bugünde önüme gelene sardım valla recep ivedik gibi. doktor pratisyendi ayağıma baktı kemik fırlamış kemik bu dedi. bende olurmu görmüyomusun kemik olsa böyle yumuşak olmaz dedi ağrı birikmiş dedim. doktor bana baktı o zaman çok biliyosan kendin baksaydın gelmeseydin dedi. bende dedim kendim teşhisi koydum onaylatmaya geldim dedim :roflol: . zatende bi daha doktoru görmedim. ortopediyede yollamadılar bakalım aradan zaman geçsin unutsunlar beni o zaman giderim artık
o ne densiz bi doktormuş öyle ya hasta hakkı denen bişey var başhekime şikayet edeceğini söyleseydin keşke nasıl sinirlendim bak şimdi ekrn başında
kızlar ben bugünkü menümü yazıyorum
sabah: yarım simit 3-4 tane zeytin peynir(1 kk)
ara: yeşil elma
öğlen:köfte 2 ince dilim ekmek
akşam:1 kaşık ıspanak yemeği 1 kepce mercimek çorbası.
bugün 3 mil leslie yaptım. ardından 25 dk okula yürüdüm dönüşte 20 dk gara yürüdüm sonra da evime yürüdüm 20 dk.
ama ben idrara çok az çıkıyorum bayanlar sebebi nedir acaba çok yürüdüğüm için vücut ter yoluyla mı atıyor yağı suyu falan?
kızlar akşam akrabanın 7 okumasına gitmiştim orda birilerine sinirlendim eve geldim sinirimden bir dakikada 1 elma 1 armut yedim dahada yiyesim vardı açlıktan değil çünkü aç değildimÇok üzgünüm çoook
bugün diyetisyenime gittim sadece 400gram wermişim.....iki haftada 600gram yagdan gitmiş200gram suyum artmış....we tiroit çıktı kan testi yaptırdım bgn dytsyenm dedi dahiliyeye git kilo werememene sebep olr tiroit dedi perşmbeye randewu aldım hmn,moralim bozuldu
gurbet güzeli arkadaşım link göndermiş leslinin 70 dklık 15 dakikasını yaptım sinir falan kalmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bu kadın 70 dk yı nasıl yapıyor bide çenesi 1 saniye durmuyor aaa ben çok konuşurum zannediyodum kulaklarım ağrıdı artık sesini kısar tempolu bir müzik açar öyle yaparım sabah:roflol: akşamları bu kadar yeter sabah uzun yaparımkaydirigubbakcemile2boşver canım sıkma canını. oluyo öyle şeyler dikkat et arkası gelmesin yoksa meyveden bişy olmaz
troitte zor olur ama sonuçta ilaçlarını kullanırsın sporunu yaparsın diyetini yaparsın sorun olmaz bence. sonuçta yağ vermşişsin iyi bence
yağ vermen çok güzel ama rahatsızlığına üzüldüm canım ama sıkma canını tedavinide olursun kiloda verirsin sonuçta bu rahatsızlık varkende kilo vermişsin tedavi olunca daha iyi verirsin Rabbim şifa versin!bugün diyetisyenime gittim sadece 400gram wermişim.....iki haftada 600gram yagdan gitmiş200gram suyum artmış....we tiroit çıktı kan testi yaptırdım bgn dytsyenm dedi dahiliyeye git kilo werememene sebep olr tiroit dedi perşmbeye randewu aldım hmn,moralim bozuldu
yağ vermen çok güzel ama rahatsızlığına üzüldüm canım ama sıkma canını tedavinide olursun kiloda verirsin sonuçta bu rahatsızlık varkende kilo vermişsin tedavi olunca daha iyi verirsin Rabbim şifa versin!
çok saollll ablam:)plazmiq geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
ayyy inş ya werilcek 16kilom war daha.....plazmiq ilaçlarını kullanırsan ve diyetisyenin de ona göre diyet uygularsa sana çok rahat kilo verirsn merak etmeee sıkma cnaını..
bir de şey soracağım ben spor yaptıktan sonra 200 gr daha zayıf çıkıyorum her gün bir önceki günden.. hangisini baz alacağım??
günaydıııına.s.gunaydın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?