tebrıkler canım super :hooray:bugün tam bir hafta oldu 70 kilodan 67ye düştümçok mutluyum çoook :dance:
darısı başınıza kızlar..
tatlım sporda su ıcmıyormusun onuda dusun hem gece yatmadan tartılma ıle sabah kalktıgında tarılma arasın 500 gr 1 kılo ya kadar fark edıyor..canını sıkma sen en kısa zamanda dıjıtal bır tartı al cazıp fıyatlı olan markalar var bende onlardan bırını kullanıyorum benım okadar tartılmama ragmen cok sukur saglam halasırnaşık şeyBen dün akşam tartıldım. Tartı 66 gösterdi. Tam 1 kilo almışım. Canım çok sıkıldı. Üzüldüm. Ama daha çok hırs yaptım. 5 Günlük yaptıklarım boşamı gitti diye düşündüm. Ama gitmedi biliyorum. Yılmadan devam. off offf kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar herkese teşekkür ederim :))
darısı başınıza:)
buarada gulgulmez'cim acaba 5li çay nedir?
tebrıkler canım super :hooray:
tatlım sporda su ıcmıyormusun onuda dusun hem gece yatmadan tartılma ıle sabah kalktıgında tarılma arasın 500 gr 1 kılo ya kadar fark edıyor..canını sıkma sen en kısa zamanda dıjıtal bır tartı al cazıp fıyatlı olan markalar var bende onlardan bırını kullanıyorum benım okadar tartılmama ragmen cok sukur saglam halasırnaşık şey
hmm hangisinden aldın? apple 30 mu? Ben alıcam bu elma sirkesinden.. Annem su an Almanyada pazar dönücek. Orda bulursan al dedim. Bakalım. Eğer orda bulamazsa su apple 30dan almayı planlıyorum.CADIARZU
kızlar günaydııınnn
sabah kalktım tuvaletimi yaptım ve tartıldım 67 kiloya düşmüşüm :sm_cool:
dün akşam 1 saat yürüdüm, bir tabak sebze yemeği yedim yanında 2 kaşık yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği..
sabah da iki dilim epek ekmek arası domates ve peynir yedim yanında 2 şekerli çay içtim..
2 adet de kuru kayısımı yedim
bugün tam bir hafta oldu 70 kilodan 67ye düştümçok mutluyum çoook :dance:
darısı başınıza kızlar..
aa Yoncacım süper bizde Dm den alıyoruz bu tarz şeyleri.. Ozaman gelirken 3-4 kutu getirsin bakalım ne olacak. Teşekkür ederim canım..
kızlar günaydııınnn
sabah kalktım tuvaletimi yaptım ve tartıldım 67 kiloya düşmüşüm :sm_cool:
dün akşam 1 saat yürüdüm, bir tabak sebze yemeği yedim yanında 2 kaşık yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği..
sabah da iki dilim epek ekmek arası domates ve peynir yedim yanında 2 şekerli çay içtim..
2 adet de kuru kayısımı yedim
bugün tam bir hafta oldu 70 kilodan 67ye düştümçok mutluyum çoook :dance:
darısı başınıza kızlar..
bencede getirsin dün internette gördüm elma sirkesi haplari 100 adet 78 tl 200 -400 adet filan 200 bilmem kac tl sok oldum he :1shok: benim aldiklarim 60 tane var icinde günde iki tane aliniyo yani bir aylik kür bence imkaninda varsa okadar para dökme yazik olur vallahi
yalniz dikkat et dozaji düsük olmasin benimkiler 400 mg en yüksek bunu bulabildim
Ben dün akşam tartıldım. Tartı 66 gösterdi. Tam 1 kilo almışım. Canım çok sıkıldı. Üzüldüm. Ama daha çok hırs yaptım. 5 Günlük yaptıklarım boşamı gitti diye düşündüm. Ama gitmedi biliyorum. Yılmadan devam. off offf kaydirigubbakcemile5
slm kizlarrrrrr günaydin herkezeeeeeeee
dün yediklerimi yaziyim
sabah öglen arada aklima ne zaman eserse aksama kadar ananas ile lor peyniri
aksam köz patlican sote mantar birazda ton baligi yedim
yarim lt kadar mate zencefil cayi ictim
sunu anlatiyim ben diyet yaparken acayip üsürüm hep ellerim ayaklarim buz gibi olur o yüzdende suyu sicak icerim ki bide sudan üsümiyim dün den beri üsümem durdu nette arastiriyorum zencefili hala
zencefil donma tehlikesi geciren insanlara icirilirmis vicut isisini arttirmak icin ayrica gece hani aklima düser offf su olsa yesem bu olsa yesem arada karnindan gurultu yükselir uyuyyamazssin iskence gibidir
onada cözüm zencefildeymis zencefili 2 cm kadar kesiyosun sicak suda 5 dk kaynatiyosun sicak sütün icine suyunu ekleyip iciyosun acayip rahat latiyo hemen misil misil uyuyosun
ama o ne tatttir ne aromadir hele de sütle mmm ya ben nasil kacirmisim bu tadi hayretttt
kizlar binkere tavsiye ederim
bügünde cenemmi düstü ne kaydirigubbakcemile3
akşam tartısı ile sabah tartısı çok farkediyor canım.Sabah tartılmalısın gerçek kilonu öğrenmek için...Yediklerine dikkat ediyorsan bence kilo almamışsındır...
evet arkadaşlar bendee yeni gelenlerdenim ilk defa yazıyorum ne olursa olsun kilo veremeyenlerden daha doğrusu verse bile2 haftaya geri alan lardann ilaçlara inanmıyorum hatta şimdi olmasa bile ilerde bi zararı olcağına inanıyorum netten çok araştırdım alsammı almasammıı belki buraya yazarsaam utanma belasıı zayıflarımm bilmiyorum bi denicem bu diyette 3.günüm daha doğrusu dikkat emtmede yoksa bi diyet yapıo değilim 1,70 boyum ve 66 kiloyumm evleneli 3 yıl oldu ve ne yaptımsaa eski kiloma düşemedim 62 yee ve bende kilo sırf göbekten ibaret çok kötü oluyoo alırsam göbek şişyo veririsem ordan gidiyoo bakalımm sizlerle paylaşırım gelişimleri şu anki hedefim 60 olmak 6 kilo eder nolcak görces hep beraberr desteklerinizi bekliyorum ve birdee şu kilo bmı yi gösteren grefiği nerden yapabiliirm ? çok yeniyim henüss bilmiyorumda
canım ya bizde burdan kazıklanıyoruz.Benim almanyadan getirtme gibi bir imkanım var, Bana isimlerini yazabilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?