her gün kepek ekmeği alınıyo aam bundan sonra pilav ve patates oldumu
yemiyoruz yerine ekmek yemeyi tercih ediyoruz bunu hiç bilmiyodum ve ben patates haşlama olsun çok tüketen biriyim
ay hugocum senden öğrenecek çok şeyim var canım ya birde bir şey soracam ben açlık henüz hisetmiyorum yinede yoğurt olan ara öğünümü yiyeyimmi yoksa kalsınmıcanım bende patatesi çok severim. baharatlayıp yağsız fırınlardım çok lezzetli olurdu. patates kızartmayı bırakmıştım zaten ama fırınlardım veya salatasını yapardım az yağlı ama yasakladı diyetisyen. zaten benim tanıdığım biri var çok zayıftı eskiden diyetisyene gitmişti farklı bir diyetisyene kilo almak için adam bol bol haşlama patates vermiş iştahı açılsın diye. makarna seviyosan kepekli makarna ye. pilav olarakta bulgur pilavı veya kabuklu pirinçten yapılmış pilav olabilir az yağlı. yani tamamen kesmesende bunları az ye yeter. birde devamlı kepek ekmeği yeme çünkü demir eksikliği yapıyor. hatta en güzeli çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği. bende çok olur uzun zaman yersem kepek ekmeği saçlarım dökülüyor ben karışık yiyorum ekmek. çavdar tam buğday kepek ekmek. devamlı aynı ekmeği yemiyorum yani. bana böyle verdi ekmeği.
öğle menümde yarım balık 1 tane domates 1 dilim ekmek 2 bardak su nasıl sizce
akşamda az yağlı bi salatayla kapatmayı düşünüyorum.bu arada kilo bildirimi nasıl ve nereye yapıyoruz arkadaşlar ne zaman tartılıyoruz
ay hugocum senden öğrenecek çok şeyim var canım ya birde bir şey soracam ben açlık henüz hisetmiyorum yinede yoğurt olan ara öğünümü yiyeyimmi yoksa kalsınmı
hiçbir zaman hiçbir şekilde ara öğün atlama bu çok önemli. Eğer atlarsan bir sonraki öğünde daha çok aç olacaksın bunu unutma. Ayrıca ara öğün yapmak metabolizmayı hızlandırır. Hızlanan metabolizma daha çabuk kilo veriri canım
Hugocuğum balığım fırında yapılmıştı.büyük balıktı eşimle paylaştık.yani nerdeyse tam balıktı.malum karadenizdeyim.bugün çok acele çıktığım için ara öğnlerimi yanıma alamadım akşam salata. Ve yatarken yoğurt meyve mutlaka yiyorum.hafta sonu biraz kaçırmıştım da.bu gün az tutayım dedim
öğle menümde yarım balık 1 tane domates 1 dilim ekmek 2 bardak su nasıl sizce
akşamda az yağlı bi salatayla kapatmayı düşünüyorum.bu arada kilo bildirimi nasıl ve nereye yapıyoruz arkadaşlar ne zaman tartılıyoruz
merhaba kızlar okuldan geldim bugün şu ana kadar yediklerim içtiklerim
sabah kahvaltım( bugün istiklal marşı var diye acele ettim başka birşey yemedim.)
1 küçük dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay
okulda öğleden önce
1 bardak az şekerli çok açık çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
500 ml su
öğlen pideler bendendikaydirigubbakcemile3
yarım pide
1 bardak ayran
1 adet baklava ( anca 1 kk büyüklüğünde)
öğleden sonra
1 bardak çok açık ve az şekerli çay
1 kuru kayısı
şu an evdeyim ve de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum
kızlarrr şimdi bi yerde havucun vücutta yağ depolattığını okudumohaoldumsmile bi bilgisi olan var mı doğru mu acaba...
ben akşamları turpla havucu rendeliyip salata gibi yerdim...CADIARZU
Merhaba KIzlar ben geldimmmmmmmm
geçen hafta hasta olduğumu yazmıştım. Çarşamba sabahı doktora gittim ilaçlarımı aldım 3 günde rapor verdi. bol bol ilaç içtim ve yattım. sabahları ebrulinin geçmiş programlarının tekrarı vardı plates yaptım.
şimdiye kadar o kadar çok şey yazmışsınız ki hepsini okuyamadım kilo verenleri tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
durmak yok yola devam
bu arada bir kaç sabahtır kalkınca tartılıyorum 61 çıkıyorum.
herkese selamlar
teşekkür ederim canımcım valla ben de sizleri çok ama çok özledim.opuyorumnanaktanherkese gunaydin.farmasi hosgeldin canim.senin adina cok uzuldum.valla gittin ama kilosuz geldin seni tebrik ediyorum.
ahh su toplamış halini sevsinler senin 56.5herzamanki gibi süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?