afiyet olsun arkadaşım bende bugün yediklerimden sonra bide utanmadan 1 kepekli bisküvi 1 kuru kayısı 1 tane ceviz yedim şimdide beşli çayımı içiyorumkızlar şimdi
2 antep fıstığı
2 fındık
5 tuzlu leblebi
3 kabak çekirdeği yedim
afiyet olsun arkadaşım bende bugün yediklerimden sonra bide utanmadan 1 kepekli bisküvi 1 kuru kayısı 1 tane ceviz yedim şimdide beşli çayımı içiyorumsonrada lesli 2 mil yapayım diyorum
estağfirullah ama arada kaçamak da lazım bize yahu sen kusura bakma asıl ben senin kilonu görmemişim galibakaçamak hakkındır afiyet olsun kilo olmasın canım benim
ben sabah şööyle yarım taze ekmekli bir kahvaltı yaptım peynir zeytin domates çay
gün içinde fazla bişey yemedim sanırım hatırlamıyorum
akşam 100-150 gram makarna he he
dilemm gibi yazayım:)
bende spagetti krizime yanildim ama salatayı bol tuttum makarnayı az tabiki..
(nasılna bu hafta verdim kiloyu gurbette bana yetişememiş:))
yeyim gitsin dedim valla:)
yok canım tatlı yemedim çiğ köfte etli değildi yumurtalı çiğ köfteydi yumurtasını ben pişirdim 2,5 su bardağı bulgura 4 kaşık zeytinyağı koydum annem az bunun yağı dedi 2 kaşık daha koydurdumavliciğim aslında çiğ köfte öyle iştah açmaz. yeterki çok yağlı yapılmasın. sonuçta tatlı yememişsin değilmi. bişey olmaz
ben sabah şööyle yarım taze ekmekli bir kahvaltı yaptım peynir zeytin domates çay
gün içinde fazla bişey yemedim sanırım hatırlamıyorum
akşam 100-150 gram makarna he he
dilemm gibi yazayım:)
bende spagetti krizime yanildim ama salatayı bol tuttum makarnayı az tabiki..
(nasılna bu hafta verdim kiloyu gurbette bana yetişememiş:))
yeyim gitsin dedim valla:)
hoşgeldin arkadaşım bugün yapıyoruz ve zuzum24'e özel mesaj atıyoruz şimdi sonuçları hazırlıyor olmalı acele et
bence hiç iyi düşünmemişsin canım ne güzel kilo verip dururken niye öyle düşünüyorsun bizler burada birbirimizle yarış içinde değilizki, sadece doğru beslenmeyi öğrenip yaşam biçimi haline getirebilmenin derdindeyiz en azından ben öyle düşünüyorum.buraya hiç yazmayacak olsam da yıllar sonra bile aynen böyle düşünmek ve yaşamak hedefim.....
herkes için de inşallah böyle olur ......
bu arada 100 gr makarna kaç kaşık ve de kaşık ölçünüz tahta mı metal mi ? şunun için soruyorum ikisinin ölçüsü baya değişiyor da ...
yok canım tatlı yemedim çiğ köfte etli değildi yumurtalı çiğ köfteydi yumurtasını ben pişirdim 2,5 su bardağı bulgura 4 kaşık zeytinyağı koydum annem az bunun yağı dedi 2 kaşık daha koydurduhala daha az diyodu yeter yeter dedim geçiştirdim ama bu hafta daha sıkı tutucam işi bayrama 2 hafta kaldı tüm aile biraraya gelicez inşallah 55 olmam lazım
selam kizlar....listeyi ekledim.,...bagzi arkadaslar 2-3 haftadir bildirim yapmiyordu listeden sildim onlari....2 hafta üst üste bildirim yapmayanlari siliyorum haberiniz olsun.
farmasi tebrikleeeeeeerkilo verenler
farmasi - 64.5...........56.5.......55.6 -1
sevda_cicegi 65.5...........64.4...............63.4 -1 /2
liza.......68.8....65.7............64.8 -0,9
mavli -61…...57......56.5 -0,4
ayni kiloda kalanlar
zuzum24 - 79............62.9
kilo bildirmi yapmayanlar
hugocuk 83.....69
nefesimsinnn - 72.......60
blackandwhite - 66.4............61.5
nugya.....73.4.....71
shaire 66...............61.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?