60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım dooğru diyorsun biz zayıfladıktan sonrada allah nazarlardan saklasın kıskanç insanların kem gözlerinden saklasın inşallah

hımm güzel tarif canım sağol. deneyeyim. ben haşlıyorum mercimeği. süzgeçten geçiriyorum. karabiber ekliyorum tek. yağ koymadım hiç.

ne güzel nazar değmesin 14 kg iyi bir kilo zayıfladığını söylemeyenler kıskançlıktan dememiştir umarım yakında istediğimiz kiloya ulaşırız

hımm güzel tarif canım sağol. deneyeyim. ben haşlıyorum mercimeği. süzgeçten geçiriyorum. karabiber ekliyorum tek. yağ koymadım hiç.

sanırım yağ katmasam daha hızlı zayıflarım zaten diğer yiyeceklerden yağ alıyorumsenin tarifin süzme mercimek çorbası çok severim bir de aklıma gelmişken biz böyle çorbanın yanında turşu yiyebiliyor muyuz

canım turşu vücutta su tutar tuzlu olduğundan ama diyete engel olmaz. belki ertesi gün tartıda kilo fazla çıkabilir o kadar ama yenir tabiki

Oooo Allah muhabbetimizi arttirsin, yeni katilanlar hosgeldiniz opuyorumnanaktan, gun gectikce daha da zayiflariz insallah, hep beraber :teytey:

Bugun okulda sunumum vardi o yuzden yine kosturmayla gecti.

Sabah 10.00 da kalktim (benim icin erken sayilir bile :kedi:)
11.30 gibi 1 ufak kepekli susamli sandvic ekmegi, icinde biraz beyaz peynir salata, marol ve domates. Mide ve bagirsak mikroplarini dengelemek icin yogurt icecegi ama 30 ml felan.

Ara sadece cappuccino :kedi: sunumdan sonra trende tekrar yeme firsati buldum.

15.00 gibi yine sabahki sandvicin aynisini yedim, yanina 1 buyuk yesil elma ve 500 ml su.

Yarim saat once bi mandalin yedim.

Simdi aksam yemegini hazirlayacagim. Firinda biraz kozlenmis patlican ve bol yogurtlu karnibahar (haslanmis). Yanina salata yapmayi dusunuyorum, sebzeden yapilmis yapay et katabilirim (kozlenmis). Doyacagimi dusunsem yapmam belki.

Sabah tarti ac karnina ve ic camasirlariyla 61.3 gosterdi. En azindan yukselmiyor azaliyor ve bu bana acayip moral oluyor kizlar bayanssulusmile

Supermis valla ben uyumadan mutlaka sicak sut icerim aksam yemeginde de hep yogurt yerim. Sadece bu siralar en erken 2de uyuyorum :kedi: o kotuymus.

haa bide şu var. bizim yanımızda eşinle öpüşür durur. dudaklarına yapışır laelaelaelaelae

Ay igrenc hic hoslanmadigim seyler. Ben esimin yaninda en fazla otururum o ne oyle.

O kimmiste seni begenmemis bende oyle tiplerden hic hoslanmam, hem siz evlisiniz muhabbetin arkadasliginda bi siniri var. Sen fistik gibi gideceksin simdi kesin bi yerleri catlayacak zemuszemus keyfini sur canim, gittikce guzelleseceksin cekemeyen cok olacak bayanssulusmile

Son düzenleme:

canım günlük 4 yemek kaşığını geçmesin dedi diyetisyen eğer geçmiyosa sorun değil koyabilirsin

canım turşu vücutta su tutar tuzlu olduğundan ama diyete engel olmaz. belki ertesi gün tartıda kilo fazla çıkabilir o kadar ama yenir tabiki

saol canım ben çorbayla çok severim turşuyu o yüzden sordum şimdilik çıkıyorum yarın sabah görüşmek üzere opuyorumnanaktan

