlı zayıflarım zaten diğer yiyeceklerden yağ alıyorumsenin tarifin süzme mercimek çorbası çok severim bir de aklıma gelmişken biz böyle çorbanın yanında turşu yiyebiliyor muyuz
canım turşu vücutta su tutar tuzlu olduğundan ama diyete engel olmaz. belki ertesi gün tartıda kilo fazla çıkabilir o kadar ama yenir tabiki
shaire hoşgeldin canım. tüm o koşturmacalarına rağmen diyet yapmayıda ihmal etmediğin için sana kocaman birdiyelim. zayıflıyosun giderek. bahsettiğim eşimin o arkadaşı bunları biz nişanlıyken yaptı. evlendik 2 yıl geçti ancak görüşeceğiz. evlenince görüşmüyoruz zaten ayrı yerlerdeyiz. ben kızın notunu verdim zaten sadece eşim gidelim dedi diye gidyorum benim öyle muhabbetim olmaz fazla onunla.onun amacı eski sevgilisi eşimin ççok yakın arkadaşı olduğundan aklınca laf alacak merak ediyo çünkü hala daha sevdiğine eminim
Hosbulduk canim guzel sozlerin icin tesekkur ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Esinle gorustugune gore bence de unutamamis, boyleleriyle benimde isim olmaz. Iyiki yakin oturmuyor yoksa bahane buldukca gorusurdu bence benneyaptımki
Yinede oyle karsina gecmen cok guzel bir duygu olacaktir eminim. Benimde etrafimda bi kac tip var yarismak isteyen surekli kilodan bahseden ama ben takmiyorum cunki o insanlar beni bozmaya calisiyor, kendime olan guvenim tam, onlarinki tam olmadigi icin baskalarinin guvenini bozmaya calisiyorlar boshayallersmile
evet canım malesef kendileri beceremediklerinden aman az ye bişey olmaz deyip insanın aklını çelmeye çalışıyorlar dikkat et
Ben herkesi kendim gibi iyi niyetli zannederim. Biraz gozum acildi ama hala aptal denecek kadar saf sayilirim :kedi: Yuzume gulup ardimdan konusurlarmis meger.. Ben ise dedikodu yapanlara katilmamayi tercih edip hep susarim. Insanlar malesef gorundukleri gibi olmuyorlar.
Dedigini dikkate alacagim. Zaten oyle diyenler cogaliyor dikkat ettigini gorunce kaydirigubbakcemile3
tabiki artacak. sen zayıflıyosun güzelleşiyosun. bakıyorlar sen kararlısın aklını çelmeye uğraşıyorlar. bendede var böyle gülüp geçiyorum
evet canım zaten hepimiz birbirimize kenetkenmesek zor olurduç şimdiyse hem hoş sohpet hem zayıflama oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?