vayyyyyy daha neler öğrenicem yaa peçeteyi bastırmak iyi fikirmiş:roflol:
tabiki mavli mesela ben bütün kızartmaları aşağı yukarı kağıt havlu koyduğum tabağın içersinie alırım yağını alsın diyekaydirigubbakcemile3
haklısın canım benim arkadaşlardan biride diyet yapıyor kilosu çok olduğundan verdiğini pek anlamadım kaç kilo verdin diye herseferinde soruyorum moralim bozulmasın diye tartılmıyorum diyor insan 2 ay tartılmadan nasıl durur ya ben çatlarım ben bu kadar kilo verdim diyorum hiç birşey demiyor suizan beslemiyeyim diyorum ama ozaman bana sinir oluyor galiba:mymeka:mavlicim kesinlikle hugocuğa hak veriyorum bu konuda millet bazen kıskançlığından dile bile getirmiyor 8 kg bu ya boru mu ? ama inadından gene de hiç konu bile açmıyor. benim de çok umrumda oluyor ya öyle durumlarda benim ne hissettiğim çok daha önemli sonuçta kendim için sağlığım için kilo verdim:lepi:
artık yavaş yavaş yatma vakti geldi
daha sırada gece sporu var kızlar:kedi:
haklısın canım benim arkadaşlardan biride diyet yapıyor kilosu çok olduğundan verdiğini pek anlamadım kaç kilo verdin diye herseferinde soruyorum moralim bozulmasın diye tartılmıyorum diyor insan 2 ay tartılmadan nasıl durur ya ben çatlarım ben bu kadar kilo verdim diyorum hiç birşey demiyor suizan beslemiyeyim diyorum ama ozaman bana sinir oluyor galiba:mymeka:
biz demin yaptık :kedi:
açıııııımmmmmmm
hugocuk ve farmasi siz çok yaşayın e mihahahahaha farmasi gece sporu diyince aklıma leslie sansone falan geld ben de mi 3 mil yapsam dedim sonra hugocuk biz demin yaptık diyince çaktım durumu yıkıldım tabi hahahaha D
buda spordu ama leslie ile değildi canım ayrıca kaç mil yaptım ilmiyorum ölçmek aklıma gelmedi :roflol:
canım bir haftada 900 gr çok iyi ve ideal her hafta 1 kilo versek 2 ayda 8 kilo yapar daha ne isteriz...1 saat önce ben de bir yeşil elma yedim.. ne güzel herkes kilo verdi bense bu hafta boyunca sadce 900 gr verdim kendimi eskisi gibi veremyorum rejime çıldıracağım ya:S OFF :'(
canım bir haftada 900 gr çok iyi ve ideal her hafta 1 kilo versek 2 ayda 8 kilo yapar daha ne isteriz...
canım 1 elma yedim 250 ml de su içtim bütün midemin kazıntısını yok etti tavsiye ederim iyi geceler canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?