ben de sabah 10 ayda 50 kg veren bir bayanı izledim o da uzman kontrolünde vermiş..110kgdan 60kg a düşmüş..dedim ben 4aydır diyetteyim daha 66kgdan 60a inemedim
nasıl vermiş değişik bişey varmı bizim yaptıklarımızdan başka
bazı insanlar var soruyorsun nasıl bu kadar kilo verdin söylemiyorlar ne var bunda halbuki benim arkadaşımın yengesi de zayıfladı hemde 20 kilodan fazla verdi ama menüsünü falan söylemiyor burda ne güzel paylaşıyoruz
hoşgelsin hugocuğummm nasılsın...
ben de buradayım iyi akşamlar canımopuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasısın. oğlun nasıl oldu
hoşgeldin canım
sağol canım biz hepimiz hastayız... oğlandan kızla bana bulaştı..ne yiyebiliriz napabiliriz diye bakınıyorum... ilaçları içemiyolar çocuklar çünkü...
sağol canım biz hepimiz hastayız... oğlandan kızla bana bulaştı..ne yiyebiliriz napabiliriz diye bakınıyorum... ilaçları içemiyolar çocuklar çünkü...
Bugun bende bi tuhaflik var, doymak bilmiyorum sanki. Simdi yesil cay demledim onu icecegim, insallah ondan sonra bu his gider. Esime yaptigim yemekleri normalde canim cekmez ama onune koyduktan sonra benimden canim cekti.. Cok tuhaf halbuki midem dolu akannehir
Stressten olabilirmi aceba, reglime daha var cunki...? :sm_confused:
shaire aynen canım bugün iştahım çok açık biscüvi bile yedim of of napacam ben bu kaçamaklardan kendime dur demeliyimalsanaalsanasmile
aaaaaaaaa ben gelene kadar herkes gitmişmirmirmirmirbenneyaptımki maibeyaz arkadaşım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah!sayfalara öyle bir göz attım hepsini okuyamadım mümkün değil gündüz bayaaa yazışmışsınız.... farmasi arkadaşımın ceza almasına çok üzüldüm tam olarak ne yazmış bakmadım ama inşallah en kısa zamanda aramıza döner:teselli: bugün yediklerime gelince tüm gün dışarıda olduğum için fırsat buldukça herkesin menüsünde nevarsa onlardan az az yedim 8:00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 haşlanmış yumurta domat salatalık peynir zeytin 2 dilim light ekmek 2 şekersiz çay 11:30 1 fincan az şekerli nescafe 16:00 3 kaşık tavuklu pirinç pilavı 1 bardak ayran 16:30 1 kaşık fırın patates 1 lokma poğaça 1.5 kaşık tavuk göğsü(tatlı)1 az şekerli çay 22:00 1 mandalin 22:40 1 fincan yeşil çay yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?