ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım
ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım
kanamaya bağlı olarak kan şeker seviyende düşüş olmuştur dikkat et canım. insilün dengeni bozmayacak şeyler ye tatlım öğrneğin kan şekerini birden yükseltip düşürmeyen
kuru erik , incir ,kayısı ya da kuru elma gibi
ya da elma vs gibi meyve ye canım.
Beni de alın mademKesin kararlıyım salı günü başlıyorum 65 kiloyum. 45e kadar durmayı düşünmüyorum
öğle 1tane biber dolmsı 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek bolda su içtim canlar.birazdan gene yeşil çay içerim
karbonhidrat ağırlıklı olmuş göbişinden kurtulamazsın böyle giderse. karbonhidratı abartma
bugun sabahki menüm 1 şekerli çay ve poaça
öğle:hamburger ve soda hemde kepçap mayonezli
valla ciddiyim
2 haftadır 69 da takıldım kaldım bundan sonra böleçok sinirliyimde aynı zamanda
aaaaaaa canım önemli olan neydi sabırdı dimi ama kilo veremiyorsan inatlaşıyo sende kilolarınla inatlaşıp bırakmıyacaksın devam edeceksin eninde sonunda mutlaka vereceksin başka yolu yok.ben inanki 3 haftanın sonuna kadar veremediğim olmuştu 4 haftanın başlarında yani 1 ay nerdeyse 1 kilo verdiğimi bilirim bünye meselesi canım lütfen yılmak yok olmuş bikere yapacak birşey yok sporla telafi etmeye çalış.yeterki bu yediklerinin arkası gelmesin yolumuza devam azimle ve sabırla canım
yok bırakmıcam tabiki ama çok sıkıldım ya 250 gram bile gitse tamam oluyor dicem ama hiç gitmeyince canım sıkıldı doğrusu.
neyse bakalım.hayırlısı
durmak yok yola devam :)
merhabalarr bugünkü sabah kahvaltım : 1 kaşarlı poğaça bir ayran
ara öğün: 1 elma
öğlen yemeği: tarhana çorbası bulgur pilavı
kaçamak olarak biraz cips yediğim için ara öğün yapmadım.
akşam yemeği olarak da sanırım 1 simit bir ayran olacak çünkü çok düzensiz bi gün cuma günü benim için ne yapmamı tavsiye edersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?