Esimin artiklarini genelde ben yerim ertesi gun yemedigi icin ama kalktim hemen paketleyip buzdolabina koydum, gitsin gozumun onunden alsanaalsanasmile
Neden istahim acik bende anlamadim. 1 litre yesil cay devirdim hala canim biseyler yemek istiyor.. 1 hafta sonra sinavlarim var simdiden etkisini gosteriyor alsanaalsanasmile
ayyy canım bende biraz önce açlık krizlerine giridm hemen gidip 1 fincan limonlu yeşil çay içtim geçti önceki öğünlerinde ne yedin okuyamadım ama bu menü akşam için biraz fazla olmuş sanki sen daha az yiyodun hatırladığım kadarıyla..........Gecmis olsun canim benim insallah hemen iyilesirsiniz :1no2:
Kizlar aksamki menum:18.30ta yedim
Ceyrek tabak karnibahar (haslanmis)
3 dilim firinda patlican
1 kozlenmis dolmalik biber
1 sebze fileto 50 gram kadar (hazir)
sos olarak sarimsakli yogurt
kucuk tabak yagsiz limonlu salata, iki catal ton baligi attim :kedi:
basinda ve sonunda su ictim
nasil kizlar, cokmu olmus nedir bilmiyorumkismile ?
ayyy canım bende biraz önce açlık krizlerine giridm hemen gidip 1 fincan limonlu yeşil çay içtim geçti önceki öğünlerinde ne yedin okuyamadım ama bu menü akşam için biraz fazla olmuş sanki sen daha az yiyodun hatırladığım kadarıyla..........
iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğimde yediklerimi yazayım işim var çümkü çıkıcam hemen çalışınca malum evde iş bitmiyor :umursamaz: 8 yk taze fasülye,3 çatal makarna,4-5 tane salatalık ve biber turşusu,1 dilim normal ekmek.ve salata yedim biraz öncede bir su bardağında tek şekerli kahveli süt içtim.iyi geceler hanımlar
moral bozmak yok yarın sporla halldersin benimde kilo vermem durdu ama bırakmak yok bakalım kim kazanıcak kilolarımla inatlaşıcam inşallah ben değil onlar pes edicek:dance::lepi:Menulerim hep degisiyor valla bugun de baska seylere saldirmamak icin boyle bi menu yaptim. Hep sebze biraz ton baligi, masum gorunuyor ama iste cok olmus galiba :çok üzgünüm:
Yarin spor yapayim en iyisi bu gidisle kilo vermek zor olacak yoksa...
moral bozmak yok yarın sporla halldersin benimde kilo vermem durdu ama bırakmak yok bakalım kim kazanıcak kilolarımla inatlaşıcam inşallah ben değil onlar pes edicek:dance::lepi:
ben onu hiç içemiyorum kafamçokkarıştı ama tarçın kesinlikle iştah kesiyor ben kış çayı yada ıhlamura katıyorum hem güzel hem yararlıElma sirkeli suyumu icmeyi unutmamaliyim yatmadan..
Onumuzde ki hafta tarcin cayini denemek istiyorum boyle tatli krizleri olmasin diye.
Insallah ise yarar boshayallersmile
ben onu hiç içemiyorum kafamçokkarıştı ama tarçın kesinlikle iştah kesiyor ben kış çayı yada ıhlamura katıyorum hem güzel hem yararlı
Toz tarcinmi kullaniyorsun yoksa cubukmu?
Bende sute katabilirim gibime geliyor CADIARZU
çubuk canım ben genelde bütün baharatları çekilmemiş alıyorum
burada artık her köşede bir aktar var ama tabi yutdışında kolay bulamayabilirsin neyse canım yarın görüşürüz ben çıkıyorum artık uyku bastırdı yorulmuşum yarın tatil :teytey:alkisalkisalkisEn iyisini yapiyorsun canim.. Evde ki baharatlar bitsin bende oyle almaya calisacagim..
Bulursam tabi kaydirigubbakcemile3
burada artık her köşede bir aktar var ama tabi yutdışında kolay bulamayabilirsin neyse canım yarın görüşürüz ben çıkıyorum artık uyku bastırdı yorulmuşum yarın tatil :teytey:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?