60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelsin sorular . . .
cimcimenin annesi şimdi sütün yağsız olması şart mı ?
ben ofiste üçgen peyniri çok tüketiyorum bu peyniri yapmak istiyorum bu nedenle hem daha ekonomik hem daha sağlıklı . . . ama yağsız sütle çok tatsız olur sanki . . .

:çok üzgünüm:[/QUOTE]

canim yog yagsiz olmasada olur ne sütle olursa olsun olur tatsiz oluyo biraz ama diyet icin süper eger istersen süte kaynarken biraz tuz ekle yada sonradan tuzla ben bu peynire sonradan nane biraz cesni sarmisak karistiriyorum sonrada biberleri havuclari turp salatalik cubuk seklinde kesip dip sos olarak kullaniyom hani böyle tv karsisinda iyi gidio delikafadulden

canim yog yagsiz olmasada olur ne sütle olursa olsun olur tatsiz oluyo biraz ama diyet icin süper eger istersen süte kaynarken biraz tuz ekle yada sonradan tuzla ben bu peynire sonradan nane biraz cesni sarmisak karistiriyorum sonrada biberleri havuclari turp salatalik cubuk seklinde kesip dip sos olarak kullaniyom hani böyle tv karsisinda iyi gidio delikafadulden

[/QUOTE]

canımcığım bu akşam bu tarifi hemen deneyeceğim o kadar çok tüketiyorum ki çünkü üçgen peynirlerden . . . bu çok daha sağlıklı ve hafif bi alternatif . . .

cimcimenin annesi az diilsin vallahi keyfe bakın yaaaa tv karşısında sebzeli sos keyfi . . .

sositososito

mucizemmmm
demek geldi çiçek tozu . . .
hadi gözümüz aydın yerimseniben çok merak ediyorum biliyosun . . .

:Saruboceq: kilo vermiş olacaksın mucizem :Saruboceq:

ve evetttttttttttttttttttttttttttttttttt şimdi herkessss nereyeeee yudumlamayaaaa yağları yakan yegane sıvıyı yudumlamaya . . .
Suya . . .

:içelim:

Kızlar eve geldim ilk iş yoncanın dedii gibi elmaları dilimleyip üstüne hem zencefil hem tarçın serptim kaydirigubbakcemile3 attım fırına
şimdi fırında bakalım...sırnaşık şey

evi mis gibi bi koku sardııı...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kıssssssssslllaaarrrrrrr 61 olmuşuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

Günaydın kızlarr.... dün markette ne yesem diye diyet bişeyler ararken keşfettim hani bu hazı hızlı bardak çokrbaları varya knorr çabuk çorba kalorisi 75 kcal çok iyiymiş ya 3 öğünde yense hem doyurur hem tok tutar hemde kalorisi çok azmış

Günaydın herkese...

Bende bir kilo vermişiim oleyyyyyyyy 64 hatta 63 buçuk çıktım sabah...yuppiiiii....

Bişiy sorucam kızlar.. ben bu ticker ı nasıl günceliicemm...??

Günaydın bayanlar hepiciğinize :)
Evlibarklı o çabuk çorbalardan tüketiyorum bende her öğlen. Hem pratik, hem ekonomik, hem kalorisi az. Bu arada merak ediyorum yeni kilonu :)

Flyyy bu ticker ını yaparken sık kullanılanlara kaydetmişmiydin. Kaydettiysen sadece şimdiki kilonu ordan değiştiriyosun sanırım. Sonra linki tekrar kullanıcı panelinden kopyalıyosun. Bildiğim kadarıyla böyle. Benimkini güncellemek daha hiç kısmet olmadı ama :)

Günaydın herkese...

Bende bir kilo vermişiim oleyyyyyyyy 64 hatta 63 buçuk çıktım sabah...yuppiiiii....

Bişiy sorucam kızlar.. ben bu ticker ı nasıl günceliicemm...??

canım sitesine tekrar giriceksin baştan oluşturucaksın en son baştan oluşturduğunu sıkkullanılanlara ekle son halini bundan sonra son hali üzerinden güncelleyebilirsin ama şimdi o halini kaydetmediğin için baştan oluşturman lazım

canım bi ara 59,7 yi görmüştüm ama 3 gündür tam 60 kiloyum ama dikkat etmedim dondurma falan yedim bugün tekrar sıkmaya başladım kendimi.haftasonu anneme gidicem o hep zorla yedirir beni offff kilo verdiğimi görünce zaten kızıcak anneler işte.anneminde zorla yedirmelerini atlatırsam hiç bozmadan zayıflarım inşallah.

