cerenciğim sen 60 kilo olacaksın değilmi çünkü boyun uzun seninde[/QUOT
cnm 60 olmasamda olur 63 de yeter bana boy olunca 60 da çok zayıfsın diyorlardı
sen 60 istiyorsun değilmi aramızda 1 cm var sende 60 da zayıf durursun cnmopuyorumnanaktan
kızlar benim tipimde değişti valla bazen aynada sanki başka birini görür gibi oluyorum çok garip geliyor.
sen 60 istiyorsun değilmi aramızda 1 cm var sende 60 da zayıf durursun cnmopuyorumnanaktan
Sizin boylarınız kaç ??????????
Afeti devran olacaksınız gibi geliyor aklinialirimsmile
kızlar kilo değişikliğini cizelgeye nasıl yansıtıyoruz.
evet canım bende 60 kilo olmak istiyorum. zaten öyle çok yağım yok. sporda 3 yıldır çok şükür düzenli gidiyor. zayıfladıktan sonrada yapacağım sporu bırakmayacağım çok zor oldu spor alışkanlığı kazanmak ama zorda olsa oturttum artık o yüzden 60 kilo iyi olur bende. şimdi bile balık etli oldum
tipin iyi anlamda mı kötü anlamdamı değişti cnm
Sizin boylarınız kaç ??????????
Afeti devran olacaksınız gibi geliyor aklinialirimsmile
benim boyum 1.71
5 i gitti sekiz kilom kaldı boyum 1.60 50 kilo bana süper olur 1.70 boyundaki arkadaşlar 60 kilo olunca hemen hemen aynı ölçülerde oluruz kızzz afet olucaz afet:roflol:sositososito canım ben 5 kilo verirken pek zorlanmadım yerleşmemiş olduğundan heralde ama bundan sonra belliki daha zor olucak.. ilk önce beyaz ekmeği bıraktım tahıllı ekmekler yiyorum şekeri nerdeyse hiç kullanmıyorum bazen çayıma 1 çay kaşığı okadar çikolata falan yemiyorum diğer yemeklerin hepsinden yiyorum ama 4- 5 kaşık 1 tabak dolusu yediklerim salata yada çorba oluyor yemek aralarında 4 saati geçirmemeye çalışıyorum ve 18 den sonraya öğün bırakmıyorum meyve yada içeceklerle geçiriyorum ikl hafta yetmiyodu acıkıyordum ama şimdi hiç acıkmıyorum diyebilirim hatta yediklerim fazla gibi geliyor birde ben bol bol yürüyorum :dance:inş. veririsin cnm 13 kilocuğunu.benimde daha 15 kilo vermem lazım benimde yolum uzun.5 kiloyu verirken neler yaptın nasıl beslendin ve spor yaptınmı bahsedermisin
ben burdan yapıyorum
biraz uğraştırıyor bir kaç kez ileri geri gidip geliyorum ama sonunda yapıyorum:lepi:
teşekkürler cnm inş. becerip yaparım.
5 i gitti sekiz kilom kaldı boyum 1.60 50 kilo bana süper olur 1.70 boyundaki arkadaşlar 60 kilo olunca hemen hemen aynı ölçülerde oluruz kızzz afet olucaz afet:roflol:sositososito canım ben 5 kilo verirken pek zorlanmadım yerleşmemiş olduğundan heralde ama bundan sonra belliki daha zor olucak.. ilk önce beyaz ekmeği bıraktım tahıllı ekmekler yiyorum şekeri nerdeyse hiç kullanmıyorum bazen çayıma 1 çay kaşığı okadar çikolata falan yemiyorum diğer yemeklerin hepsinden yiyorum ama 4- 5 kaşık 1 tabak dolusu yediklerim salata yada çorba oluyor yemek aralarında 4 saati geçirmemeye çalışıyorum ve 18 den sonraya öğün bırakmıyorum meyve yada içeceklerle geçiriyorum ikl hafta yetmiyodu acıkıyordum ama şimdi hiç acıkmıyorum diyebilirim hatta yediklerim fazla gibi geliyor birde ben bol bol yürüyorum :dance:
iyi anlamda canım. artık fondoteni bıraktım. su yeşilçay ve şekeri bırakmak cildimi süper yaptı. zaten sorunlu değildi cildim falan ama sonuçta solgunluk oluyodu o geçti. pırıl pırıl oldu
evet canım bende 60 kilo olmak istiyorum. zaten öyle çok yağım yok. sporda 3 yıldır çok şükür düzenli gidiyor. zayıfladıktan sonrada yapacağım sporu bırakmayacağım çok zor oldu spor alışkanlığı kazanmak ama zorda olsa oturttum artık o yüzden 60 kilo iyi olur bende. şimdi bile balık etli oldum
cnm ben tv den uzmandan dinlemiştim.boyla kilo arasında 10 kilo olunca ideal oluyormuşsun.uzman, bayanlar 10 olan farkı daha fazla açmayın daha incecik olacam diye sağlıksız oluyorsunuz diyordu.yani 60 ideal bizim için.
cnm ben tv den uzmandan dinlemiştim.boyla kilo arasında 10 kilo olunca ideal oluyormuşsun.uzman, bayanlar 10 olan farkı daha fazla açmayın daha incecik olacam diye sağlıksız oluyorsunuz diyordu.yani 60 ideal bizim için.
bende bir uzmandan tv de boyundan 5 kilo aşagı 5 kilo yukarı en ideali diye duymuştum
bende bir uzmandan tv de boyundan 5 kilo aşagı 5 kilo yukarı en ideali diye duymuştum
SNM SENİN BOYUNLA KİLON ARASINDADA 5 KİLO VAR SENCE İDEAL Mİ.BENİM DE AYNI ŞEKİL AMA BEN KENDİMİ HİÇ İDEAL GÖRMÜYORUM
SNM SENİN BOYUNLA KİLON ARASINDADA 5 KİLO VAR SENCE İDEAL Mİ.BENİM DE AYNI ŞEKİL AMA BEN KENDİMİ HİÇ İDEAL GÖRMÜYORUM
Kilomun normal olması için boyumla arada ne kadar fark olmalı?
Boy-kilo uyumu cinsiyete ve yaşa göre değişim gösterir. Yetişkinler için yaklaşık kullandığımız hesaplaması en kolay yol; boy (cm)- 105'tir. Yani 170 cm boyunda 34 yaşında bir kadın için 170-105=65 kg olması gerekir. Ancak vücudun kas kütlesinin azlığı ya da fazlalığı kilonun vücutta dağılımı bu rakamları etkiler. 170 cm boyu olan bir kadın 72 kiloda da vücudunda yağ fazlalığı yoksa yine ideal kilodadır denilebilir.
Diyetisyen Serpil Bozkurt Doğanay
canım bende internetten bazı araştırmalar yapıorum sizinle paylaşmak istedim yaşa göre yağ ve kas oranına göre değişebilir...benim eşimde hekim ve bana 4-5 kilo fazlam olduğunu söylüyor boyum 165 kilom 64.2 ve ben bir zamanlar 60 olmştm ozaman fiziğim inanılmazdı..doğruluk payı yüksek bence ama tabi herkes kendini nasıl iyi hissedıorsa o kiloda olsun ..hepimize bol şans kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?