kendim kullaniyorum ama cuma günü dr.a göstereceyim ve soracagim dogrumu yapiyorum o iceceyi icmekle diye
canım ismini söylermisin merak ettim neymiş ne işe yarıyomuş
akşama kepekli bulgur pilavı yoğurt 1 kepçe çorba içecem.ana yemeğim pilav yani kaç kaşık yemeliyim sizce
canım sabahtan beri kaç dilim ekmek yedinki. bu arada light bisküvi veya kraker tarzı şeyler yedinmi malum onlarda karbonhidrat. bu arada kepekli bulgurda neküüü
bizim grubda kimseyok burda hareket var accıq burda takılayım =))))
günde 3 lt su içiyorum ama bugün içemiyorum bıqtım artık yaf dk başı wc beklemekten hehehehe
merhaba kızlar çok özledim sizleri
okulda bugün bir büyük fincan az şekerli çok açık çay içtim
daha sonra öenmli bir iş için bir ziyarete gittim orada da sadece 1 bardak çok açık az şekerli çay içtim.
sonra öğle yemeğini ben ısmarladım önemli iş için gittiğim kişilere evimde ( önemli iş şu okuldaki bir arkadaş ile eşi ayrılma arefesinde barıştırmak için araya giriyoruz)
misafirlere pide
fanta
salata
yoğurt
irmik tatlısı ikram ettim
benim yediklerim
yarım pide
2 kaşık yoğurt
100 ml fanta ( hiç istemedim ayıp olmasın diye hala ağzımda şeker çuvalı var gibi bir his var)
2 dal roka
3 -4 dilim domates
1 kk irmik tatlısı ( gene ayıp olmasın diye )
okulda 4 fındık biraz su
bir arkadaşın çocuğunun doğum güünü varmış pastasını ikram etti gene ayıp olmasın diye 2 kk büyüklüğünde yaş pasta yedim
şimdi eve geldim
elma sirkeli ve ballı suyumu içiyorum (250 ml )
artık akşama çok çok hafif şeyler yerim
sabah 56.1 kg idim şu anda 56.5 kgyim bunlara rağmen yorumlarınızı bekliyorum. neyseki Allah'tan regl haftam inşallah şişlikler gidince bakalım ne olacak.
cnm sen hedefine ıulaştığın için ve artık yediklerinin bilincinde olduğun için ve yanlış şeylerde yapmadığın için okuyorum ama yorum yapmıyorum.fazlalıklar görsem yazarım.aynen devam et
kizlar tesdüfen kilo vermek icin cok faydali bir video buldum..ama malesef almanca..
hugocuk ayrica ögrendim simdi o proteinli icecekler iyi deyilmis kilo vermek icin..yiyecekler ne kadar dogal olursa okadar saglikliymis..bi ara zamanim olursa tercümesini yaparim videonun..
SEXY OHNE DIT - Sexy Werden Durch Gesunde Ernhrung - OHNE Dit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?