canım şu anki kilom 73 diğer grupdayım inş 69 olduğum gün burdayımkaydirigubbakcemile3 sabırsızlıkla bekliyorum o günü:lepi:
yaaaa bie misafiler geldi bugün kç kilo oldun en fazla 62 derim çok zayıflamışsın falan dediler ama tartı bugün 68.2 gösteriyordu!! :S bu ne demek ki şimdi:S
acaba kasmı kaybettin yüzün zayıflamasına rağmen vücudunda gözle görülür yağ varmı
yok tatlım sırtım falan erimiş bacaklarım incecikmiş bi tek öncekine göre çok çok az olan göbeğim kalmış cildim parlıyormuş falanleslie beni sıkılaştırdı mı acaba noldu?
ondandır canım. sorun yok o zaman demekki güzel vereceksin
inşallah tatlım yaa.. şu leslieyi de artırmak istiyorum ama bakalım..
bu arada sabah kahvaltım: çavdar ekmeği 1 dilim 3 tane zeytin 1.5 kk peynir
ara: 1 dilim kek ve bir de lokum yuuuuhhhhh bana yuh!!
öğlen: 1.5 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği 1 dilim uno denge light ekmek 1 kase bol pulbiberli yoğurt.
yok canım iştahım açılmıyor allahtan..
canım kek seviyosan unun kepek unu olsun, şeker yerine pekmez ve doğranmış kuru meyvelerle tatlandır yağın yarım çay bardağı olsun. keten tohumu ekle ve 2 yumurtadan yap. keklerini böyle yap çok doyurucu sağlıklı üstelik diyetede engel olmaz.
bence birbuçuk iskender yanına light cola ardından künefe daha küsel olurdu. protein var karbonhidrat var doymuş yağmı istersin doymamış yağmı var. iskenderin yoğurdunda calsiyum var allah allah tüm ihtiyacımız var ehehe delikafadulden
canım aslında ben kek değil de çikolata çok seviyorum ya:S ne bileyim :S ona bi çare bulmam lazım ama çok yemiyorum 1 bar ya da iki bar en fazla.
şerbetli tatlı sevmem kola hiç hiç sevmem iskender bir buçuk yersem midem patlar ve zaten pidelerini de yiyemem o yüzden ben almayayım canımmm :)
kendim kullaniyorum ama cuma günü dr.a göstereceyim ve soracagim dogrumu yapiyorum o iceceyi icmekle diyecanım sana bunu doktormu verdi yoksa kendinmi kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?