60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canımm hallettim

farmasicim metal kaşık ölçüm tatlımm, çok yedim sanırım hesabına bakılırsa
canım metal kaşık 5 kaşık fazla değil tahta olsa baya sakat
afiyet olsun ben tahta kaşık oldu mu 2 kaşık yiyiyorum.

afiyet olsun en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız canımcım inşallah

kilo verenler

sevda_cicegi 65.5...........64.4...............63.4 -1 /2

farmasi - 64.5...........56.5.......55.6 -0,9

liza.......68.8....65.7............64.8 -0,9

mavli -61…...57......56.5 -0,5

ayni kiloda kalanlar

zuzum24 - 79............62.9

kilo bildirmi yapmayanlar

hugocuk 83.....69

nefesimsinnn - 72.......60

blackandwhite - 66.4............61.5

nugya.....73.4.....71

shaire 66...............61.5

bak şimdi sana sarılasım geldi canım bence listeden çıkma kontrole gidince yazarsın nolcak

zuzum 2 hafta kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkartıyor benide isterse çıkartabilir tabiki. o yüzden demiştim yoksa ben burda olucam hep

canım sağol ama zuzuma burdan da msn den de yazdım yanlış olmuş tatlım diye Allah bereket versin bu hafta 0.9 kg gitti o da yeter bana

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Öncelikle hepinizi bu zorlu mücadelenizdeki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum :) darısı başıma
bende bu gruba dahil olmak istiyorumm ne yapmam lazım bunun için aceb ?[
/B]

önce CV ni yolla lütfen 2 adette fotoğrafın olsun...

hoşgeldin canım aramıza...inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı...

Ben 16 yaşındayım ve 66 kiloyumm.. Bikaç defa rejm yapmayı denedim ama başaramadım inş. busefer başarabilrim hepinize koly gelsn...

diyet yapmak için küçük değil misin canım...bence bi dr a git.. o sana doğru beslenmeyi anlatacaktır... şimdi senin en sağlılı beslenmen gereken zaman çünkü...sen de hoşgeldin aramıza..

farmasi artık ideal kilona kavuştun. fotolarını koyarsan bakarız canım. hem herkesede moral olur

ayy yirim senin avatarını çok tatlısın

daha ne olsun 0.9 kg indirimdeki fiyatlar gibi oldu yuvarla gitsin 1 kilo
ay sen beni güldürdün ya ben sana ne diyeyim Allah da seni güldürsün
böylelikle 2 haftada 1.4 kg gitti benden
farmasi artık ideal kilona kavuştun. fotolarını koyarsan bakarız canım. hem herkesede moral olur

canım benim inşallah o da olur ama keşke önceki halimi çekseydim de
kıyaslayabilseydiniz

teşekkür ederim canım :) ev hanımı iş kadını hepsi var bendee ama ortak noktamız kilo vermeye uğraşıyor olmam, 1 buçuk yıldır evli ve kiloluyum , inceliğimi düğün günü bıraktım gerilerde 6lı rakamlardan 1buçuk yıldır kurtulamıyorum inş sayenizde burada kurtulurum.
.

Son düzenleme:
bu aralar nereye gitsem herkes zayıflamamdan bahsediyor nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz Rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsın kızlar

kurtuluruz inşallah canım... bebeğin var mı bu arada...

henüz yok canım canım yeni yeni düşünüyoruz derken pko oldumuğumu öğrendim, şimdilerle onunla uğraşıyorum , hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun canım üzülme... pko olupta bebeği olan çok arkadaşım var senin de olur Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…