60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bende sizlere katiliyorm....su an 68 kiloyum..özel bir diyet yapmiyorum...sabahlari vücüt daha cok yag yakiyormus o yüzden ac karnina kahvemi ictikten sonra ebru salli hanimla egzersiz yapiyorum...yarindan itibarende elma sirkesi icmeye baslayacagim

Son düzenleme:
günaydın hugocuk.
bu sabahki kahvaltım: dereotu maydonoz(vazgeçilmezlerim) 3 çeşit peynir yarım dilim kızarmışş kepek ekmeği 1 bardak süt

kilommm :68.3 :)) 4 gün sıkı direndim ve sonunda 700 gramcık vermişim:) şevk geldi içime hırslandım sonuç alınca. kendinizi bırakmadan yılmadan üstüne gidin kiloların hanımlar elbet sonuç alacaksınızzz :)

hugocuğum ben hala 65 kiloyum kaydirigubbakcemile3 bu sabah aç karna tartıldım yani kilo almıyorum vermiyorumda öylece takılı kaldı demekki bir süre böyle olacak vücudum alışacak demekki aslında almamam da iyi mesela geçen kış olsa nerdeyse 70 olacaktım:hulya:

günaydın yasemin :)) eğer kilon takıldıysa hareketi artırmanı öneririm sana. su içmiyorsan da su iç vücudun su toplamış olabilir belki :S ama inatla üstüne gidince vereceksin bence hiiiiiiç merak etme.:1hug:

tamam canım önerin için teşekkür ederim bana da mantıklı geldi opuyorumnanaktan

ara öğünümde 1 bardak sütlü türk kahvesi içerim. 1 elma yerim. öğleye tavuk sote 1 dilim ekmek yerim. 1 saat sonra ise büyük bardak yeşilçay içerim 1 maden suyu içerim. arada yine 1 armut 10 badem 10 antep fıstığı yerim. akşama yeşil mercimek yapacağım. 4 kaşık yeşil mercimek marul salatası, 1 dilim ekmek ve 4 kaşık bulgur pilavı yerim. akşam 9 gibide bir bardak sütlü türk kahvesi içerim şekersiz ardından 10 buçuk gibide 1 armut yer günü kapatırım tabikide bol su. bugün spor yok ama yarın misafirler gelecek fındıkpare yapacağım bugün. tatlım bugünden hazır olur

günaydın arkadaşlar geçen hafta perşembe günü 76,3 kiloyla buraya katılıp diyete başlamıştım.bugün bir hafta oldu sabah tartıldım 75,5 olmuşum.sizce iyimi verdiğim kilo

Günaydın Kızlarrrrrrr
Sabah uyanınca 2 bardağa yakın ılık su, 1,5 bardak ta ılık sirkeli suyumu içtim
az öncede 1 salatalık yedim şimdide yeşil çay içiyorum
yanmda tam tahıllı ekmek ve salatalık getirdim biraz ekmek te yerim biraz dan

hepinize sağlıklı ,mutlu, huzurlu günlerrrrrrr

günaydın hanımlar dün giremedim söylemiştim burdada dr a gidecektim.gittim geldim endokrin kasımın 29 na gün verdi hugocuk doktora söyledim beni diyetisyene yönlendirebilirmisiniz diye tabi yönlendireyim ama sonuçların gelsin bi dedi ne var ne yok görelim belki zaten yönlendirebilirim dedi.kanı verdim ama kasım 29 da alıcam o güne verdiler offf valla o zamana kadar diyetisyenede gidemiyeceğim.koşu bandını sordum doktora dediki binebilirsin tabi bendede olmuştu kalp ritmi bozukluğu zaten seninde bir defa olmuş bir daha olacağını sanmıyorum ama istersen kardiyoloji doktorunada sorsan iyi olur dedi.ama tıpta işte sıra almadan nasıl sorabilirdimki adam diyecek ekg çekmem lazım e sırada almadım oraya sadece koşu bandını sorcam diye bakalım artık 30 dk ilk önce yavaş yavaş yapayım diyorum.pazar günü pazara çıkıp bol meyve ve sebze alıcam dün zaten hiç kısmadım kendimi yedim yani :kedi: şimdi sabahta küçük bir poğaça ve tek şekerli açık çay içtim.dünkü yediklerimi yazmayayım yazarsam bitmez yazdıklarım klava: onun için siz beni pataklayın pazartesi günü hem dikkat etmeye başlıcam hemde koşu bandına başlıyacğım kaç haftadır 71 deyim koşu bandına başladığımda daha hızlı yani hızlı derken eksilme görebilirim kilomda.benden şimdilik bu kadar arkadaşlar.şimdi dün ki yazdıklarınızı okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…