kızlar sizlere hayırlı geceler yarın erken kalkmam gerek.
hugocuğum yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah tatlım.
kızlar sizler de inşallah bu hafta istediğiniz kilolara gelirsiniz inşallah hepinizi çok öpüyorum Allah' a emanet olun.
aklıma gelmişken bugün dışardaki yemeğin sonrasında bir tanıdığın düğününe gittik düğün çıkışında başka bir tanıdık beni bayadır belki 4 -5 aydır görmemişti bu gece gördü kadın bana aaaaaaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın dedi ben de 8 kg verdim dedim 56.5 kiloyum dedim .ya sen de çok fazla ileri gitmişsin dedi mest oldum yadöndü döndü sordu nasıl verdin ne yaptın diye
ne güzel bir duygu değilmi canım. ama sen genede uzun uzun anlat başarı sırrını çünkü sen 1 kaşık 2 kaşıkla yedin. ama başkasına 4 kaşık yemek az gözükebilir :roflol: o zaman 4 kaşık pilav 4 kaşık tatlı 4 kaşık yemek yedim farmasi böyle yapmış zayıflıcam der sonra veremez çok kulaklarını çınlatrır canım :roflol:
cokmu az...bu diyet konularinda pek bi bilgim yok canim...bu güzel topik sayesinde ve sizlerin yardimiyla daha dogru diyet yapmayi ögreneceyim umarim....benimde cuma günü diyetisyenimde randevum var...bakalim ne diyecekler..o güne kadar yazayim ne yediklerimi ictiklerimi...
hayırlısıyla git gel canım güzel haberle bekliyoruz seni opuyorumnanaktan farmasicim ne güzel bir yerde yiyince otlanabileceğin birileri var ben bugün arkadaşla sahil kenarına gezmeye gittim beraber pideciye gittik arkadaş kuşbaşılı yedi bende 1 lahmacun aklımdan kendime sipariş vermeyip arkadaşa pideni berabere yiyelim demek geldi :roflol::roflol::roflol:ama tabiki söyleyemedim bugün yediklerim 8:40 2 bardak ılık limonlu su 10:00 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim kete peynir domat salatalık 3 şekersiz çay 12:30 1 fincan az şekerli adaçayı 14.30 1 küçük lahmacun 1 ayran 1 tabak karışık salata 16.00 1 fincan şekersiz kış çayı ve şimdide 1 fincan limonlu beşli çay öğlen kaçamak yapınca akşamı pas geçtim:kedi:
hayırlısıyla git gel canım güzel haberle bekliyoruz seni opuyorumnanaktan farmasicim ne güzel bir yerde yiyince otlanabileceğin birileri var ben bugün arkadaşla sahil kenarına gezmeye gittim beraber pideciye gittik arkadaş kuşbaşılı yedi bende 1 lahmacun aklımdan kendime sipariş vermeyip arkadaşa pideni berabere yiyelim demek geldi :roflol::roflol::roflol:ama tabiki söyleyemedim bugün yediklerim 8:40 2 bardak ılık limonlu su 10:00 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim kete peynir domat salatalık 3 şekersiz çay 12:30 1 fincan az şekerli adaçayı 14.30 1 küçük lahmacun 1 ayran 1 tabak karışık salata 16.00 1 fincan şekersiz kış çayı ve şimdide 1 fincan limonlu beşli çay öğlen kaçamak yapınca akşamı pas
1 tane lahmaccunda 250 kalori var yanına 1 ayran içsen işte 300 kalori falan. yani diyete engel değil sadece tavsiye edilmez ama iştahın açılmadıysa veya tekrardan yemek isteğin olmuyosa zayıflama devam eder
evet ya tatlım otlanacak birilerinin olması harika
ama senin menü bence her zamanki gibi süper ötesia.s.:1hug:
kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan
canım benimde midem kazındı beşli çay içtim istersen bitki çayı yanındada bir iki tane leblebi yekızlar midem kazınıyor acaba 20 kadar ya da bir avuç leblebi mi yesem ?
