60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie yi indiremeyenler kızlar siz nerden indirmeye çalıştınız ben kontrol ettim şimdi linklerin hepsi çalışıyor...
indirmeyi mi yapamadınız...
mesela 3 mili indirmek için 4 part var..
4 partın hepsini indirip sadece 1. partı rar ile açacaksınız...
rapiddden dosya indirirken 1. partı seçin çıkan sayfada slow download linkini tıklayın geri sayım başlayacak bekleyin tekrar download çıkınca tıklayın...kaydet diyin...
o indirmeyi bitirdikten sonra modemi kapatın 1 kaç saniye bekleyin...modemi tekrar açın...
2. partı indirin... 3 milin bütün partlarını aynı klasöre indirin...
her partı indirdikten sonra modemi kapatıp açın...
bütün partlar bitince sadece 1. partı rarla açın diğerleri otomatik açılacaktır...

Son düzenleyen: Moderatör:

o ne densiz bi doktormuş öyle ya hasta hakkı denen bişey var başhekime şikayet edeceğini söyleseydin keşke nasıl sinirlendim bak şimdi ekrn başında

kızlar ben bugünkü menümü yazıyorum
sabah: yarım simit 3-4 tane zeytin peynir(1 kk)
ara: yeşil elma
öğlen:köfte 2 ince dilim ekmek
akşam:1 kaşık ıspanak yemeği 1 kepce mercimek çorbası.

bugün 3 mil leslie yaptım. ardından 25 dk okula yürüdüm dönüşte 20 dk gara yürüdüm sonra da evime yürüdüm 20 dk.
ama ben idrara çok az çıkıyorum bayanlar sebebi nedir acaba çok yürüdüğüm için vücut ter yoluyla mı atıyor yağı suyu falan?

su azmı içiyosun. günlük 2.5 litre içmelisin. ayrıca akşam yemeğide çok az metabolizman yavaşlayacak en azından 5-6 kaşık yeseydin ıspanağı. 1 dilim ekmekte olurdu yanına. ayrıca ben yağın idrarla atıldığını biliyorum ter yoluyla atılmıyor diye biliyorum canım

kızlar akşam akrabanın 7 okumasına gitmiştim orda birilerine sinirlendim eve geldim sinirimden bir dakikada 1 elma 1 armut yedim dahada yiyesim vardı açlıktan değil çünkü aç değildimÇok üzgünüm çoook

boşver canım sıkma canını. oluyo öyle şeyler dikkat et arkası gelmesin yoksa meyveden bişy olmaz

bugün diyetisyenime gittim sadece 400gram wermişim.....iki haftada 600gram yagdan gitmiş200gram suyum artmış....we tiroit çıktıkan testi yaptırdım bgn dytsyenm dedi dahiliyeye git kilo werememene sebep olr tiroit dediperşmbeye randewu aldım hmn,moralim bozuldu

troitte zor olur ama sonuçta ilaçlarını kullanırsın sporunu yaparsın diyetini yaparsın sorun olmaz bence. sonuçta yağ vermşişsin iyi bence

boşver canım sıkma canını. oluyo öyle şeyler dikkat et arkası gelmesin yoksa meyveden bişy olmaz
gurbet güzeli arkadaşım link göndermiş leslinin 70 dklık 15 dakikasını yaptım sinir falan kalmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bu kadın 70 dk yı nasıl yapıyor bide çenesi 1 saniye durmuyor aaa ben çok konuşurum zannediyodum kulaklarım ağrıdı artık sesini kısar tempolu bir müzik açar öyle yaparım sabah:roflol: akşamları bu kadar yeter sabah uzun yaparımkaydirigubbakcemile2

troitte zor olur ama sonuçta ilaçlarını kullanırsın sporunu yaparsın diyetini yaparsın sorun olmaz bence. sonuçta yağ vermşişsin iyi bence

saol cnm ya :)onun ilaçları nasıl oluyohormon gibimi ki?kilo aldırmaz mı pffff
16kilo kadar wermek hedefim,bakalım perşembe ne dicek dahiliyeci:Saruboceq:

yağ vermen çok güzel ama rahatsızlığına üzüldüm canım ama sıkma canını tedavinide olursun kiloda verirsin sonuçta bu rahatsızlık varkende kilo vermişsin tedavi olunca daha iyi verirsin Rabbim şifa versin!

çok saol cnm bugün ögrendim.Rabbm hepimize saglıkla zayıflamayı nasip etsinolumunekankayizsmile

merhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm

2 kaşık karnıbahar yemeği ( patatesli havuçlu )
2 kaşık yoğurt
1 salatalık
1 domates
2 yaprak mor lahana
yaklaşık 2 baget kadar tavuk eti (belki o kadar da yoktur.)

plazmiq geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

yaa su içiyorum 2 litrenin altına düşmüyor ama neden böyle anlamıyorum ya çıldıracağım. hugocukcuuğum akşam yemeğimi erken yemek zorunda kaldım karnım çok acıkmamıştı o yüzden öyle yaptım. huff sizden ne haber??

plazmiq ilaçlarını kullanırsan ve diyetisyenin de ona göre diyet uygularsa sana çok rahat kilo verirsn merak etmeee sıkma cnaını..

bir de şey soracağım ben spor yaptıktan sonra 200 gr daha zayıf çıkıyorum her gün bir önceki günden.. hangisini baz alacağım??

plazmiq geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
çok saollll ablam:)
plazmiq ilaçlarını kullanırsan ve diyetisyenin de ona göre diyet uygularsa sana çok rahat kilo verirsn merak etmeee sıkma cnaını..
ayyy inş ya werilcek 16kilom war daha.....
bir de şey soracağım ben spor yaptıktan sonra 200 gr daha zayıf çıkıyorum her gün bir önceki günden.. hangisini baz alacağım??

sabah uyandığında wcye gittiğinden sora,kiyafetsiz wucut agırlığını baz alıorum ben genelde:)

listem değişti. sabah uyanınca 1 bardak su içtim. ardından bir dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği ve maydonoz yedim diyetisyen verd, maydonozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…