60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar;

Nasılsınız bakalım.Bence gayet iyisiniz.En azından motivasyon tam.İnanmak başarmanın yarısıdır değil mi?kaydirigubbakcemile3

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.

Akşam yemeğinde dünden kalan domates çorbamın içine biraz şehriye koyup tükettim.
bu da bana yetti.Gece saat 2 ye kadar da temizlik yaptım.benneyaptımki

Bu sabah erken kalabildim.
Bir kase cornfleks yedim.Şuanda da kahvemi içiyorum.
Öptüm hepinizi kızlar sonra görüşürüz,şimdi biraz çalışayım

bugün tam bir hafta oldu 70 kilodan 67ye düştüm çok mutluyum çoook :dance:
darısı başınıza kızlar..
tebrıkler canım super :hooray:
tatlım sporda su ıcmıyormusun onuda dusun hem gece yatmadan tartılma ıle sabah kalktıgında tarılma arasın 500 gr 1 kılo ya kadar fark edıyor..canını sıkma sen en kısa zamanda dıjıtal bır tartı al cazıp fıyatlı olan markalar var bende onlardan bırını kullanıyorum benım okadar tartılmama ragmen cok sukur saglam halasırnaşık şey

arkadaşlar herkese teşekkür ederim :))

darısı başınıza:)

buarada gulgulmez'cim acaba 5li çay nedir?

5li karışım çayı aktarlarda satılıyo isteyince veriyolar.Sanırım içinde biberiye, mate. sinameki,kekik vefunda yaprağından oluşuyo ben sabahları kalkınca büyük bi bardak içiyorum sindirime yardımcı ve tokluk hissi veriyo aldığım aktarda sadece bununla bir ayda 4 kilo verdiğini söyledi bakalım ben onun yalancısıyım yerimseniben

teşekkür ederim :lepi: en kısa sürede alıcam canım. :dance:

hmm hangisinden aldın? apple 30 mu? Ben alıcam bu elma sirkesinden.. Annem su an Almanyada pazar dönücek. Orda bulursan al dedim. Bakalım. Eğer orda bulamazsa su apple 30dan almayı planlıyorum.CADIARZU

canim ben almanyadayim türkiyedekiler den degil burda drogerie markt adi DM var yada destekleyici bitkisel seyler satan yerler BIO MARKT buralarda bulabilir fiyatida 3€ la 5€ arasinda degisiyo uygun yani kaydirigubbakcemile2

tebrikler canim insan ne güzel hissediyo dimi ( ben dönyanin en gözel garisiyamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)

aa Yoncacım süper bizde Dm den alıyoruz bu tarz şeyleri.. Ozaman gelirken 3-4 kutu getirsin bakalım ne olacak. Teşekkür ederim canım..

aa Yoncacım süper bizde Dm den alıyoruz bu tarz şeyleri.. Ozaman gelirken 3-4 kutu getirsin bakalım ne olacak. Teşekkür ederim canım..

bencede getirsin dün internette gördüm elma sirkesi haplari 100 adet 78 tl 200 -400 adet filan 200 bilmem kac tl sok oldum he :1shok: benim aldiklarim 60 tane var icinde günde iki tane aliniyo yani bir aylik kür bence imkaninda varsa okadar para dökme yazik olur vallahi
yalniz dikkat et dozaji düsük olmasin benimkiler 400 mg en yüksek bunu bulabildim

Seni can-ı gönülden kutluyorum.Bir haftada 3 kilo vallahi bravo...Ben de rejime başlayalı bir hafta oldu ama henüz tartılmadım.Regl olduğum için felaket şiş karnım...Tekrar tebrik ediyorum.Darısı başıma..

slm kizlarrrrrr günaydin herkezeeeeeeee
dün yediklerimi yaziyim
sabah öglen arada aklima ne zaman eserse aksama kadar ananas ile lor peyniri
aksam köz patlican sote mantar birazda ton baligi yedim
yarim lt kadar mate zencefil cayi ictim

sunu anlatiyim ben diyet yaparken acayip üsürüm hep ellerim ayaklarim buz gibi olur o yüzdende suyu sicak icerim ki bide sudan üsümiyim dün den beri üsümem durdu nette arastiriyorum zencefili hala

zencefil donma tehlikesi geciren insanlara icirilirmis vicut isisini arttirmak icin ayrica gece hani aklima düser offf su olsa yesem bu olsa yesem arada karnindan gurultu yükselir uyuyyamazssin iskence gibidir

onada cözüm zencefildeymis zencefili 2 cm kadar kesiyosun sicak suda 5 dk kaynatiyosun sicak sütün icine suyunu ekleyip iciyosun acayip rahat latiyo hemen misil misil uyuyosun

ama o ne tatttir ne aromadir hele de sütle mmm ya ben nasil kacirmisim bu tadi hayretttt

kizlar binkere tavsiye ederim

bügünde cenemmi düstü ne kaydirigubbakcemile3

canım ya bizde burdan kazıklanıyoruz.Benim almanyadan getirtme gibi bir imkanım var, Bana isimlerini yazabilirmisin.

akşam tartısı ile sabah tartısı çok farkediyor canım.Sabah tartılmalısın gerçek kilonu öğrenmek için...Yediklerine dikkat ediyorsan bence kilo almamışsındır...

Eh bu zencefili almak farz oldu artık.Vallahi merak ettim..kaydirigubbakcemile3

akşam tartısı ile sabah tartısı çok farkediyor canım.Sabah tartılmalısın gerçek kilonu öğrenmek için...Yediklerine dikkat ediyorsan bence kilo almamışsındır...

Yediklerime dikkat ediyorum. Hem adet dönemime çok az kaldı hemde akşam tartıldığım için öyle oldu diye umuyorum :jeyyar:

Hoşgeldin hulya.Burası kilo verme motivasyonu için birebir.Göreceksin...
Kilo çizelgesi için ''Diyet grupları'' ana başlığı altında ''Kilo çizelgesi nasıl yapılır?'' gibi bir başlık var.Orayı oku sana yardım edecektir...kaydirigubbakcemile2

Slm kızlar öğle menüm belli oldu
Yeşil mercimek çorbası,çoban salata ve 1 dilim beyaz ekmek
(180 kalori) _ (80 kalori) _ (70 kalori) ----------> (330 kalori)
Kolay gelsin

Ben de bu sabah light ekmeğe kaşarlı tost yaptım
1 kupa şekersiz çay ve
domates salatalık yedim.

Şimdi temizliğe başlıyacağım
kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen sarkacak galiba

öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum şu an...

Herkese sevgileerrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…