shaire hoşgeldin canım. tüm o koşturmacalarına rağmen diyet yapmayıda ihmal etmediğin için sana kocaman bir diyelim. zayıflıyosun giderek. bahsettiğim eşimin o arkadaşı bunları biz nişanlıyken yaptı. evlendik 2 yıl geçti ancak görüşeceğiz. evlenince görüşmüyoruz zaten ayrı yerlerdeyiz. ben kızın notunu verdim zaten sadece eşim gidelim dedi diye gidyorum benim öyle muhabbetim olmaz fazla onunla.onun amacı eski sevgilisi eşimin ççok yakın arkadaşı olduğundan aklınca laf alacak merak ediyo çünkü hala daha sevdiğine eminim

yarın evde yokum kızlar. belki akşama gelince uğrarım eşimden bana düşerse bilgisayar. uğrayamazsam eğer pazar sabahı erkenden burdayım yine

Hosbulduk canim guzel sozlerin icin tesekkur ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Esinle gorustugune gore bence de unutamamis, boyleleriyle benimde isim olmaz. Iyiki yakin oturmuyor yoksa bahane buldukca gorusurdu bence benneyaptımki

Yinede oyle karsina gecmen cok guzel bir duygu olacaktir eminim. Benimde etrafimda bi kac tip var yarismak isteyen surekli kilodan bahseden ama ben takmiyorum cunki o insanlar beni bozmaya calisiyor, kendime olan guvenim tam, onlarinki tam olmadigi icin baskalarinin guvenini bozmaya calisiyorlar boshayallersmile

evet canım malesef kendileri beceremediklerinden aman az ye bişey olmaz deyip insanın aklını çelmeye çalışıyorlar dikkat et

evet canım malesef kendileri beceremediklerinden aman az ye bişey olmaz deyip insanın aklını çelmeye çalışıyorlar dikkat et

Ben herkesi kendim gibi iyi niyetli zannederim. Biraz gozum acildi ama hala aptal denecek kadar saf sayilirim :kedi: Yuzume gulup ardimdan konusurlarmis meger.. Ben ise dedikodu yapanlara katilmamayi tercih edip hep susarim. Insanlar malesef gorundukleri gibi olmuyorlar.

Dedigini dikkate alacagim. Zaten oyle diyenler cogaliyor dikkat ettigini gorunce kaydirigubbakcemile3

tabiki artacak. sen zayıflıyosun güzelleşiyosun. bakıyorlar sen kararlısın aklını çelmeye uğraşıyorlar. bendede var böyle gülüp geçiyorum

tabiki artacak. sen zayıflıyosun güzelleşiyosun. bakıyorlar sen kararlısın aklını çelmeye uğraşıyorlar. bendede var böyle gülüp geçiyorum

Sorma bende bana moral veriyorlar aciyorlar zannediyorum, dedim ya safim :sinifsinif:

Ben sadece esimin dusundugunu onemsiyorum artik. Herkesin dedigini kafaya taksaydik kendimizden vazgecmek zorunda kalirdik.

Ben burda sizinle beraber muthic guc aliyorum ve yalniz olmadigimi hissediyorum, iyiki varsiniz olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

evet canım zaten hepimiz birbirimize kenetkenmesek zor olurduç şimdiyse hem hoş sohpet hem zayıflama oluyo

evet canım zaten hepimiz birbirimize kenetkenmesek zor olurduç şimdiyse hem hoş sohpet hem zayıflama oluyo

Benim zorlanacagim kesindi valla... ilk deneyimim cunki. Daha once istedim ama hic baslamadim. Simdi sizlerin sayesinde basariyorum. Kucuk seyler bile benim icin buyuk basari..

Suan haberlerde 2 senede 45 kilo veren bir bayani gosteriyorlar. Senin gibi kendi kendine yapilan diyetleri yaptiktan sonra diyetisyene gitmis. Herkes bilincli yapmali ve bizde herkesi tesvik etmeliyiz. Topigini merakla bekliyorum canim opuyorumnanaktan

ben de sabah 10 ayda 50 kg veren bir bayanı izledim o da uzman kontrolünde vermiş..110kgdan 60kg a düşmüş..dedim ben 4aydır diyetteyim daha 66kgdan 60a inemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…