önerisi olan var mı ?
canım benimde midem kazındı beşli çay içtim istersen bitki çayı yanındada bir iki tane leblebi ye
hımm ben bu kalori hesaplamayı hiç bilmiyorum kalorisi çokda değilmiş bende tahmin ettim çünkü hamuru incecikti kıymasıda 1 köfte ancak yapar ama adı lahmacun olunca gözüme kaçamak gibi göründü aslında yarısını yiyince doymuştum ama içine acı biberleri doldurup yiyince iştahım açıldı yarısınıda bırakmaya kıyamadım:roflol::kedi: tekrardan yeme isteğim olmadı canım zaten yemedimde kaydirigubbakcemile5hayırlısıyla git gel canım güzel haberle bekliyoruz seni opuyorumnanaktan farmasicim ne güzel bir yerde yiyince otlanabileceğin birileri var ben bugün arkadaşla sahil kenarına gezmeye gittim beraber pideciye gittik arkadaş kuşbaşılı yedi bende 1 lahmacun aklımdan kendime sipariş vermeyip arkadaşa pideni berabere yiyelim demek geldi :roflol::roflol::roflol:ama tabiki söyleyemedim bugün yediklerim 8:40 2 bardak ılık limonlu su 10:00 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim kete peynir domat salatalık 3 şekersiz çay 12:30 1 fincan az şekerli adaçayı 14.30 1 küçük lahmacun 1 ayran 1 tabak karışık salata 16.00 1 fincan şekersiz kış çayı ve şimdide 1 fincan limonlu beşli çay öğlen kaçamak yapınca akşamı pas
1 tane lahmaccunda 250 kalori var yanına 1 ayran içsen işte 300 kalori falan. yani diyete engel değil sadece tavsiye edilmez ama iştahın açılmadıysa veya tekrardan yemek isteğin olmuyosa zayıflama devam eder
ayyy canım sağolasın senin zayıfladığını farketmişler ne güzel benimkini farketmiyorlarmirmirmirmirmirmirmirmir ben zayıfta olsam çok dar kıyafet giymeyi sevmem çokta kilolu görünmediğimden daha fazla insan anlamadı ancak ben eteklerimin bellerinden anlıyorum 50 kilo olunca herkes anlar artık:lepi:
herzamanki gibi sonuna kadar haklısınolumunekankayizsmile farmasicim canım canın tatlı çektiyse elma yiyebilirsin ama geç oldu yemiyeyim dersen 1 tane varsa kuru kayısı yiyebilirsincanım bazılarıda anlamazlıktan geliyo. farketmiyomuş gibi yapıyo oysaki farkediyo. banada oldu öyle. moral bozma sonuçta sen zayıflıyosan kimse önemli değil
hımm ben bu kalori hesaplamayı hiç bilmiyorum kalorisi çokda değilmiş bende tahmin ettim çünkü hamuru incecikti kıymasıda 1 köfte ancak yapar ama adı lahmacun olunca gözüme kaçamak gibi göründü aslında yarısını yiyince doymuştum ama içine acı biberleri doldurup yiyince iştahım açıldı yarısınıda bırakmaya kıyamadım:roflol::kedi: tekrardan yeme isteğim olmadı canım zaten yemedimde kaydirigubbakcemile5
canım birde tüyo sana lahmacunun üzerine peçeteyi hafif bastır yağını alsın en azından daha az yağlı olur
sağolasın bitanem ama bu sefer de kazıntı geçti kan şekeri devreye girdi sanırım Allah Allah ne güzel oldu ama en iyisi 1 tane elma mı yesem ne dersin?opuyorumnanaktan
canım birde tüyo sana lahmacunun üzerine peçeteyi hafif bastır yağını alsın en azından daha az yağlı olur
vayyyyyy daha neler öğrenicem yaa peçeteyi bastırmak iyi fikirmiş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?