60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaa bie misafiler geldi bugün kç kilo oldun en fazla 62 derim çok zayıflamışsın falan dediler ama tartı bugün 68.2 gösteriyordu!! :S bu ne demek ki şimdi:S

yaaaa bie misafiler geldi bugün kç kilo oldun en fazla 62 derim çok zayıflamışsın falan dediler ama tartı bugün 68.2 gösteriyordu!! :S bu ne demek ki şimdi:S

acaba kasmı kaybettin yüzün zayıflamasına rağmen vücudunda gözle görülür yağ varmı

acaba kasmı kaybettin yüzün zayıflamasına rağmen vücudunda gözle görülür yağ varmı

yok tatlım sırtım falan erimiş bacaklarım incecikmiş bi tek öncekine göre çok çok az olan göbeğim kalmış cildim parlıyormuş falan leslie beni sıkılaştırdı mı acaba noldu?
yüzümden gitmiyor artık kilo benim ama ne bileyim çok süper olmuşsun falan dediler halbu ki 200 gr almışım :'(

Son düzenleme:
benim diyetisyen vücudum alıştı diyete kilo vermem yavaşladı diye ufak değişiklikler yaptı diyetimde. şimdi bu düzene alışmaya çalışıyorum

ondandır canım. sorun yok o zaman demekki güzel vereceksin

inşallah tatlım yaa.. şu leslieyi de artırmak istiyorum ama bakalım..

bu arada sabah kahvaltım: çavdar ekmeği 1 dilim 3 tane zeytin 1.5 kk peynir
ara: 1 dilim kek ve bir de lokum yuuuuhhhhh bana yuh!!
öğlen: 1.5 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği 1 dilim uno denge light ekmek 1 kase bol pulbiberli yoğurt.

iştahın açılmadıktan sonra sorun olmaz canım

demin 1 şişe maden suyu içtim. şimdi yeşilçay içiyorum 2 bardak ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı olacak

yok canım iştahım açılmıyor allahtan..

canım kek seviyosan unun kepek unu olsun, şeker yerine pekmez ve doğranmış kuru meyvelerle tatlandır yağın yarım çay bardağı olsun. keten tohumu ekle ve 2 yumurtadan yap. keklerini böyle yap çok doyurucu sağlıklı üstelik diyetede engel olmaz.

bu arada sabah kahvaltım: çavdar ekmeği 1 dilim 3 tane zeytin 1.5 kk peynir
ara: 1 dilim kek ve bir de lokum yuuuuhhhhh bana yuh!!
öğlen: 1.5 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği 1 dilim uno denge light ekmek 1 kase bol pulbiberli yoğurt.[/QUOTE]

sabah ve öğlen menün güzel yalnız araöğünde hem lokum hem kek olmamış cnm

canım aslında ben kek değil de çikolata çok seviyorum ya:S ne bileyim :S ona bi çare bulmam lazım ama çok yemiyorum 1 bar ya da iki bar en fazla.

bence birbuçuk iskender yanına light cola ardından künefe daha küsel olurdu. protein var karbonhidrat var doymuş yağmı istersin doymamış yağmı var. iskenderin yoğurdunda calsiyum var allah allah tüm ihtiyacımız var ehehe delikafadulden

şerbetli tatlı sevmem kola hiç hiç sevmem iskender bir buçuk yersem midem patlar ve zaten pidelerini de yiyemem o yüzden ben almayayım canımmm :)

canım aslında ben kek değil de çikolata çok seviyorum ya:S ne bileyim :S ona bi çare bulmam lazım ama çok yemiyorum 1 bar ya da iki bar en fazla.

canım o zaman sen bitter yiyebilirsin. mehmet özün kızı var defne öz. öok kiloluymuş 90 larda falanmış. o diyordu bitteri eritiyormuş sonrada meyveleri batırıyomuş çikolataya böyle daha az yemiş oluyorum hemde tatlı ihtiyacımı kesiyo diyodu. bence şöyle basit ama güzel bi meyve tatlısı olabilir. bitteri eritirsin benmari usulu azda süt eklersin kıvamına göre. sonra dilimlenmiş muzun üzerine dökersin yersin. aslında doğal bal bulunabilseydi muzun üzerine dökülüp birazda cevizle mükemmel oluyo ama işte doğal bal bulabilmek sorun işte

bende diyetten sonra tatlı olarak sadece meyve ve pekmez yiyeceğim. pekmezi annem yapıyo güvenilir yani. içine şeker eklemiyo. keklerimde şeker yerine kullanırım artık napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…