60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydııınnn

sabah kalktım tuvaletimi yaptım ve tartıldım 67 kiloya düşmüşüm :sm_cool:

dün akşam 1 saat yürüdüm, bir tabak sebze yemeği yedim yanında 2 kaşık yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği..

sabah da iki dilim epek ekmek arası domates ve peynir yedim yanında 2 şekerli çay içtim..
2 adet de kuru kayısımı yedim

bugün tam bir hafta oldu 70 kilodan 67ye düştüm çok mutluyum çoook :dance:
darısı başınıza kızlar..

harikasın vintage tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:

tebrikler vintageee :hooray:
darısı başımıza olur inşallah...

bu arada hayırlı sabahlar kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için.

Tebrik ederim darısı başımıza kaydirigubbakcemile2

Herkese günaydın ve güzel bir gün diliyorum.

teşekkür ederim flyyy..

artık daha fazla önemsiyorum kızlar eskiden 2 gün diyet yapıyordum ve kilo vermek yerine kilo alıyordum..
bu grup beni inanılmaz motive ediyor...:)):enbuyukkk:

Ben dün akşam tartıldım. Tartı 66 gösterdi. Tam 1 kilo almışım. Canım çok sıkıldı. Üzüldüm. Ama daha çok hırs yaptım. 5 Günlük yaptıklarım boşamı gitti diye düşündüm. Ama gitmedi biliyorum. Yılmadan devam. off offf kaydirigubbakcemile5

Pırlantacım akşamları tartılmamalısın bence.. Akşamları çünkü hem şişlik oluyo hem bütün gün yediklerin tuvalet vs vs.. eminin ki 1 kilo almamışsındır o sadece şişkinliktir. Adet dönemin yaklaştıysa olabilir mesela.. Sıkma canını işallah 3 gün sonra 2 kilo birden gitmiş görürsün tardıda...

Yılmak yok yola devam..kaydirigubbakcemile5

:teytey:

Ha bide bol bol su iç akşam hafif ye .. o şişlik iner yavaş yavaş..

teşekkür ederim flyyy..

artık daha fazla önemsiyorum kızlar eskiden 2 gün diyet yapıyordum ve kilo vermek yerine kilo alıyordum..
bu grup beni inanılmaz motive ediyor...:)):enbuyukkk:

Bence de vintage benide acaip motive etti. Bende aman boşver nasılsa kilo veremiyorum diye hemen rejimi bırakıveriyordum... Ama busefer başarıcağıma inandım burdakiler sağolsun..:)))

:enbuyukkk:

canım bende flyyy'a katılıyorum kesinlikle sabahları aç karnına tartıl..
sakın pes etme yasakkelime

Slm inci aramıza hoşgeldin valla ben pazartesi günlerini tercih ediyorum :) Ayrıca 1 ayda 6 kilo süper tebrikler

Süper tebrik ederim seni

Günaydın kızlar ve iyi zayıflamalar :)
Dün akşamı yine çorba ve kepek ekmeği ile atlattım

Bu sabah sporumu yapamadım akşama artık 5li çayımı içtim ama :)
Kahvaltı olarak 1 dilim k.ekmeği,peynir ve şekersiz çay

Be arada ben tiji bant kullandığımı söylemedim size sanırım 5 tane kaldı sadece bitti bakalım sonuca bakıcam 5 gün sonra hadi kolay gelsin :)

pırlantacım bence de akşam tartılmaa, sabah kalk tuvalete git sonra tartıl.
ben eminim bundan sadece birkaç gün sonra mutlu haberlerini alıcazzzzz kaydirigubbakcemile5

günaydın

vintage tebrikler :lepi:

kızlar pes etmek yok vereceğiz bu kiloları

flyyy, vintage, zinep
teşekkür ederim yorumlarınız için. ınanın kendimi biraz daha iyi hissettim. Adet dönemimde çok yaklaştı. Hayatımda ilk defa 66'yı görünce çok üzüldüm. Evimde tartı yok akşam spor salonunda tartılmıştım. Eve bi tartı alıcam hemen. Haklısınız bundan sonra akşamları tartılmayacağım.

Yılmak vazgeçmek yok... Azim Azim Azim... ZAFER

ben akşam tartılınca 2 kilo fazla çıkarım gün boyunca iki kilo yemek yemem ama nasıl oluyor bilmem.canım tavsiyem sabah lavabodan sonra tartıl farkı göreceksin

evet arkadaşlar bendee yeni gelenlerdenim ilk defa yazıyorum ne olursa olsun kilo veremeyenlerden daha doğrusu verse bile 2 haftaya geri alan lardann ilaçlara inanmıyorum hatta şimdi olmasa bile ilerde bi zararı olcağına inanıyorum netten çok araştırdım alsammı almasammıı belki buraya yazarsaam utanma belasıı zayıflarımm bilmiyorum bi denicem bu diyette 3.günüm daha doğrusu dikkat emtmede yoksa bi diyet yapıo değilim 1,70 boyum ve 66 kiloyumm evleneli 3 yıl oldu ve ne yaptımsaa eski kiloma düşemedim 62 yee ve bende kilo sırf göbekten ibaret çok kötü oluyoo alırsam göbek şişyo veririsem ordan gidiyoo bakalımm sizlerle paylaşırım gelişimleri şu anki hedefim 60 olmak 6 kilo eder nolcak görces hep beraberr desteklerinizi bekliyorum ve birdee şu kilo bmı yi gösteren grefiği nerden yapabiliirm ? çok yeniyim henüss bilmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…