60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl vermiş değişik bişey varmı bizim yaptıklarımızdan başka

ter yiyordum bilinenden diyor yani önce elme yiyormuş ardından salata sonra çorba mesela..ilginç geldi bana da genelde bizim gibi karbonhidrat ve protein ayrılmış hatta programda doktoru da vardı Prof.Ziya Mocan..kadın diyor ki diyetisyene değil uzmana gidin ben hep diyetisyene gittim 4 tahlil falan yapıyorlardı ziya bey bu süreçte 113 tahlil istedi diyor

evet canım aynen diyet listesini sorduğumda millet kem küm ediyodu, artık bende vermiyorum hıh gitsinler diyetisyene bananekaydirigubbakcemile

sağol canım biz hepimiz hastayız... oğlandan kızla bana bulaştı..ne yiyebiliriz napabiliriz diye bakınıyorum... ilaçları içemiyolar çocuklar çünkü...

aaaa kıyamam..hepinize geçmiş olsun tatlım..tabi kendin dahil herkesin bakımı sen de allah kolaylık versin opuyorumnanaktan acil şifalar dilerim

sağol canım biz hepimiz hastayız... oğlandan kızla bana bulaştı..ne yiyebiliriz napabiliriz diye bakınıyorum... ilaçları içemiyolar çocuklar çünkü...

Gecmis olsun canim benim insallah hemen iyilesirsiniz :1no2:

Kizlar aksamki menum:18.30ta yedim

Ceyrek tabak karnibahar (haslanmis)
3 dilim firinda patlican
1 kozlenmis dolmalik biber
1 sebze fileto 50 gram kadar (hazir)
sos olarak sarimsakli yogurt
kucuk tabak yagsiz limonlu salata, iki catal ton baligi attim :kedi:
basinda ve sonunda su ictim

nasil kizlar, cokmu olmus nedir bilmiyorumkismile ?

Bugun bende bi tuhaflik var, doymak bilmiyorum sanki. Simdi yesil cay demledim onu icecegim, insallah ondan sonra bu his gider. Esime yaptigim yemekleri normalde canim cekmez ama onune koyduktan sonra benimden canim cekti.. Cok tuhaf halbuki midem dolu akannehir

Stressten olabilirmi aceba, reglime daha var cunki...? :sm_confused:

shaire aynen canım bugün iştahım çok açık biscüvi bile yedim of of napacam ben bu kaçamaklardan kendime dur demeliyimalsanaalsanasmile

shaire aynen canım bugün iştahım çok açık biscüvi bile yedim of of napacam ben bu kaçamaklardan kendime dur demeliyimalsanaalsanasmile

Esimin artiklarini genelde ben yerim ertesi gun yemedigi icin ama kalktim hemen paketleyip buzdolabina koydum, gitsin gozumun onunden alsanaalsanasmile

Neden istahim acik bende anlamadim. 1 litre yesil cay devirdim hala canim biseyler yemek istiyor.. 1 hafta sonra sinavlarim var simdiden etkisini gosteriyor alsanaalsanasmile

aaaaaaaaa ben gelene kadar herkes gitmişmirmirmirmirbenneyaptımki maibeyaz arkadaşım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah!sayfalara öyle bir göz attım hepsini okuyamadım mümkün değil gündüz bayaaa yazışmışsınız.... farmasi arkadaşımın ceza almasına çok üzüldüm tam olarak ne yazmış bakmadım ama inşallah en kısa zamanda aramıza döner:teselli: bugün yediklerime gelince tüm gün dışarıda olduğum için fırsat buldukça herkesin menüsünde nevarsa onlardan az az yedim 8:00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 haşlanmış yumurta domat salatalık peynir zeytin 2 dilim light ekmek 2 şekersiz çay 11:30 1 fincan az şekerli nescafe 16:00 3 kaşık tavuklu pirinç pilavı 1 bardak ayran 16:30 1 kaşık fırın patates 1 lokma poğaça 1.5 kaşık tavuk göğsü(tatlı)1 az şekerli çay 22:00 1 mandalin 22:40 1 fincan yeşil çay yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar........

Son düzenleme:

Herseyden azar azar yemissin canim bence guzel.

Benim yediklerim nasil? Bu aksam istahim acik, Allah bana sabir versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…