videonun sonunda reklam varmis...pfff-tatlicadiarzu-
neyse videoda anlatilanlari biraz aciklayim...kilo verme zamaninda ac kalindigi zaman yag yakimi yavasliyormus ...siviyag olarak zeytinyagi ve hindistan ceviz yagi saglikli........margarin yerine tereyag kullanilmasi daha iyiymis...o cok saglikli bildigimiz kepekli ekmekler kilo vermeyi durduruyormus...kizil bugdayli ekmek daha iyiymis..
bilmemkaydirigubbakcemile3kizil bugdayli ekmek de neeeeeeeedelikafadulden
bilmemkaydirigubbakcemile3
almancasi dinkel...birde gekeimtes brot neyse onu cözmeye calisiyorum o ekmek daha saglikliymis.....
kızlar bunu benim yurt dışında bi arkadaşım kilo vermek için kullanıyor... hatta 4 ayda falan 25 kilo vermişti...
ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum... zaten türkiede satılmıyo diye biliyorum...
canım gene kendiniz bilirsiniz de bence hiç bunlara gerek yok ya yan etkisi vs olursa ayrıca bırakınca kaldığın yerden devam kilo almaya ne gerek var yeme stilinizi yaşam boyu sağlıklı beslenme haline getirin daha kolay ve kalıcı en önemlisi sağlıklı olur.
önemli olan BİLİNÇ kazanmak....saygıyla bitanemopuyorumnanaktan
bu tarz almased gibi şeyler aslında bol liften başka bişey değildir. içinde bolca lif olduğundan kullanıldığında suyla midede çözünür. şişer ve çok tokluk hissi verir. oysaki lif son derece ucuzdur. yediğimiz salatalar, meyveler, sebzeler birer lif deposudur. bu yüzden böyle ucuz temin etmek varken bu pahalı karışımlara gerek yok. üstelik karışımın raf ömrünün uzaması için içine ne katıldığıda tam olarak belli değildir. kimyasal içerir yoksa bozulur zaten hemen. yiyin haşlanmış karnıbaharı için suyu bakın nasıl şişecek mideniz. ama yedikleriniz size kafi gelmiyosa otacının bir ürünü vardı ben kullanmışım. lif satıyorlar küçük paketlerde bunu sulu yemeklere özellikle çorbana ekliyosun önden içiyosun ardından su hemen çözülüyo midende şişiriyo çok yemek yedirmiyo hemen doyuyosun zaten ama zayıflatmıyo tabikide sadece az yemek yemeni kolaylaştırıyo o kadar. sağlıklı ama gerek yoksa kullanılmamalı tabikide
2 adet ruffles peynir- soğan aromalı cips ( paket içinden sadece 2 tane)
kinder çikolatadan 1 tek boğum yedim( 1 zeytin kadar)
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanvallahi farmasi hayranım iradene ama çok hızlı kilo veriyorsun bravo valla
ne güzel hedef kilona ulaştın sen ben hala ilk seferki irademi yakalayamıyorum çıldıracağım :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?