60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tipin iyi anlamda mı kötü anlamdamı değişti cnm

iyi anlamda canım. artık fondoteni bıraktım. su yeşilçay ve şekeri bırakmak cildimi süper yaptı. zaten sorunlu değildi cildim falan ama sonuçta solgunluk oluyodu o geçti. pırıl pırıl oldu

inş. veririsin cnm 13 kilocuğunu.benimde daha 15 kilo vermem lazım benimde yolum uzun.5 kiloyu verirken neler yaptın nasıl beslendin ve spor yaptınmı bahsedermisin
5 i gitti sekiz kilom kaldı boyum 1.60 50 kilo bana süper olur 1.70 boyundaki arkadaşlar 60 kilo olunca hemen hemen aynı ölçülerde oluruz kızzz afet olucaz afet:roflol:sositososito canım ben 5 kilo verirken pek zorlanmadım yerleşmemiş olduğundan heralde ama bundan sonra belliki daha zor olucak.. ilk önce beyaz ekmeği bıraktım tahıllı ekmekler yiyorum şekeri nerdeyse hiç kullanmıyorum bazen çayıma 1 çay kaşığı okadar çikolata falan yemiyorum diğer yemeklerin hepsinden yiyorum ama 4- 5 kaşık 1 tabak dolusu yediklerim salata yada çorba oluyor yemek aralarında 4 saati geçirmemeye çalışıyorum ve 18 den sonraya öğün bırakmıyorum meyve yada içeceklerle geçiriyorum ikl hafta yetmiyodu acıkıyordum ama şimdi hiç acıkmıyorum diyebilirim hatta yediklerim fazla gibi geliyor birde ben bol bol yürüyorum :dance:

anladım cnm teşekkürler.

iyi anlamda canım. artık fondoteni bıraktım. su yeşilçay ve şekeri bırakmak cildimi süper yaptı. zaten sorunlu değildi cildim falan ama sonuçta solgunluk oluyodu o geçti. pırıl pırıl oldu

benim bile 1 kiloda yüzümde vucudumda farklılıklar oldu güzel anlamda senin 14 kilo olunca daha güzel olmuştur.1 kiloda eşim bile farketti değişikleri

merhabalar hanımlar işler yoğundu ancak girebildim geçmiş sayfalarıda henüz okuyamadım
dün akşam balık buğlama yedim biraz ekmekle

bu sabah domates salatalık peynir 2 tane zeytin peyaz peynir 1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay içtim 4 bardakta su

öğle yemeğim 1,5 kepçe şehriye çorbası,1 küçük kepçe barbunya,2-3 çatal makarna bir dilim normal ekmek.şimdilik bu kadar hanımlar işlerimde yoğun fazla giremedim eski yazılanları okumaya devam edeceğim.

merhaba kızlar bugün sabah bir dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta ve çay ara öğün üç kuru kayısı bir bardak süt...öğlen çorba salata yoğurt akşamada fırında tavuk yapıcam nasıl sizce....ayrıca bugün tartıldım 65.8 le başlamıştım 64.2 geldim bugün iki hafta olucak başlayalı biraz yavaş verıorum..gün aşırı spor yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…