60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
maibeyaz*, cadikis, DiLeMmM, farmasi+, hugocuk+, mavli+

neden kimse bişey yazmıyor....

kızlar hepinize Allah rahatlık versin benim çıkmam lazım
ama elma sirkeli ballı suyumu içer, elma mı yer bir de su içer yatarım

maibeyaz: diyet yapmak için küçük değil misin canım...bence bi dr a git.. o sana doğru beslenmeyi anlatacaktır... şimdi senin en sağlılı beslenmen gereken zaman çünkü...sen de hoşgeldin aramıza..

hşbulduuuk :) evet öyle ama yaa kiloluyum yaşıma göre doktora gitmeyi düşündüm ama bakalm.. bide burdakileri deniyim belki başarırım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
maibeyaz*, cadikis, DiLeMmM, farmasi+, hugocuk+, mavli+

neden kimse bişey yazmıyor....

eniştem nerde şehir dışında filan mı ?

ama çok tatlı görünce mutlu oluyorum bencede hemen ör bebeğini

aslında orjinalini alacaktım ama en küçüğü 35 ten başlıyor... ben de vaz geçtim çok pahalı geldi...

cep telefonuna yükledim bi kaç tane video gittiğimiz yerde bile kayyu izliyoruz...

kızlar hepinize Allah rahatlık versin benim çıkmam lazım
ama elma sirkeli ballı suyumu içer, elma mı yer bir de su içer yatarım
sanada Allah rahatlık versin arkadaşım bende çıkıyorum lesliyle yürüycem mai beyaz benim pc açık bir dolanıp geliyorum kusura bakma

canım benim inşallah o da olur ama keşke önceki halimi çekseydim de
kıyaslayabilseydiniz[/QUOTE]

farmasi çok merak ediyorum hergün 100 gram gidiyo nasıl oldu fiziğin merak ediyorum. kıyaslama yapmaya gerek yok çünkü çok fark vardır eski halinle eminim. ideal kilonada kavuştuğun için görmek isterim. moral olur. ideal kiloma ulaşayım bende koyacağım. isterizde isteriz

farmasi eğer edit gidiyo diye tereddüt ediyosan albümüne koy oradan bakalım istediğin zaman silersin en azından...

can sıkıntısına şimdi gidip helva yapıp kendimi karbonhidrata vericem...

bende çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere iyi geceler :)

canım helvaya şeker yerine pekmez koy hem ölçülü yersin hemde baş belamız insülin direncini fırlatmazsın

ben pekmezi hiç sevmiyorum malesef.. denedim un helvasında ama hoşuma gitmedi...

ben çocuklarada evde bebe bisküvisi yapıyorum... içine şeker yerine pekmez katıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…