kız sütlü türk kahvesini hangi arada yaptında içtin
slm kızlarr nasılsnz herkes iidir inş
bende sporumu yaptım kahvaltımı yaptım sonra kabızlık çayımı içtim
güne başldık bakalım
ya ben bişey sorcm şu güsel güsel kilolarından kurtulanlar nasıl bişey uyguladıklarını yazsalar yeni oldugum için sayfa sayısıda çok bi yardımcı olsanz
sabah 6/30 da kalkıyorum 7 de kahvaltı yapıyorum 8 gibide sütlü kahve içiyorum kızımada süt ısıtıyorum 8:20 de de evden çıkıyorum işte böyle cnm
benim boy 1.66
kilo 63.5
hedef en asgari 60 ( şimdilik)
cnm benim 2 yaşında bir kızım var onu kalkıp kreşe hazırlıyorum hayatımda kahvaltı yapmadan evden çıkmamışımdır.erken kalkmaya da alıştım artıkkıyafetlerimi giyer çıkarım makyaj falan yapmam yapsam zaten yetişemiyorumKOCAMAAAAAANNNNNNNNNNMAŞALLAHHHHHHHHH
8:00 de mesaim başlıyor
saati 6:30 a kuruyorum
7:00, 7:15, yada 7:30 da ancak kalkıyorumm 7:50 yada 7:55 de evden çıkıyorum 8:15, 8:20, duruma göre 8:30 da işte oluyorum.
6:30 da kalktığımda bile kahvaltı yapayım, nasıl olsa vakit var deyip yine evden anca 7:45, 7:50 de çıkabiliyoum. bende bi tuhaflık var sempatiksalakcinni
fazlada süslenmem ama bayanssulusmile
Hadi hayırlı olsun
boyun ve kilon kaç ?
hedefin ne?
İnşallah hepimiz çıtır kızlar oluruz
bayanssulusmile:enbuyukkk:a.s.
sorma sorma
akşam annemleri aradım yeğenle de konuştum hala annem pasta yapmış pasta yiyom , kurabiye yiyom deyince içim bir hoş oldu bir de baktım kendimi mutfakta buldum
eşime hemen fındık, ceviz kırdırdım uyduruk bir kurabiye yaptım
üsteelik sıcak sıcak fırından çıkınca 4 tane yedimohaoldumsmileklava:
teşekkür ederim canım boyum 169 cm kilom 63 bi beş kilo versem yeter inşallah inşallah 38 bedene rahatça girsem yeterkaydirigubbakcemile2
ceren kahvaltına da öteki sayfalar da okuduğum ara öğününe de inanki diyecek kelime bulamıyorum çok ölçülü kısacası süper bu gidişle hedefi tutturursun.günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim 2 dilim kepekli ekmek 2 kk peynir 5 y.zeytin 1 salatalık 1 domates yedim sonrada 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.
canım kilo vermene çok sevindim Allah daim etsin fakat sabah kahvaltın böyle devam edersen bir müddet sonra acaba aynı hızda kilo verebilir misin? ben sanmıyorum kilo versen de sağlıklı olur mu o da ayrı bir soru neyse sen bilirsin canımcım:1hug:herkese günaydın kızlar...
ben 400 gr daha vermişim 62.2 dedi sabah tartı...2 günde 900 gr verdim...
bu gün sabah 7:30 da kalktım...
2 bardak ılık su içtim
1 elma yedim
stepperda 600 adım çalıştım..
600 adım 16 dakika sürüyor ve 85 kalori yaktırıyormuş...
üzerine de 2 bardak daha su içtim...
sonra çocuklarla uğraştım şimdi
1 yemek kaşığı keten tohumu ve 3 kaşık yoğurdu karıştırdım onu yiyorum...
kesinlikle yenilerek kilo verilir hem de çok güzel ve kalıcı olarak kilo verilir bunu kendim bizzat yaşadım . tebrik ederim seni.günaydın arkadaşlar.ben dün makarna yedim.bu sabah tartılmaya hiç niyetim yoktu nasılsa kilo almışımdır diye.
neyse bi bakıyim dedim.meğerse almamışım.100 gramda vermişim.
ölçülü yedim ama demekki kendini kaybetmeden yemek o kadar da zarar vermiyokaydirigubbakcemile3
canım beslenme tarzın bana göre değil çabuk sağlığından olursun dikkat et bence gene de karar senin..opuyorumnanaktangünaydın kızlar
uyanınca 1 bardak ılık su
1 bardak sirkeli ballı ılık su
arabada 1 ceviz yedim
işe gelince de 1 bardak ılık su 2 büyük bardak çayla beraber 5 adet burçak bisküvi yedim
şimdilik bu kadar
Herkese mutlu huzurlu günler
kahvaltını az da olsa peynir zeytin salatalık domates tarzı şeylerle hareketlendirebilirdin. metabolizmayı güçlü ve zinde tutuyorlar ayrıca iyi çalıştırıyorlar.opuyorumnanaktangünaydın kızlar bende bugün başladım diyete
uyanınca bir bardak sirkeli su
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez
bir bardak şekersiz kuşburnu çayı içtim
keşke 1 tane yeseydin canımopuyorumnanaktansorma sorma
akşam annemleri aradım yeğenle de konuştum hala annem pasta yapmış pasta yiyom , kurabiye yiyom deyince içim bir hoş oldu bir de baktım kendimi mutfakta buldum
eşime hemen fındık, ceviz kırdırdım uyduruk bir kurabiye yaptım
üsteelik sıcak sıcak fırından çıkınca 4 tane yedimohaoldumsmileklava:
günaydın arkadaşlar
ben mercimek çorbasını çok severim
dün yaptım fazla yiyemedim ama bu sabah 1 kase içtim
1 tanede haşlanmış yumurta yedim
sabah aç karnınada 1 bardak ılık su içtim
kötümü ettim bilmiyorum ama canım çorba istedi sabah sabah
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?