dünde diyetisyende beklerken canımı sıktılar. benim grupta obez denecek kadınlar var. neyse işte ben erken gittim ilk sırayı aldım. sonra geldiler yanıma. işte sen neden geliyosun hastamısın falan diye sordular. bende yok dedi zayıflamak için. 83 kiloydum zayıfladım dedim. siz ne zamandır geliyosunuz beni 2 ayda normal kilolu yaptı dedim. hay demez olaydım ne bileyim o kadar kompleksli olacaklarını. bana döndüler senin kilo yok ve hala geliyosun bence sen psikologa git belkide kendini kilolu görüyosun dediler. işte bizde zayıflarsak yüzümüz bu kadarmı kalacak ay hiç zayıflamayalım o zaman yazık aç olduğu her halinden belli gören sadaka verecek dediler. ulen sesimi yükseltsem yükseltemem maşallah dombik dombikler. üzerime çıksalar altta tost gibi dümdüz yaparlar seste çıkaramadım baktım kaldım saf saf
günaydin kizlar..bende bi tarafdan bebisimle ugrasiyorum bir tarafdan yazdiklarinizi okumaya calisiyorum.....benimde bu sabahki kahvaltim...2 fincan kahve..proteinli icecek 250 ml...1 dilim siyah ekmek kk kadar peynir yarim kücük domates....sizce cokmu..
canim o icecek bir ögün yemeyin yerine geciyor...yumurta aki beyazi vitamini varmis o icecekte..değil canım ama şu proteinli içecek ne. ne işe yarıyo neden içiyosun
canim o icecek bir ögün yemeyin yerine geciyor...yumurta aki beyazi vitamini varmis o icecekte..
kızlar 1-2 haftaya aranıza geliyorum inş sositososito
bu hafta regl den dolayı tartılmayacağım önümüzdeki hafta inş. bitince tartılacam ama kıyafetlerimden zayıfladığımı anlıyorum inş. tartıyada önümüzdeki hafta yansır
kızlar 1-2 haftaya aranıza geliyorum inş sositososito
canım şimdi niye gelmiyosun aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?