anladım hayatım evet misafirlikte ne oluyorsa oluyor zaten zaten bir öğrenince diyettesin hiç göstermedikleri ilgiyi gösteriyor insanlar ama biz diyetimize devam edeceğizolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
kahvaltı yaptım az önce
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 açık çay
1 yeşil biber
1 küçük domates
1 açık çay
öğlen yemeğinde de
sebze ağırlıklı bulgurlu(artık pirinç katmıyorum) lahana sarması yaparım :hulya:
kahvaltında öğlen menünde çok güzel cnm çekti
evde annem bile en sevdiğim yemekleri yapıyorkaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlar bende sabah kalkınca 2 su bardağı ılık su içtim. ve işyerine geldiğimde yarım simit ve tek şekerli çay içtim.su içmeye başladım şimdide
günaydın hanımlar bende sabah kalkınca 2 su bardağı ılık su içtim. ve işyerine geldiğimde yarım simit ve tek şekerli çay içtim.su içmeye başladım şimdide
cnm keşke kahvaltıda protein de alsaydın peynir süt yumurta ya da yoğurttan birinide yeseydin
canım aslında kahvaltımı genelde domates zeytin peynir salatalık bir dilim kepek ekmeği ve haftada 3 tane yumurta yemeye çalışıyorum ama değişiklik yapmak istedim bugünde ve sabah açıkcası üşendim bunları hazırlamaya:kedi:
aynen cnm bende hep onları yerdim bugün değişiklik yaptım.bugün haftanın son günü olduğundan heralde değişikliğe gittik.zemuszemus
günaydın kızlarrr...
sabah 7:30 da kalktım
2 bardak ılık su
1 bardak oda sıcaklığında su içtim
1 elma yedim...
9:00 da kahvaltı
1 yumurta yarım kk peynir
1 dilim ekmek yedim
şimdi civanperçemi, melisa ve alıç yaprağından çay yaptım...
regl düzensizlikleri için iyi geliyo dediler ama bakalım...
canım kahvaltını domates salatalık biberle renklendirebilirdin
canım salatalıkla biberi yiyemiyorum... domatesi de alacak param yok...:roflol: taktım ben domatesin fiyatına...
günaydın arkadaşlar bir kaç gündür hiç yazamadım.çünki çoook rahatsızlandım.benim kronik baş dönmem vardı 2 gün önce bi atak geçirdim.neyse şuan iyim.tabi bu arada diyet güm malaesef eşime söz geçiremedim.bozdurdu bana diyetimi bugün tekrar kolları sıvadım.kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 domates 1kk peynir 2 zeytin ve çay içtim şekersiz.bu arada buraya yazmaya başladığımda 62.4 falandı.şuan 60.8 im.birde 2 gündür regl oluyorum.galiba vücudum çok yoruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?