60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

kızlar saat 19 00 civarı gibi eşimle dışarda yemeğe gittik ben hiç birşey almadım
sadece nların yediklerinden eşlik ettim.

4-5 çatal ucuyla pilav
5-6 tane arnavut ciğeri
4-5 çatal salata ( mor lahana marul havuç)
2 bardak su

hugocuk heyecandan sanırım bu yaptıkların kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım sen bişey yemeöişsinde eşin ne yedi ne kadar yedi acaba

şimdi 250 ml elma sirkeli suyumu içtim
bir de 250 ml normal su içtim.

canım sen bişey yemeöişsinde eşin ne yedi ne kadar yedi acaba
canım eşim ezogelin çorba pilav üstü ciğer yedi çocuğun biri ezogelin çorba diğeri pilav üstü döner yedi.
eşin kilolumu canım eğer öyleyse seni kıskanabilir çok kilo verdin diye

canım eşim 180 boyunda 88 kilo ve bilakis benim en büyük destekçim kilo vermede eşim

hugocuğum bir de ben bugün saat 15 00 civarında bunları yediğim için hiç canım istemedi sadece ayıp olmasın diye eşlik ettim kaydirigubbakcemile3

1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tatlı kaşığı haşhaş -pekmez karışımı
2 ceviz
5-6 dilim domates
1.5 adet biber
2 köfte (yaklaşık birer kibrit kutusu kadar)
5 adet patates kızartması
1 büyük fincan az şekerli çok açık çay

Son düzenleme:

iyi olmuş. karnın aç değilmiş sonuçta bende böyle biyere gidecek olursam evden aç çıkmamaya çalışıyorum

nasılsın baklavacığım. varya rumuzun çok iştah açıyor opuyorumnanaktan
evet canim cok istah aciciyimdir..kaydirigubbakcemile3....ben cok iyim ..kilo verdikce insan mutlu oluyo...pazar günleri biraz kendime müsade veriyorum...daha fazla yiyorum hafta arasi yediklerimden...

ögle yemeyinde yesil mercimekli makarnali corba 2 kepce..yaninda 3 kasik ton balik yarim kirmizi paprika 3 parca kaynatilmis brokoli limonlu ve biraz tuzlu

aksam yemeyi..kizartilmis bir tane tavuk kanadi....3 kasik pirinc pilav ,sirkeli su

birde yeni spor ayakkibisi aldim onunla yürüyüs yapmak cok iyi oluyo hani yeni cikti..kalca bacak icin cok iyiymis..topuk kismi yuvarlak olanlardan..haftaya bi kac kiyafetimi dolabimdan cikartmayi düsünüyorum.haftaya insallah 65 kilo olabilirim..

Son düzenleme:

canım bu senin çok yemiş halinmi

kızlar sizlere hayırlı geceler yarın erken kalkmam gerek.
hugocuğum yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah tatlım.
kızlar sizler de inşallah bu hafta istediğiniz kilolara gelirsiniz inşallah hepinizi çok öpüyorum Allah' a emanet olun.

aklıma gelmişken bugün dışardaki yemeğin sonrasında bir tanıdığın düğününe gittik düğün çıkışında başka bir tanıdık beni bayadır belki 4 -5 aydır görmemişti bu gece gördü kadın bana aaaaaaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın dedi ben de 8 kg verdim dedim 56.5 kiloyum dedim .ya sen de çok fazla ileri gitmişsin dedi mest oldum ya döndü döndü sordu nasıl verdin ne yaptın diye

canım bu senin çok yemiş halinmi

cokmu az...bu diyet konularinda pek bi bilgim yok canim...bu güzel topik sayesinde ve sizlerin yardimiyla daha dogru diyet yapmayi ögreneceyim umarim....benimde cuma günü diyetisyenimde randevum var...bakalim ne diyecekler..o güne kadar yazayim ne yediklerimi ictiklerimi...

ya kıslar nerdesinis ya. yarın öğleden sonra yokum zaten. öslicem sizi bugünde kimseler yok ortada yaaa senağlama
hayırlısıyla git gel canım güzel haberle bekliyoruz seni opuyorumnanaktan farmasicim ne güzel bir yerde yiyince otlanabileceğin birileri var ben bugün arkadaşla sahil kenarına gezmeye gittim beraber pideciye gittik arkadaş kuşbaşılı yedi bende 1 lahmacun aklımdan kendime sipariş vermeyip arkadaşa pideni berabere yiyelim demek geldi :roflol::roflol::roflol:ama tabiki söyleyemedim bugün yediklerim 8:40 2 bardak ılık limonlu su 10:00 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim kete peynir domat salatalık 3 şekersiz çay 12:30 1 fincan az şekerli adaçayı 14.30 1 küçük lahmacun 1 ayran 1 tabak karışık salata 16.00 1 fincan şekersiz kış çayı ve şimdide 1 fincan limonlu beşli çay öğlen kaçamak yapınca akşamı pas geçtim:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…