60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca tartıyada çok güvenmemek lazım. çünkü yağ kaybı olduğunda tartıda belli olmuyor fazla. o yüzden vücuttaki değişikliklere bakmak lazım. mesela 5 kiilo vermiş gözükseydin tartıda buna rağmen göbeğinde yağ olsaydı ve sarksaydı dahamı iyi olurdu. çok kilo vermiş gözükmek kas kaybıdır. mesela benim tartıda fazla oynama olmuyor. seviniyorum demekki kas kaybım az diye çünkü vücudum şekillenmeye başladı yağlarım azaldı en son diyetisyen kontrolüme göre. o zaman 72 çıkmıştım şimdi 69 çıkıyorum ama o zamana göre vücudumda belirgin fark var ama tartıya az yansıyo işte.

sağol canım ben tam olarak senin diyetini uygulayamıyorum hafta içi evde duramadığım için nezaman ne bulursam az az yiyorum ama ben zaten tatlı çok sevmediğimden aramıyorum bazen çayıma bir çay kaşığı şeker kullanıyorum o kadar asitli içecekleri hayatımdan çıkaralı 4 sene oldu benim böreklerle hamurişleriyle aram çoook iyi ondan kilo alıyodum şimdi onlarıda yemiyorum ama bu hafta kilo veremedim moralimi bozmadım çünkü çok yürüyüş yaptığımdan olsa gerek ölçülerim incelmiş belim kalın değildi ama göbek vardı belim 74 kalça 101 basenim kemikli asla çok incelmez sabah tartılırken annem beni gördü senin göbeğin yokolmuş yaa diyorkaydirigubbakcemile3 görüntüde herkes diyet yapma senin hiç fazlalığın yok daha zayıflarsan çirkinolursun diyor ama ben onlara kulak asmıyorum biliyorumki istediğim kiloya gelince çok güzel olacağım:lepi::enbuyukkk:

günaydın kızlar.kahvaltımı yaptım.2 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates,kırmızı biber ve yeşilçay...üzerine de koca bir bardak su içtim.ama karnım hala aç

herkese selammm
dün benim stepper ı akşam getirdiler...
akşam biraz yaptım ama hasta olunca bırakmıştım...
sabah baktım daha iyiyim... en basit seviyede 10 dk kadar yaptım... aman allahım acayip ter attırıyor... süper bi alet... bakalım 1 ayda ne kadar faydası olacak bana....

günaydın kızlar.kahvaltımı yaptım.2 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates,kırmızı biber ve yeşilçay...üzerine de koca bir bardak su içtim.ama karnım hala aç

afiyet olsun canım... o açlık bende de var.. ne kadar yersem yiyim doymuyorum...

gecmis olsun hugocuk insallah bisey cikmaz
ben alisverise ciktim geldim aslinda cok ac hissetmyodum ama ogun atlamiyim diye dunku lahanali balikli salatamdan yedim ve yanina 1 kase tarhana corbasi,2 dilim esmer ekmekle
sanki bu gun kacamak ihtiyacim var.bazi diyetlerde haftada bi ogun kacamak veriyolar.istedigi gibi yiyo.acaba bugun biskuvi tatli turu kacamagi yapsammisempatiksalakcinni

afiyet olsun canım... o açlık bende de var.. ne kadar yersem yiyim doymuyorum...

sanirim benimde adetim yakin oldugum icinmidir nedir bende de pek doygunliuk hissi olusmuyo.normal zamanda daha iyiyim.
tokluk hissi yemek yedikten 20 saniye sonra beyne gidiyomus(yanlissam duzeltin lutfen).o yuzden yediklerinin yeterli olduguna eminsen kalori ve vitamin yonunden bi sure beklemek en iyisi.ben diyette acikmiyorumda arada tatli krizi ve agiz aliskanligi surekli biseler atistirma istiyorum.oyle zamanlar baska seylere ilgimi veriyorum.

selam kızlar. demin kasaba gittim manava. bugün eşime balık kızartacağım yanına çorba ve salata yiyecek. bende pırasa yaparım kendime artık. balıkçıda karides varmış aldım. onuda kızartırım eşime. balık fazla değil çünkü. seviyoda yer artık. bende bugün dünkü börektenmidir nedir aç değilim hiç. öğün atlamamak için yiyorum. dün iki dilim börek yetti bana eskiden olsa tepsinin yarısını götürürdüm. buna şükretmek lazım. kaçamk sormuşsunuz. pek çok diyetisyen haftada 1 gün kaçamak veriyor ama şöyle veriyor. örneğin kaçamak pizza ise sadece o gün istediğiniz kadar piiza yiyosunuz. yani ardından birde tatlı yiyeyim olmuyo. eğer tatlıysa kaçamağınız sadece onu yiyosunuz. yani haftada birkez tek tip kaçamak veriyorlar o kadar

dün akşam börek yediğimden dengelensin diye bu öğlen 80 gr. ton balığı ve 2 yudum kepek ekmeği yedim. dün karbonhidrat birz kaçtı bari bugün dengelensin dedim.

ne güzel tarifler böyle canım keyifli bir diyet için harika tarifler teşekkürler :hulya:

ben az önce öğle yemeğimi yedim
8 kaşık barbunya
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
opuyorumnanaktancokacimcoook

20 saniye değil canım 20 dakika sonra oyüzdende yavaş yiyip tam doymadan sofradan kalkmak gerekiyor ben öyle yapıyorum bazen çok aç olunca hiç doymıycakmışım gibi geliyor masada ne varsa yiyibilirim yani ama kendimi tutuyorum bitirdikten bir 10 dk sonra bakıyorumki bayaaa doymuşum:roflol: yavaş yemek yemeyi hiç beceremem ama bunu bildiğim için doymadan gerektiğince yiyip kalkıyorum ..... hugocuk bugün bizim menüde aynıvereliniortak balık çorba salata ama sen yemiycekmişsin ben yiycemcokacimcoook tabi az az sabah geç yediğim için daha acıkmadım bir saat sonra ancak yerim bu arada sabah kahvaltıdan sonra birdaha tartıldım gene 58 çıktım :teytey: açkende tokkende aynı kilodayım:uhm:

Son düzenleme:
ev temizliği nihayet bitti kızlar. şimdi kalamar kızartıcam. ayrıcada eşime sütlaç yapıyorum

bende bugün hastalığımın ilk günü gibi yavaş yavaş gelmeye başlamış 61.400 e düşmüşüm.2 hafta olduğu için sabah ekstra yumurta salam eski kaşar yedim 3 ml leslie yaptım 1 mandilanada yedim şimdi.
öğlen çorba salata 1 dilim ekmek ayran içicem hadi gitsin şu kilolar:)))

eşime yaptığım sütlaç çok güzel oldu. şimdi 1 elma yiyorum kızlar ardından 1 maden suyu içerim. ve 10 badem 10 antep fıstığı yerim

eşime yaptığım sütlaç çok güzel oldu. şimdi 1 elma yiyorum kızlar ardından 1 maden suyu içerim. ve 10 badem 10 antep fıstığı yerim

eline sağlık canım annemde dün sütlaç yapmıştı ben bol tarçınlı severimcokacimcoook bende öğlen yemeğimi yedim biraz saatlerim şaştı ama evdeyim nede olsa ayarlarım artık 17 gibide yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…