ben geldimmmm....
akşam yemeği olrak 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim yedim...
hugocuk heyecanlı mısın canım...
ben geldimmmm....
akşam yemeği olrak 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim yedim...
hugocuk heyecanlı mısın canım...
hugocuk heyecendan sanırım bu yaptıkların kaydirigubbakcemile3
kızlar saat 19 00 civarı gibi eşimle dışarda yemeğe gittik ben hiç birşey almadım
sadece nların yediklerinden eşlik ettim.
4-5 çatal ucuyla pilav
5-6 tane arnavut ciğeri
4-5 çatal salata ( mor lahana marul havuç)
2 bardak su
şimdi 250 ml elma sirkeli suyumu içtim
bir de 250 ml normal su içtim.
canım eşim ezogelin çorba pilav üstü ciğer yedi çocuğun biri ezogelin çorba diğeri pilav üstü döner yedi.canım sen bişey yemeöişsinde eşin ne yedi ne kadar yedi acaba
eşin kilolumu canım eğer öyleyse seni kıskanabilir çok kilo verdin diye
hugocuğum bir de ben bugün saat 15 00 civarında bunları yediğim için hiç canım istemedi sadece ayıp olmasın diye eşlik ettim kaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tatlı kaşığı haşhaş -pekmez karışımı
2 ceviz
5-6 dilim domates
1.5 adet biber
2 köfte (yaklaşık birer kibrit kutusu kadar)
5 adet patates kızartması
1 büyük fincan az şekerli çok açık çay
evet canim cok istah aciciyimdir..kaydirigubbakcemile3....ben cok iyim ..kilo verdikce insan mutlu oluyo...pazar günleri biraz kendime müsade veriyorum...daha fazla yiyorum hafta arasi yediklerimden...nasılsın baklavacığım. varya rumuzun çok iştah açıyor opuyorumnanaktan
evet canim cok istah aciciyimdir..kaydirigubbakcemile3....ben cok iyim ..kilo verdikce insan mutlu oluyo...pazar günleri biraz kendime müsade veriyorum...daha fazla yiyorum hafta arasi yediklerimden...
ögle yemeyinde yesil mercimekli makarnali corba 2 kepce..yaninda 3 kasik ton balik yarim kirmizi paprika 3 parca kaynatilmis brokoli limonlu ve biraz tuzlu
aksam yemeyi..kizartilmis bir tane tavuk kanadi....3 kasik pirinc pilav ,sirkeli su
birde yeni spor ayakkibisi aldim onunla yürüyüs yapmak cok iyi oluyo hani yeni cikti..kalca bacak icin cok iyiymis..topuk kismi yuvarlak olanlardan..haftaya bi kac kiyafetimi dolabimdan cikartmayi düsünüyorum.haftaya insallah 65 kilo olabilirim..
canım bu senin çok yemiş halinmi
hayırlısıyla git gel canım güzel haberle bekliyoruz seni opuyorumnanaktan farmasicim ne güzel bir yerde yiyince otlanabileceğin birileri var ben bugün arkadaşla sahil kenarına gezmeye gittim beraber pideciye gittik arkadaş kuşbaşılı yedi bende 1 lahmacun aklımdan kendime sipariş vermeyip arkadaşa pideni berabere yiyelim demek geldi :roflol::roflol::roflol:ama tabiki söyleyemedim bugün yediklerim 8:40 2 bardak ılık limonlu su 10:00 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim kete peynir domat salatalık 3 şekersiz çay 12:30 1 fincan az şekerli adaçayı 14.30 1 küçük lahmacun 1 ayran 1 tabak karışık salata 16.00 1 fincan şekersiz kış çayı ve şimdide 1 fincan limonlu beşli çay öğlen kaçamak yapınca akşamı pas geçtim:kedi:ya kıslar nerdesinis ya. yarın öğleden sonra yokum zaten. öslicem sizi bugünde kimseler yok ortada yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?