tmm cnmkendini iyi hissettiğinde başla tabiki. ben bazen aman pazartesi başlayayım diyorum bakıyorum abartmışım yemeği pazartesine kadar başlamadan birde kilo almış oluyordum ondan dedim cnm.tabi senin önceki verdiğin kiloyu ve rahatsızlığınıda bilmiyordum.vermiş olduğun 10 kiloyu ne kadar sürede vermiştin cnm:
martın başında başladım canım ağustosun başında da 69.400 düm spor destekli tabi koşu bandım var ona binerek yaptım.
hugocuk sen neden kilo çizelgesi yapmıyorsun
evet canim..bende gecmisi okuyordum...boyum 163...hedefim 60 kilo olmak eyer basarabilirsem 57-58 lere inmeyi düsünüyorum....ama tikerim calismiyo nedense..ayarlamak istedim az önce olmuyo..baklavacığım sen yenimi katıldın gurubumuza hoşgeldin canım. nikin iştah açıyo
evet canim..bende gecmisi okuyordum...boyum 163...hedefim 60 kilo olmak eyer basarabilirsem 57-58 lere inmeyi düsünüyorum....ama tikerim calismiyo nedense..ayarlamak istedim az önce olmuyo..
sanırım site yönetimi diğer sosyal paylaşım sitelerindeki gibi 'beğen' butonuna benzer bişey yapmışlar bir kişi de senin yazdığın bir mesaja katılmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?