İnşallah atlatabilirsin arkadaşım. Şayet atlatamazsan annenin nefis yemeklerini :) Sporla, yürüyüşle telefi etmeye çalışırsın. ama biliyoruz ki böylesi daha zor sen direnmeye çalış elinden geldiğincekaydirigubbakcemile5

senin boyun kaç canım?
benim bi arkadaşım var 65 kilo ama boyu 1.75 çok zayıf duruyo hala daha boyu kaldırıyo onun benimki kaldırmadı
benneyaptımki

günaydın hanımlaaarr
kilo veren arkadaşlara kocaman alkış a.s.

dikkat etmemiz gerekn bi yazıyı paylaşayım istedim...

Zayıflama diyetleri içinde en sağlıklısı olanlardan biri Akdeniz diyetidir.
Ancak kilo fazlanız olduğunu düşünüyorsanız, bunun ne kadarının yağ olduğunu öğrenmek için vücut yağ analizi yaptırın ve beslenme ve diyet uzmanı ile beraber hedefinizi belirleyin.
ıdeal vücut ağırlığınızı yaş, fiziksel aktivite düzeyiniz, daha önceki kilo verme girişimleriniz, son beş yıldaki en düşük ve en yüksek ağırlıklarınıza ve sağlık durumunuza göre belirlemek gerekir.
Bu yüzden gerçekçi olun, büyük hedefler yerine küçük ve ulaşılabilir hedefler kişiyi başarıya götürür, aksi halde hayal kırıklığı yaşanır.
Diyet yapan kişilerin düştüğü en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir.
Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı GLıKOJEN DEPOSU VE KANDAKı ŞEKERı BıTıNCE kas içerisindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar,
bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde su kaybeder.
Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur.
Çünkü yüksek protein içeren düşük kalorili diyetler metabolizmayı hızlandırdığı için hızlı kilo kaybı sağlar fakat tartıda görülen, yağ kaybı değil sadece kas ve su kaybıdır.
1 gram kas kaybettiğinizde yaklaşık 2,7 gram su kaybedersiniz ve böylece hızla zayıfladığınızı sanırsınız.
Bunu anlamak için en kolay yol aynaya bakmaktır. Eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz, kollarınız inceliyor ve karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyor ve doğru zayıflamıyorsunuz demektir.

senin boyun kaç canım?
benim bi arkadaşım var 65 kilo ama boyu 1.75 çok zayıf duruyo hala daha boyu kaldırıyo onun benimki kaldırmadı
benneyaptımki

Canım, benim boyum 1.65. Benimde boyum kilomu kaldırmıyo. Bi görsen kocaman bi göbeğim, kocaman göğüslerim var. Üst tarafım kalın. Alt tarafım daha ince üste göre (( Senin boyun kaç?

Günaydın zinep, paylaşımın için teşekkürler.

günaydın kııızlar ..
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum a.s.
bende sabah klasik 2 dilim kepek ekmek arası taze kaşar ve domates yedim..dün de gene 40 dakika yürüyüş yaptım..
umarım bu hafta da 2 kilo veririrm de bira daha rahatlarım arkadaşlar..

Canım, benim boyum 1.65. Benimde boyum kilomu kaldırmıyo. Bi görsen kocaman bi göbeğim, kocaman göğüslerim var. Üst tarafım kalın. Alt tarafım daha ince üste göre (( Senin boyun kaç?

benim boyumda 1.68 canım benimde kocaman bi göbek sorunum var ya 55 olsam gene var gitmiyo hiç ama en azından küçülüyo biraz :bbo:

Günaydın vintage. İnşallah 2 kilo verirsin. Bende sabah 60 dakika yürüdüm. Erken kalkabildim. İşe kadar yürüdüm :)

benim boyumda 1.68 canım benimde kocaman bi göbek sorunum var ya 55 olsam gene var gitmiyo hiç ama en azından küçülüyo biraz :bbo:

Bu göbeklerimiz için düzenli mekik çekmemiz lazım aslında. Ben daha mekik olayını oturtamadım. Göbeğimi küçültsem göğüslerim kocaman. Alt bölgesi geniş olanlar daha şanslı bence. Keşke kalçalarım büyük olsaydı üstüm küçük olsaydı. Benle boyu aynı kilosu fazla arkadaşlarım benden zayıf duruyolar bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…