bak şimdi sana sarılasım geldicanım bence sağlıklı yağıda öyle anormal değil bişey olmaz bence diyetin bugün bozulmamış
ben 68.2 yiyken 66.4 oldummmmm bildirilir canlarimmm cetvele beni de ekleyinnnn
canım metal kaşık 5 kaşık fazla değil tahta olsa baya sakatteşekkür ederim canımm hallettim
farmasicim metal kaşık ölçüm tatlımm, çok yedim sanırım hesabına bakılırsa
işin şakasındayız tabiiki canım.
hani hedeflerimiz aynı ya bir kaç kişi hep 60.inşallah onlar benden önce ulaşsın sevinirim her zaman.
makarna küçük bir tabak yedim abartmadım.
doğrusu ölçüleri bende bilmiyorum
bak şimdi sana sarılasım geldicanım bence listeden çıkma kontrole gidince yazarsın nolcak
eline meğine sağlık canım okadar uğraşıyosun olur öyle yanlışlıklar önemli olan biz kilo almayalım senin nasıl gidiyorhesaplarken yanlis hesaplamisim ....kusura bakmayin düzelttim ama simdi :)))
farmasi tebrikleeeeeeerhakettin bitanem zuzum benim 0.5 gr gitti bak bir gramım eksik arkadaşlar kilo bildirimi yapmayanlar niye yapmıyo hugocum sen artık buranın temel direklerindensin niye bildirim yapmadın kilonda müsait artık 69 sun
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Öncelikle hepinizi bu zorlu mücadelenizdeki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum :) darısı başıma
bende bu gruba dahil olmak istiyorumm ne yapmam lazım bunun için aceb ?[/B]
Ben 16 yaşındayım ve 66 kiloyumm.. Bikaç defa rejm yapmayı denedim ama başaramadıminş. busefer başarabilrim hepinize koly gelsn...
daha ne olsun 0.9 kg indirimdeki fiyatlar gibi olducanım sağol ama zuzuma burdan da msn den de yazdım yanlış olmuş tatlım diye Allah bereket versin bu hafta 0.9 kg gitti o da yeter bana
önce CV ni yolla lütfen 2 adette fotoğrafın olsun...
hoşgeldin canım aramıza...inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı...
diyet yapmak için küçük değil misin canım...bence bi dr a git.. o sana doğru beslenmeyi anlatacaktır... şimdi senin en sağlılı beslenmen gereken zaman çünkü...sen de hoşgeldin aramıza..
ayy yirim senin avatarını çok tatlısın
ay sen beni güldürdün ya ben sana ne diyeyim Allah da seni güldürsündaha ne olsun 0.9 kg indirimdeki fiyatlar gibi olduyuvarla gitsin 1 kilo
farmasi artık ideal kilona kavuştun. fotolarını koyarsan bakarız canım. hem herkesede moral olur
önce CV ni yolla lütfen 2 adette fotoğrafın olsun...
hoşgeldin canım aramıza...inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı...
diyet yapmak için küçük değil misin canım...bence bi dr a git.. o sana doğru beslenmeyi anlatacaktır... şimdi senin en sağlılı beslenmen gereken zaman çünkü...sen de hoşgeldin aramıza..
teşekkür ederim canım :) ev hanımı iş kadını hepsi var bendeeama ortak noktamız kilo vermeye uğraşıyor olmam, 1 buçuk yıldır evli ve kiloluyum , inceliğimi düğün günü bıraktım gerilerde 6lı rakamlardan 1buçuk yıldır kurtulamıyorum inş sayenizde burada kurtulurum.[/COLOR][/B].
kurtuluruz inşallah canım... bebeğin var mı bu arada...
henüz yok canım canım yeni yeni düşünüyoruz derken pko oldumuğumu öğrendim, şimdilerle onunla uğraşıyorum , hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?