60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel bir duygu değilmi canım. ama sen genede uzun uzun anlat başarı sırrını çünkü sen 1 kaşık 2 kaşıkla yedin. ama başkasına 4 kaşık yemek az gözükebilir :roflol: o zaman 4 kaşık pilav 4 kaşık tatlı 4 kaşık yemek yedim farmasi böyle yapmış zayıflıcam der sonra veremez çok kulaklarını çınlatrır canım :roflol:

hugocuk ben bu 5 kiloyu 2 hafta icinde verdim..birde evde cok hareket ediyorum temizlik ev isleri yemek cocuklara kosturuyorum..birde limonlu sumu daha iyi sirkeli sumu...

ben ayaküstü olduğu için az yedim sık yedim gün de 3 ana 3ya da 4 ara öğün yedim dedim tatlım soran kişi annem yaşındaydıkaydirigubbakcemile3

diyetisyene gidince herşey düzelir cnım. bende gidiyorum listeye tam uyunca hiç sorun olmuyor ben çok kilo verdim canım. hiç öğün atlama. şimdilik yediklerin yetersiz ama nasılsa diyetisyenin en uygun listeyi verir sana

evet ya tatlım otlanacak birilerinin olması harika
ama senin menü bence her zamanki gibi süper ötesi a.s.:1hug:

evet ya tatlım otlanacak birilerinin olması harika
ama senin menü bence her zamanki gibi süper ötesi a.s.:1hug:

ayyy canım sağolasın senin zayıfladığını farketmişler ne güzel benimkini farketmiyorlarmirmirmirmirmirmirmirmir ben zayıfta olsam çok dar kıyafet giymeyi sevmem çokta kilolu görünmediğimden daha fazla insan anlamadı ancak ben eteklerimin bellerinden anlıyorum 50 kilo olunca herkes anlar artık:lepi:

kızlar midem kazınıyor acaba 20 kadar ya da bir avuç leblebi mi yesem ?
önerisi olan var mı ?

eşim içeride yanına koymuş 5 tane eti puf yiyiyor
bana da ikram ediyor ama yemedimkaydirigubbakcemile3

canım benimde midem kazındı beşli çay içtim istersen bitki çayı yanındada bir iki tane leblebi ye

sağolasın bitanem ama bu sefer de kazıntı geçti kan şekeri devreye girdi sanırım Allah Allah ne güzel oldu ama en iyisi 1 tane elma mı yesem ne dersin?opuyorumnanaktan

canım bazılarıda anlamazlıktan geliyo. farketmiyomuş gibi yapıyo oysaki farkediyo. banada oldu öyle. moral bozma sonuçta sen zayıflıyosan kimse önemli değil

canım bazılarıda anlamazlıktan geliyo. farketmiyomuş gibi yapıyo oysaki farkediyo. banada oldu öyle. moral bozma sonuçta sen zayıflıyosan kimse önemli değil
herzamanki gibi sonuna kadar haklısınolumunekankayizsmile farmasicim canım canın tatlı çektiyse elma yiyebilirsin ama geç oldu yemiyeyim dersen 1 tane varsa kuru kayısı yiyebilirsin

Son düzenleme:
neyse karar verdim 1 adet elma yiyiyorum
üzerine de 250 ml su içerim nasıl ?
şimdi tartıldım 57.3 kg yim sabaha kadar 1 kg gider galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…