60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuru kayısı yada 4-5 tane fındık ye canım, yoğurt yedim biraz kendime geldim yarın bol bol yürüyeyim bari çarşıya gideyim kıyafet bakayım ideal kiloma kavuşana kadar almayı düşünmüyorum ama fikir edineyim bayanssulusmile

ayyy canım bende biraz önce açlık krizlerine giridm hemen gidip 1 fincan limonlu yeşil çay içtim geçti önceki öğünlerinde ne yedin okuyamadım ama bu menü akşam için biraz fazla olmuş sanki sen daha az yiyodun hatırladığım kadarıyla..........

iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğimde yediklerimi yazayım işim var çümkü çıkıcam hemen çalışınca malum evde iş bitmiyor :umursamaz: 8 yk taze fasülye,3 çatal makarna,4-5 tane salatalık ve biber turşusu,1 dilim normal ekmek.ve salata yedim biraz öncede bir su bardağında tek şekerli kahveli süt içtim.iyi geceler hanımlar

Menulerim hep degisiyor valla bugun de baska seylere saldirmamak icin boyle bi menu yaptim. Hep sebze biraz ton baligi, masum gorunuyor ama iste cok olmus galiba :çok üzgünüm:

Yarin spor yapayim en iyisi bu gidisle kilo vermek zor olacak yoksa...

güzel canım afiyet olsun!..

moral bozmak yok yarın sporla halldersin benimde kilo vermem durdu ama bırakmak yok bakalım kim kazanıcak kilolarımla inatlaşıcam inşallah ben değil onlar pes edicek:dance::lepi:

Elma sirkeli suyumu icmeyi unutmamaliyim yatmadan..

Onumuzde ki hafta tarcin cayini denemek istiyorum boyle tatli krizleri olmasin diye.

Insallah ise yarar boshayallersmile

moral bozmak yok yarın sporla halldersin benimde kilo vermem durdu ama bırakmak yok bakalım kim kazanıcak kilolarımla inatlaşıcam inşallah ben değil onlar pes edicek:dance::lepi:

Sagol canim sayenizde moralimi hep yuksek tutuyorum... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Bende kilolarima yenilmeyecegim kovacagim hepsini vucudumdan :lepi:

Elma sirkeli suyumu icmeyi unutmamaliyim yatmadan..

Onumuzde ki hafta tarcin cayini denemek istiyorum boyle tatli krizleri olmasin diye.

Insallah ise yarar boshayallersmile
ben onu hiç içemiyorum kafamçokkarıştı ama tarçın kesinlikle iştah kesiyor ben kış çayı yada ıhlamura katıyorum hem güzel hem yararlı

ben onu hiç içemiyorum kafamçokkarıştı ama tarçın kesinlikle iştah kesiyor ben kış çayı yada ıhlamura katıyorum hem güzel hem yararlı

Toz tarcinmi kullaniyorsun yoksa cubukmu?

Bende sute katabilirim gibime geliyor CADIARZU

En iyisini yapiyorsun canim.. Evde ki baharatlar bitsin bende oyle almaya calisacagim..

Bulursam tabi kaydirigubbakcemile3
burada artık her köşede bir aktar var ama tabi yutdışında kolay bulamayabilirsin neyse canım yarın görüşürüz ben çıkıyorum artık uyku bastırdı yorulmuşum yarın tatil :teytey:alkisalkisalkis

Aynen dedigin gibi canim...

Allah rahatlik versin canim iyi tatiller :teytey:

günaydın kızlar kahvaltımı yapıyorum şu anda 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 2 zetin 2 ceviz 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı tavada hafif sotelenmiş (1 adet yeşil biber ve 1 ddoğranmış) domates 1 kaşık yoğurt 1 açık çay maydanozcokacimcoook

domates pişirldiğinde içindeki maddeler daha sağlıklı oluyormuş sadece sebzeler arasında domates için geçerliymiş o yüzden bende hafif pişirdim domatesi bir de sıcak olduğu için daha doyurucu geldi bana

şimdi de bir sütlü türk kahvesi içiyorum
birazdan yürüyüşe çıkarım öğlen yemeğine daha karar vermedimbilmiyorumkismile
öpüyorum hepinizi kalın sağlıcaklakaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşkkür ederim
dün 2 kilo birden vermişim...
hiç bir şey yiyemiyorum...
çocuklar ilaçları çıkarıyo diye fitil vermiş dr bu gün daha iyi gibiler şimdilik....

günaydın kızlar. sabah biraz geç kalktım. malum eşim evde. sabah uyanınca 1 bardak su içtim. ardından 1 dilim peynir 1 haşlama yumurta yedim. bugün dışarda olacağım. yemeklerimi yanıma alacağım.

günaydın arkadaşlar.bugün diyetisyene gittim.vücudum tam bir yağ deposuymuş.çok hareketsizsin dedi.doğru düzgün kas yokmuş bende.bir diyet listesi hazırladık ve hergün spor şart dedi.bakalım bu haftam nasıl geçecek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…