60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi saat 10 a kadar su hariç bişey yiyip içmek yasak. saat 10 da sütsüz şekersiz türk kahvesi içebilirim

günaydın kızlar

sabah uyanınca 250 ml su içtim
tartıldım 56.1 kg geldim . 100 gr daha gitmiş bu sabah :lepi:

sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez karışımı
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml)

öğlen tavuk göğsü yiyeceğim soteleyip. akşamada karnıbahar haşlamıştım onu yoğurtlar yerim artık. bugün 1 saatte spor yapıcam

ben istiyorum int. indiremedim

ben istiyorum int. indiremedim
gurbet güzeli sağolsun bana link göndermiş ama orda sadece izleniyor indirme yok bende indiremedim sinir oldum sende zayıfla sitesinden indirdiğimde açılmadı cdsini takın diye bir not çıkıyor vazgeçtimÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim ekmek yoktu evde yoğurt içine tarçın yaban mersini ananas ve nesfit karıştırıp yedim

günaydın kızlar..bugün sabah 63.5 geldim .ok mutluyum gerçi 20 gün olucak ama olsun 2kilo 200 gram vermişim bunada şükür..galiba metabolizmam biraz yavaş..sabahda bir meyve ve corn flakes yedim

günaydınlarrr ben dün spordan sonra 67.8 dim bugün 68.2 çıkıyorum. sanırım dünkü öğlen yemeğimle akşam yemeğimi çok yakın vakitlerde yememden kaynaklanıyor. olsun.. şimdi 70 dakikalık leslieyi indireceğim ama ben 3 millik olanı 2 hafta yapacağım sonra 70 dakikalığa geçeceğim. leslie 2 haftada 3 millik olanın sonuç verdiğini söylüyor. hadi bakalım..
sabah kahvaltımda 1 dilim uno denge light ekmek 2-3 çeşit peynir 2 tane yeşil zeytin yiyeceğim. ve yeşil çay içeceğim.. sizlerde ne haber bakalım..

günaydın kızlar..bugün sabah 63.5 geldim .ok mutluyum gerçi 20 gün olucak ama olsun 2kilo 200 gram vermişim bunada şükür..galiba metabolizmam biraz yavaş..sabahda bir meyve ve corn flakes yedim

bence çok ii vemişsin cnm metabolizmam ii eğer yavaş olsaydı hiç vermezdin aynen devam et.

kızlar ben elma diyeti yapıyorum
sabahları güsel bi kahvaltı ne istersen yee ardından 2 tane ceviz yiyorum
daha sonra 2 saatte 1 elma ve 1 bardak su
25 de başldım 63.5 şuan 63.1

hugocuk akşam yeni açtığın grubu görmeden silmişsin.başka bir yere mi taşıdın yazdıkları

canım topiği yanlış yere açmışım ondan uyarı geldi. başka biyere taşımışlar ama ben yazmayı düşünmüyorum burda bayağı aktifiz zaten

ara öğünde içtiğim sütlü şekersiz türk kahvesini kaldırdı diyetisyen sabah ara öğün yok

birde dediki şekerli sakız bile yok. veya tatlı bişeyin tadına bakmak yok. şekeri hatırlamamak için yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…